mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kolde fingre og varme ønsker

Skærmbillede 2015-09-06 kl. 20.38.58

Et billede fra forrige weekend, hvor regnen tøj røveren på os, og for første gang i år indikerede, at efteråret i dén grad er på vej. 

Et indlæg udgivet i samarbejde med Babysam

Forrige søndag, på vej til trafiklegepladsen – et miniature-vejnet, hvor yngre børn på cykel eller løbehjul kan træne deres trafikale færdigheder – gik det op for mig, at sommeren er forbi.

Jens cyklede afsted med kolde, røde fingre og jakken trukket helt op om hagen, imens jeg gik, med klapvognen og min sovende Peter foran mig og glædede mig over, at jeg på grund af min nyvundne forkølelse havde iført mig et nyt stort og ikke mindst varmt tørklæde. Det er blevet efterår.

Alle årstider har deres fordele; alligevel, har efteråret en helt særlig skønhed over sig. Efteråret har en unik evne til at forvandle naturen til et stort lærred, som fyldes med de smukkeste, bløde og ikke mindst varme farver.

Jeg synes det er smadderhyggeligt når årstiderne skifter og selvom jeg er vild med både sommer og lette kjoler, så er der altså noget virkelig hyggeligt over, at pakke sig ind i tøj, tæpper og varm kakao, når efteråret rykker ind og både blade og modne kastanjer falder af træerne.

I forbindelse med netop at efteråret har gjort sit indtog og sommertøjet derfor skal skiftes ud med de lidt lunere varianter, er jeg blevet bedt om at finde seks af mine favoritter hos Babysam. Noget der forøvrigt skulle vise sig at være en sværere opgave end først antaget, fordi der var så meget lækkert at vælge imellem.

Skærmbillede 2015-09-13 kl. 21.25.56

Jeg har selvklart valgt items, som primært er  unisex eller til drenge, men hvis, hvis, hvis jeg nu havde haft en pige, så ville jeg være fuldstændigt blæst bagover af Molos nye pigekollektion, som altså i den grad har overrasket mig positivt og kan findes hos Babysam.

I efteråret er det selvfølgelig vigtigt at både hænder, fødder, krop og hoved er pakket ordentligt ind i bløde, lækre materialer – gerne tilsat lidt lækkert print, som den grønne sweat og de grå bukser fra Tumbl’n’Dry, som jeg er helt pjattet med.

Havde jeg måtte vælge flere ting, havde jeg selvfølgelig valgt en masse uldent undertøj, nogle huer, handsker og selvklart overtøj. Thermo-, regn- og rigtigt overtøj, som man ikke kommer udenom, hverken til små eller store børn, i denne del af verden.

Hvis det stod til mig, ville jeg – om ikke andet, så i hvert fald når vinteren gør sit indtog – gerne selv kunne iklæde mig en flyverdragt, men desværre er det de færreste større (og mindre!) modehuse, som kan se en fidus i de forede dragter, som derfor primært findes i kedel-udgaven. Som jeg alligevel tænker, ikke kommer til at gøre sig særligt godt her på Østerbro.

Oder was? Er der nogen, som er med mig?

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Funf på Elmegade, et smut fra hvor I bor, har den fedeste flyverdragt til vintermåneder. Ville klart klæde en krop som din Cana, uden for mange kilo på sidebenene. Skal jo helst undgå Michelin mand effekten, så min 8 måneder gravide krop venter vist lige en sæson. I det hele taget den fedeste tøjbutik, bestående af 4-5 danske kvinder som designer tøj og ikke mindst syger det til/lægger op og gør det perfekt til lige præcis din krop. Købte min vinterjakke der sidste år. Kh. Marie

    1. Sådan en sag har jeg og den er skøn skøn skøn når man har små børn og sidder meget på en legeplads. Den er ikke mega tyk så den er fin til efteråret og om vinteren kombineres den bare med en sweater…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven