mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

For et år siden og et spørgsmål jeg håber I vil besvare

I virkeligheden er det ikke sådan frygteligt længe siden, jeg for alvor startede med at læse blogs; eller i hvert fald er det ikke så længe siden jeg begyndte at følge blogs sådan troligt. Hvor jeg læser stort set alle indlæg og føler at blogge(re)n er en mere eller mindre fast integreret del af min hverdag. Derfor er der – fordi de fleste blogs jeg læser, efterhånden har nogle år på bagen – mange, mange indlæg, som jeg ikke har fået læst.

Derfor elsker jeg når jeg bliver taget ved hånden og ført tilbage i tiden, med en lille hyggelig kommentar på vejen. Noget jeg fra i dag har tænkt mig at indføre her på mortilto.dk – medmindre flertallet af jer, der læser med, synes det er spild af energi både at skrive og læse. Til formålet at finde ud af det, har jeg nederst i indlægget udformet et lille spørgeskema, som jeg håber at I vil svare på.

Tanken er, at jeg én gang om måneden vil skrive ét indlæg om selvsamme måned for et år siden.

I min september for et år siden skrev jeg om…

IMG_6640[1]

… at det i virkeligheden var lidt besværligt at tabe de sidste graviditetskilo og at jeg formentlig godt vidste hvorfor.

thomas3

en kærlighedserklæring og et praleindlæg om min mand, Thomas.

IMG_6858[1]

Jeg skrev om jinx’ede middagslure og en amning der gik i vasken. Om mangel på søvn og mine første syv timers sammenhængende kig til egne indre øjenlåg. Som sidenhen gudskelov har gentaget sig flere gange end jeg tør sig højt, uden at banke under bordet imens.

IMG_7151[1]

… Og om monsterbukserne, som jeg lagde en strikkeopskrift ud på; til trods for at jeg ingenlunde selv er i stand til at strikke andet end skæve halstørklæder.

IMG_7075[1] Jeg skrev om en virkelig pinlig – men sjov – episode jeg, ganske selvforskyldt fik rodet mig ud i.

IMG_7190[1]Og så skrev jeg 10 sandheder om at få børn, som jeg stadig i dag bliver en lille smule varm om hjertet af at læse.


 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven