
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fuldstændigt som så mange andre, er svært begejstret for det røgede, hårdt-stegte stykke gris, som tilnærmelsesvist kan bruges i al madlavning. Jeg har sågar set det dyppet i chokolade.
Bacon. Mmmmhh…
Derfor har jeg lavet en lille miniudgave af en hyldest til mit absolutte yndlingskød.
Havde det ikke været for bacon…
… var kartoffelsuppe muligvis verdens mest overvurderede ret. Næst efter jordskoksuppe.
… ville jeg have svært ved at forstå, hvorfor svineindustrien er så stor. Altså, bortset fra om sommeren, når man spiser ringriderpølser i Sønderjylland. Det forstår jeg også godt.
… ville jeg aldrig have lært at spise asparges
… havde jeg af ovenstående årsag, heller aldrig opdaget hvor ulækkert éns tis lugter, efter man har spist asparges
… Tror jeg aldrig at brunch, ville have vundet danskernes hjerter
… vejede jeg formentlig et par kilo mindre. Med mindre jeg fik et fast abonnement til en slik-service i stedet, selvfølgelig.
… var jeg formentlig blevet vegetar. Altså, når det ikke var sommer og jeg var i Sønderjylland.
Kommentarer (4)
Nemlig! Ååååhh bacon…
Fun fact! Det er ikke alles tis, der kommer til at lugte underligt
Bacon er nærmest universal Det kan vikles om, drysses over eller i, blandes med alt eller bare “ædes” alene
Min mand kan ikke lugte det med tisset.. Det er vist genetisk om man kan eller ej.. Jeg kan slet ikke forestille mig ikke at kunne lugte asparges tis.. Det er temmelig markant.. Bacon chokolade smasher fantastisk!