mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En blandet landhandel og “rigeligt” med informationer

image

Tågerne er lettet, mit syn er igen blevet klart – omend det kræver enten briller eller kontaktlinser for at være skarpt, men det er der såmænd ikke noget nyt i – og jeg har næsten ikke ondt i huden mere. Meget passende, kunne man sige, eftersom jeg her til formiddag, efter et hurtigt morgenmøde i Valby, har en aftale med en dame, som så vidt jeg er informeret, er usandsynligt god til sådan noget med at løfte jern. En disciplin jeg forventer at hun vil introducere mig til på en måde, så jeg bliver stærk, uden at komme til at tisse i bukserne på grund af (for) stort pres på min, efter to fødsler, hårdt prøvede bækkenbund. We’ll see. I hvert fald kunne bækkenbunden – og alt andet – i lørdags godt holde til både frække 70’er dansemoves og fuld spurt, i verdens bedste høje hæle, efter en taxa, fuld af fire af mine veninder, som var kørt for langt. Som jeg forøvrigt indhentede. Som jeg på ovenstående billede prøver at prale med. De gode støvler, altså.

Der var så mange gode stunder til min polterabend, at jeg lige nu har svært ved at holde hoved og hale i dem alle sammen. Der var både de planlagte og de uplanlagte og begge dele var fortræffelige. For eksempel ovennævnte øjeblik, hvor jeg fangede den vildfarne taxa. Eller øjeblikket hvor nogle tilfældigt forbipasserende bekendtgjorde, at de syntes jeg så sød ud, da jeg midt imellem to aktiviteter, krøb ind under en busk i Ørstedsparken og forrettede min nødtørft, tilsyneladende til frit skue for parkens øvrige gæster, til trods for at jeg i min dagsbrandert forsøgte at skærme min hvide bagdel med min lange cardigan.

Jeg er ikke lige stolt af begge eksempler, men jeg kan heldigvis godt se det sjove i dem begge to og man skal jo for pokker hverken græde over spildt mælk, tis under busken eller koordineret styrketræning for første gang i årevis.

Det bliver en knald god dag og jeg glæder mig. Også selvom jeg stadig ikke har fået noget som helst mere styr på de der bryllupsforberedelser. Som snart skal til at komme på plads, nu hvor der er under to uger til den store festdag.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

    1. Det gad jeg da virkelig også godt at høre mere om. Mon vi kan lokke Cana til at lave et indlæg om det på JordemoderCana.dk???

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven