mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mød min afløser

image

Nogle gange er jeg, med fare for at lyde selvfornedrende, altså en værre elendig klamphugger, som den gode hr. Olsen ville have sagt. Jeg flyver lidt i øst og vest og forsøger at finde mit fodfæste her i mit nye liv, som nyslået selvstændigt erhvervsdrivende i København.

Der er sket meget og jeg elsker det. Det meste af det, vel at mærke.

Nogle gange er det nemlig sådan, at dét jeg den ene dag tripper totalt over, føler jeg den næste dag, giver mig dårlig energi, som jeg på ingen måder gider bruge min tid på.

Da jeg for nogle måneder siden fik idéen, var jeg ellevild! Hold kæft, hvor var det genialt! Jeg var helt flyvende og var fuldstændigt overbevist om, at min nye idé ville gøre mit, i forvejen helt udmærkede liv, endnu bedre.

TreGodeGrunde.dk

Dét var min idé.

Som jeg allerede et par uger efter den var gået i luften, kunne mærke var helt, helt forkert. Den stjal mit fokus fra noget af dét jeg meget hellere ville og den dårlige energi forplantede sig ud i andet end de manglende eller uengagerede blogindlæg jeg igennem de seneste uger har præsteret derinde. Den gjorde ikke noget som helst godt for mig, som jeg ellers havde troet den ville gøre.

Derfor har jeg nu fået en ny, helt genial idé! En idé jeg er hundrede procent overbevist om, at jeg ikke blive træt af. Mest fordi den i virkeligheden ikke har andet med med mig at gøre, end at jeg fra i dag ikke længere vil blogge på TreGodeGrunde.

Det vil i stedet Cecilie.

Cecilie som jeg faktisk først lige har mødt, men som har slået benene fuldstændigt væk under mig – noget jeg er overbevist om, at hun også vil gøre hos dem, som vil læse med hos hende fremover.

Hun er en kæmpe inspirator og hun kan selv få vores smukke prinsesser Mary/ie til at ligne udskidt æblegrød. Hun er mor til tre børn, ser brandgodt ud, har altid smil på læben og kaffe på kanden, er bestyrelsesformand i børnehaven og nårh ja, så er hun bare 27 år!

Cecilie er på alle måder en kvinde, som jeg tror mange – eller i hvert fald jeg – kan lære meget af og jeg vil i hvert fald følge med på hendes nye blog.

TreGodeGrunde.dk.

Hun har netop her til aften postet sit allerførste indlæg, som jeg synes tyder på en strålende fremtid!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. 3godegrunde var en god ide – men slet ikke ligeså fangende som din blog mortilto. 🙂 Bliv ved med at eksperimenter, det er den vej man bliver klogere og dygtigere 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven