mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I dag er det min fødselsdag

Udover en enkelt skive rugbrød med smør til frokost, har jeg hele dagen kun indtaget mad, som andre har lavet og bragt til mig. Fuld forplejning og opvartning på den allerdejligste måde, hjemme i egen lille lejlighed.

Min morgen startede, som så ofte før, med fællesputning i dobbeltsengen, inden Thomas og Jens stak til bageren for at hente overpriced (!) speltboller og brandvarm kaffe latte. Fuldstændigt som jeg allerbedst kunne tænke mig det, på min fødselsdagsmorgen. I dag er nemlig min fødselsdag. Min niogtyve-års fødselsdag.

Jeg føler mig ældre end mange af mine veninder på min egen alder, men ung i forhold til mit liv. Jeg har været jordemoder i over seks år, været gift i knap fem, været mor i lidt over fire og alt muligt andet meget voksent for én på bare 29 somre, synes jeg.

Det føles godt og jeg glæder mig allerede nu over, at næste gang jeg har fødselsdag, skal den have én over nakken med en fejring fuld af balloner, musik og champagne i lange baner.

I dag var helt, helt perfekt til min “året før jeg fylder rund” og “måneden før jeg – sammen med Thomas – holder mit livs kærlighedsfest”. Stille og rolig og fuld af både kage og søde, gode mennesker.

image

En af mine allerbedste veninder havde lavet verdens fineste kager til mig – hold nu kæft, hvor blev jeg glad! 

image

En stjernekaster i pizzaen udgjorde det for pynt og glamour og var i virkeligheden er mægtig substitut. Jeg ville i hvert fald ikke bytte i dag for noget og jeg håber, at I der læser med, har haft en lige så dejlig dag, hvadenten I har været på løbetur eller bollemarathon.  

Skriv din kommentar

Kommentarer (16)

  1. Stort tillykke med de 29. Jeg ved præcis hvad du mener og havde samme følelse så sent som igår, hvor min ældste fyldte 12. Tænk en gang, at man har opnået alt det og samtidig være og føle sig så ung, kun 38 Det er fantastisk og livet er så mega langt endnu. Nyd din fødselsdag og stort tillykke. Hilsen Stella

  2. Stort tillykke. Og du vil altid glædes over at være “ung mor” (skal ikke forveksles med de unge mødre). Min datter på 10 sagde lige til mig. Du er næsten som de andre mødre. Bare ikke så gammel og meget sjovere 🙂 og det er da et kvalitetsstempel.

  3. Stort forsinket tillykke med dagen! Og jeg var i øvrigt total i chok over, at du “kun” blev 29 (altså ikke at du ser ældre ud ;))! Nu føler jeg mig slet ikke voksen længere haha.

    1. Tak, Anja – den har jeg hørt hele mit liv, så der må være noget om snakken; jeg er en gammel dame i en ung krop, ha ha!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven