mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lad venligst være med at pisse i vores dagligstue

“Du ligner at der er sprunget en atombombe på dig”.

“Se lige det åndssvage garn *navnet-på-en-ven*”.

Er i chok. Manden skulle jo tvangsindlægges”. 


Sådan nogle kommentarer stod min mand forleden model til, da han på sin facebook-side lagde et billede op, af sig selv i noget festtøj og spurgte sine følgere om det var tommel op eller tommel ned.

De fleste sagde op.

Nogle stykker sagde ned; flere af dem kom med konstruktiv kritik og syntes for eksempel, at det ville klæde ham godt med noget farve.

Og så var der alle idioterne. Ja, undskyld, men det er faktisk hvad jeg synes man er, når man pisser på folk, i deres egen dagligstue.

Vores samfund har formentlig siden dets oprindelse, været under kontinuerlig forandring. Igennem de seneste 5-10 år har de sociale medier for alvor fundet indpas og er for mange af os, blevet en fast forankret det af hverdagen, på lige fod med at sige “på beløbet” i det lokale supermarked. Vi færdes i det med samme selvfølgelighed, som vi færdes på gaden.

Derfor kan jeg simpelhen undres over, hvor komplet forskruede nogle mennesker kan være, når de helt basalt synes eller tror at det er okay, at svine andre mennesker til på de sociale medier; særligt når det er på de tilsvinedes egne sider. Jeg forstår det simpelhen ikke og jeg håber, at det er et udtryk for manglende omtanke og social intelligens, nærmere end ondskabsfuldhed.

Forleden mødtes jeg med en veninde, som fortalte om, hvordan en kvinde i et online forum min veninde bevæger sig i, havde en meget tydelig og negativ holdning til mig. En holdning hun ytrede højt og flot i deres lille, lukkede forum. En holdning jeg selvfølgelig ikke er stolt af, men som – såvel som der findes offentlige personer jeg ikke føler særligt slægtsskab med – jeg fuldt ud accepterer. Det er helt fint, fordi denne kvinde sgu da for pokker ikke forsøger at tvære mig ud, med sine negative holdninger om mig. Hun snakker om dem i et lukket forum, såvel som jeg snakker med mine veninder om noget af det, jeg ikke bryder mig om. Det er helt fair. I er lukket forum.

Noget helt andet ville det være, hvis hun enten offentligt, eller på mine egne sider ytrede sig negativt om mig; svinede mig til. Så ville jeg blive stiktosset. Og ked af det. Virkelig, virkelig ked af det.

Fordi de sociale medier er blevet så forankret en del af vores – eller i hvert fald min – hverdag, svarer en tilsvining på den måde som Thomas oplevede til sit opslag forleden, til at nogen ringer på vores hoveddør bare for lige at smide om sig med skældsord og negative fraser. Som ingen selvfølgelig gør.

Det. Er. Ikke. I. Orden.

Og forøvrigt synes jeg altså, at Thomas ser røvfræk ud i sit nye suit, som han heldigvis alligevel besluttede sig at købe.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (40)

 1. Det må være mennesker der ikke har så meget andet at tage sig til her i livet, der ytre sig sådan…

  Jeg syntes at han ser skøn ud 🙂

 2. Jeg er enig i, at det på ingen måde er i orden at svine folk til generelt – ligegyldigt hvor det er henne.
  Men at sammenligne en facebookside med mange tusinde likes, som en dagligstue, det er da helt skørt. De her mange mennesker, som har lilet og skrevet positive kommentarer, mener du vel ikke, har åbnet døren til jeres dagligstue bare for at give et kompliment? Det ville folk jo sjovt nok ikke gøre. Der er intet privat ved sådan en side, og derfor må man jo også forholde sig til, hvad man lægger op, og hvor meget kritik man kan tåle. For man ønsker jo de positive kommentarer, og med det søde kommer set sure altså også..

 3. Dårlig stil – det er, hvad det er. (Helt modsat Thomas’ look i øvrigt!) Uacceptabel adfærd, men når folk sidder der bag den anonyme skærm inde i deres egen stue – hvor endnu ingen har pisset i – så føler mange sig desværre helt afkoblet enhver god stil, gode manerer, almindelig høflighed… Jeg forstår det ikke.

 4. Din mand er røvlækker! Suit eller ej.

  Idioter er der mange af. Sociale media gør det bare så nemt for dem, at komme af med deres lort. Øv.

 5. han ser da bare SUPER godt ud i det suit! de andre er bare nogle jaloux fishatte

  Men det er virkelig trist som tonen er blevet negativ på de sociale medier… synd og skam men så må det være op til os andre, og sprede lidt kærlighed ❤️

 6. Han ser da rigtig flot ud. Ham kan jeg godt forstå at du gifter dig ned to gange. Der er synd og skam, at der findes så mange mennesker, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt på de sociale medier. Du må hilse din mand og sige at hans hår er helt perfekt, lige som det skal være.

 7. hvad er der blevet af “hvis du ikke har noget pænt at sige, så skal du holde din mund”. Hvor er det ærgerligt at folk har glemt, at dem de sviner til, rent faktisk også er mennesker. Øv. Jeg forstå slet ikke man kan få sig til det, så åbenlyst.
  Jeg kan godt forstå at du ville blive ked af det! Hvem ville ikke det! Jeg håber Thomas har kunnet se bort fra det, fordi det siger langt mere om dem, end om ham.
  Flot mand med pisse sejt hår!

  1. Thomas er heldigvis sejere end sej – det er kun mit pis der kommer i kog over den slags, her på matriklen. Heldigvis 🙂

 8. Ja øv, det er så bagsiden af de sociale medier, der hvor folk rigtig kan gemme sig, og føle at de kan tillade sig at skrive alt hvad der lige falder dem ind… Der kan de rigtig sidde og gnide sig, i deres små tykke pølse fingre og føle sig stolte af deres bedrifter at de nu “sorger” andre mennesker… Det må være afstumpet mennesker der gør dette… Jeg synes i begge ser død godt ud 🙂

 9. Øv hvor er det langt ude at nogen syntes det er helt ok at komme med den slags kommentarer.. Jeg følger også Thomas på facebook og jeg syntes han ser flot ud,og at han skal stå model til den slags fra folk er bare ikke i orden. Det undre mig så også at hvis nogen har noget imod ham at de så overhovedet klikker ind på hans side og i øvrigt tager sig tid til at skrive sådan nogle dumme kommentarer… Du siger det selv mangel på social intelligens..
  Jeg syntes det er en dejlig blog du har og godt at du lige tog dig tid til dette sure opstød-det manglede da bare… 🙂
  Jeg ønsker jer en dejlig bryllupsfest.. 🙂

 10. Nogen gange er jeg ved at brække mig over Facebook. Der tror folk nemlig at man kan tillade sig at svine folk til, fordi det ligesom ikke har nogen konsekvenser. Derfor er det også sjældent jeg blander mig i debatter og lignende, fordi jeg simpelthen for det meste synes, at tonen er så tarvelig. I er nogle skønne mennesker. Og der sidder åbenbart nogen smålige mennesker derude et sted, der har ondt i r****. Ønsker Jer en dejlig bryllupsfest.

 11. Jeg krummer meget ofte tær når jeg læser folks kommentarer i debatterne rundt omkring på de sociale medier. Det er jo decideret pinlige og uintelligente kommentarer der ofte florerer, og at nogle nedværdiger sig selv til at kommentere på andres stavefejl o.lign. er jo totalt irrelevant for den givne debat. Men at synke så langt ned hvor man begynder at skrive grimme ting om andre, så mener jeg at bunden er nået. Det er SÅ nemt at sidde bag skærmen og ytre sig om dette og hint, og jeg håber at de kommende generationer lærer at tænke før de taster.
  Iøvrigt får han thumps up fra mig!! 🙂

 12. Jeg bliver så gal. Man skal ikke sige noget offentligt på nettet, som man ikke ville sige direkte til folks ansigt – det er min holdning.
  Nå det så er sagt så: WOW. Han ser brand godt ud i det suit

 13. Kæft nogle idioter! Ja, undskyld mit franske… Men til tider må man sige tingene lige ud. Om jeg fatter hvorfor folk er så lede på sociale medier. Hvad blev der af “hvis ikke du har noget pænt at sige, så lad vær med at sige noget.” Det er så pinligt at voksne mennesker opfører sig så dårligt!

  Men Cana, hold da ferie hvor ser Thomas bare godt ud!!! 😉 Jeg tror at han vil se enormt godt ud i sådan et lækkert velourjakkesæt i enten navy eller bordeaux. Han kan jo bare bære alt!

  I er så skøn en familie. Tak fordi I er jer, og deler det med os andre <3

 14. Han er da bare såååå flot

  Ved ikke hvad der sker i vores samfund. Synes snart det er ligemeget om det er på nettet eller på gaden, folk teer sig simpelthen så barnligt og egocentreret. Uden at tænke på andre menneskers følelser. Er målløs til tider.. I dag stod jeg pænt og ventede ude i siden ved døren til toget, da jeg skulle med toget hjem. Det gjorde vi faktisk allesammen, vi stod på begge sider af døren og ventede pænt. . Alligevel er der en dame som absolut SKAL gå ud af toget til siden og direkte ind i mig. Hun nærmest skubber og møver sig ind i mig, så jeg må træde flere skridt tilbage for ikke at falde, SÅ ubehageligt og hun gav en grim kommentar. Jeg blev faktisk lidt ked bagefter.
  Havde fornylig også en anden oplevelse med en kvinde og en teenage dreng. De kom gående forbi mig bagfra og udenom mig. Samtidig passerer vi en trappe og et gelænder, som jeg går udenom. Da han kommer op på siden af mig, ser jeg at han går med en blindestok og jeg sætter farten ned og giver ham plads pga trappen. Damen siger lige så højt til ham, at det må være fordi han er så smuk, at folk glor sådan på ham!! Tydeligt henvendt til mig.. var ingen andre i nærheden..
  Jeg gik i mine egne tanker og gloede absolut ikke. Arbejder på sygehus og ser lidt af hvert hver dag, så en blind dreng får mig ikke til at glo. Ville tværtimod give plads.
  Bliver sgu ked af folks grimme kommentarer og den mentalitet vi har herhjemme. Et sidespring, men forstår dig godt. Var det jeg ville sige

  Du kan absolut være stolt af din mand. Synes den sorte farve passer flot til hans varme glød pift

  1. Tak for din søde og gribende kommentar. Jeg håber at du kan give de mennesker et smil med på vejen og vide med dig selv, at du er en dejlig kvinde 😀

 15. Du ser så flot lækker dejlig og smart ud blæs på alle de negative udtalelser det er bare dem der er misundelige sådan hår elsker jeg for mit barnebarn har haft det samme og lige så rasta frisure og i er alle dejlige hvide gule brune blå mørke og lyse vi er alle mennesker

 16. har lige skrevet en så den må være i systemet men ellers er i alle dejlige i familien og Thomas er en charmerende ung mand og flot i tøjet

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven