mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Dans i regnen

image

Nogle stod med ting over hovedet for at skærme for regnen, imens andre tog sig en sving-om. Jeg ved godt hvad jeg synes er sjovest 🙂 Foto: tregodegrunde.dk

I går – imens jeg var sammen med en pokkers masse kvinder, børn, gyngende donuts og et par lækre mænd, herunder naturligvis min egen, som toppede listen, og imens jeg, umiddelbart herefter, befandt mig dansende ved et busstoppested lige udenfor Christiansborg med min fireårige og en kæmpebObles under armen, da vi i styrtende regnvejr ventede på bussen – gik det indlæg jeg havde skrevet få timer forinden nærmest viralt. Lige knap 300.000 mennesker har set mit opslag på facebook indtil videre og for pokker, hvor er jeg bare mega glad og ikke mindst beæret over, at så mange har set så stor værdi i mine ord, at de har delt det i deres egne netværk!

Derfor kunne jeg med et ekstra bredt smil, her til morgen cykle afsted mod Magasin og den hudanalyse hos Elizabeth Arden jeg har skrevet om HER, hvor jeg var så heldig at blive mødt af Regitze, som udover at være kosmetolog også fortalte at hun var uddannet coach. Regitze så ud som om hun var mere end bare et par år ældre end jeg og hun virkede på mange måder, som en meget klog kvinde. Med utroligt flot hud, ikke at forglemme.

Hun fortalte at hun igennem sit liv og sit coachhverv, havde lært, at der vi finder lykken, er i hverdagen. Hun fortalte om hvordan hun havde oplevet mange kvinder være ulykkelige, fordi de hele tiden hellere ville noget andet, end det der egentlig gjorde sig gældende i deres hverdag.

Først når man kan finde lykken i de små hverdagsting, kan man blive lykkelig.

Sådan sagde Regitze til mig – og jeg tror sgu, at hun har ret.

Derfor vil jeg i dag, i stedet for at pøse ud af mine nyvundne hudplejetips, som altså må komme i et andet indlæg én af dagene, opfordre alle til at nyde hverdagen. Tag en dans ved busstoppestedet når det regner og få det bedste ud af det mindste. Det kan formentlig godt betale sig.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hvor tror jeg, at Regitze har ret i sit udsagn! Hjemme hos os har min mand og jeg besluttet at tiden efter arbejde og frem til putningen af vores 2½-årige er helliget ‘os’. Her skal vi bare være sammen. Om det så er at hjælpe med aftensmaden, vasketøjet eller lege med lego er underordnet, når bare vi gør det sammen. Og det skaber så mange små magiske øjeblikke, hvor vi kan grine, kramme, sige tak og nyde hinanden.

    Som i går, da vi sad ved spise bordet og snakked og fortalte vores dreng, at han skal være storebror til en lillebror og han kigger på mig og siger: Pas godt på lillebror inde i maven, mor!
    Hvilket jeg naturligvis lovede ham.

    Det er da magiske øjeblikke man bliver lidt lykkeligere af :o)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven