mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Få analyseret din hud + ansigtsbehandling GRATIS

DSC02311

Pigmentpletter og tørre områder er noget af dét jeg håber på at få vejledning til, hvordan jeg bedst kommer til livs, når jeg skal under Elizabeth Arden-kosmetologernes kyndige hænder. 

Et indlæg udgivet i samarbejde med Elizabeth Arden

Helledusseda! Som en anden fyrstelig turban, dumper der for tiden bare lutter lækkerier lige ned i mine udslåede arme. Denne gang ovenikøbet lækkerier jeg har fået lov til at dele med de hurtigste af jer, som enten er bosiddende – eller ferierende – i Københavnsområdet i den kommende uge.

Det er nemlig sådan, at Elizabeth Arden, I ved, the mother of beauty products, fra 14.-20.september tilbyder, at man ganske gratis kan komme ind i deres stand i Magasin ved Kgs. Nytorv og få en hudplejeanalyse, som udføres af dygtige hudplejeeksperter, som står klar til at råde og vejlede om lige netop din og min huds behov. En hudplejeanalyse, som ovenikøbet sluttes af med, at man lige får stukket et gavekort i hånden, til en lækker ansigtsbehandling, som udføres af Elizabeth Ardens egne kosmetologer.

Uden at afsløre for meget om mine egne tilnærmelsesvist pinligt ringe evner til at pleje min hud, kan jeg godt berette om, at jeg endnu ikke er begyndt at tage aktion på, at min hud igennem de seneste fem år har ændret sig fra fersken-ung, til en lille bitte smule ældre. Ikke fordi jeg ikke gerne har villet gøre det, men simpelthen fordi jeg ikke kan finde hoved og hale i den jungle jeg synes hudplejeprodukter af og til kan være.

Elizabeth Arden er et af skønhedsbranchens både ældste og mest anerkendte brands, så hvis man ikke skulle kunne modtage gode og brugbare råd fra dem, så er det sgu lige før jeg skylder en flødebolle.

Alt I skal gøre for at få en tid under de kyndige damers blide hænder er, at booke jer ind på en tid lige HER og så ellers bare troppe op hos Elizabeth Arden i Magasin på det pågældende tidspunkt – og hvis så nogen af jer dukker op onsdag formiddag, så kom lige forbi og sig hej, ikke? For ikke tale om, at jeg skal lade sådan et lækkert tilbud gå min næse – eller pande eller kinder eller noget som helst andet, for den sags skyld – forbi! Min hud skal gennemanalyseres så jeg endelig kan få lært, hvad pokker jeg får bedst effekt af at smøre i krydderen inden sengetid.

Og til jyder, fynboer, udlandsdanskere eller københavnere som ikke når at booke tid før de alle er optagede: jeg LOVER, at jeg vil forsøge at lokke de dygtige kosmetologer til at dele ud, af deres guldkorn om forskellige hudtyper, så jeg kan videregive deres ekspertviden, hvis der sidder flere derude som jeg, som ikke kan hitte rede i, hvilke cremer der mon gør sig bedst til hvilken hud. Aftale?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven