mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kald mig bare doven

Med overhængende fare for at lyde som den mest dovne kvinde i kongeriget, vil jeg bare lige sige, at jeg altså har totalt optur over størrelsen på vores lejlighed, når jeg skal støvsuge. Ikke alene tager det mig samlet set under et kvarter at støvsuge hele hytten – jeg slipper også for at skifte stikkontakt undervejs!

Jeg har intet imod hverken stikkontakter eller strækøvelser, men af én eller anden årsag har det altid irriteret mig en lillesmule, at ledningen aldrig var lang nok. I vores hus i Sønderjylland kunne jeg, hvis jeg satte ledningen strategisk smart, nøjes med kun at skulle skifte stikkontakt to gange. Nu – nul.

1-0 til mig og vores 3-værelses lejlighed.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

  1. Enetn har du er MEGA stort hus – og ellers skal du overveje at se dig om efter en ny støvsuger, ha ha! 😀

  1. Desværre ikke, men det er lejet ud til nogle søde mennesker som passer på det, som var det deres eget 🙂

 1. Vi har to støvsugere – vores vigtigste køb da vi flyttede ind på to etager… Og alligevel skal jeg skifte stikkontakt men kun nedenunder (hvor den gamle støvsuger bor)…

 2. Hahaha! Det kender jeg godt! Bor selv på 70kvm men er alligevel nød til at skifte stik for liiiige at kunne når helt hen i hjørnet af stuen!
  (Det er vist det man kalder et first World problem )

 3. Med stor vovse der fælder (schaffnerlabrador) så har vi sinpelthen været nødt til at investere i en industristøvsuger! Vi formåede at brænde 3 alm sammen på under et år!
  He he…fordelen med festoolen

 4. Med stor vovse der fælder (schaffnerlabrador) så har vi sinpelthen været nødt til at investere i en industristøvsuger! Vi formåede at brænde 3 alm sammen på under et år!
  He he…fordelen med “festoolen” er den har så ookkers lang ledning at jeg slipper for at skifte stikkontakt (har 125kvm og ALLE pånær en kontakt er strategisk placeret bag møbler osv…..!)

 5. Det så skønt, så skønt. Efter vi er flyttet i leglig på 90 m2 kan vores støvsuger også nå helt rundt! Når vi virkelig tager os sammen kan hytten stråle i løbet af et par timer. Støvsuget, vasket gulv, pudset vinduer, baderum taget, opvasker/vaskemaskne snurre. Det så skønt, så skønt (Citat: “min søsters børn”)

 6. Jeg savner allerede vores kolonihavehus! Der skulle jeg kun rundt på 60 m2!
  I vores rækkehus har vi to plan og 140’m2! Ydrk!
  Så HURRA for få kvadratmeter, når der støvsuges! Nyd det! Kh DoodleMor / Lone

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven