mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Bryllupsplanlægning

image

Fem fede fiskefollikler, hvor kommer vores bryllupsfest tæt på nu! Èn måned og to dage er der tilbage, før den store fest løber af stablen og jeg med selvbrunede stænger og en smuk hvid kjole på, skal tage imod vores nærmeste familie og allerbedste venner. Og vi er på ingen måder klar.

Som i, slet ikke.

Faktisk vil jeg gå vidt som til at sige, at vi tilnærmelsesvist er bagud med planlægningen. Sådan temmeligt meget.

I virkeligheden er det nemlig sådan, at det absolut eneste vi har styr på, er hvor festen skal holdes – et lokale, som vi forøvrigt endnu ikke har set – kjolen, som Anne Palland er ved at sy, og så gæsterne, som heldigvis er de mest tjekkede mennesker, som stort set alle har været ude i god tid med svar på, om de kunne komme eller ej.

Udover det, så er vi helt på bar bund. Helt og aldeles.

For eksempel er der ingenlunde styr på småting som mad eller drikkevarer. Eller musik.  Eller gæstegaver, som jeg ville synes det var overdrevet sejt, hvis jeg kunne finde ud af at trylle frem. Eller sko. Eller smykker. Eller borddækning. Eller noget som helst af alt det andet, vi gerne i løbet af den næste måneds tid skulle få styr på. Til gengæld har jeg endnu engang placeret min lille popo på Kagestuen 43, hvor jeg, udover at indhalere en dobbeltshot latte og en morgenbolle, lige om lidt skal mødes med en fotograf, som muligvis skal forevige vores aften i smukke billeder og film.

Uagtet, hvor uforberedte vi er, har vi styr på, at det – uanset hvad – bliver en pissegod fest! Jeg planlægger at drikke mig småfuld fra start og prøve på at lade være med at tude alt, alt for meget når andre holder taler. Og så skal jeg danse. Mindst én dans med hver af gæsterne. Som rundt regnet betyder, at jeg skal danse uafbrudt i 3-4 timer, plus det løse. Og dét glæder jeg mig usandsynligt meget til.

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Jeg ved i når det! Og kaffen på kagestuen er jo altså faktisk nødvendigt at hente styrke ved…
  Håber det er ok – har henvist til dig fra min mini-blog (dagbog) idag. Nu har jeg nemlig også set ‘Krigen’ og kan ikke sige noget bedre end du!

 2. Uhhh lyder altså spændende med den fest 😀 jeg er selv så småt igang med at lægge store planer for mit eget bryllup (Som forhåbentlig bliver næste år.. og ja jeg er i godt tid… :P)
  Men jeg har fundet så meget god inspiration inde på Pintrest til bordpynt osv. Så hvis du er på bar bund er det et godt sted at starte 😀

 3. Husk at nyd hver sekund af dagene op til og festen. Tiden forsvinder og man vil helst kunne stoppe tiden og blive i nuet.

  Blev selv gift i juni og tiden fløj bare afsted.

  Mad og drikke kan altid løses incl musik.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven