mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Børneværelset

Flere har efterspurgt lidt billeder fra vores lillebitte, superhyggelige og noget kompakte, nye hjem. Særligt drengenes deleværelse er blevet efterspurgt.

Egentlig har jeg længe gerne villet vise det frem, men fordi jeg er medlem af en noget nazi gruppe på facebook, hvor det er mit indtryk at de færreste har held med sig til at vise deres børneværelser frem, uden at få hug for, at det enten er for pænt og ikke-børnevenligt eller for grimt og for pangfarvet, har jeg ikke rigtigt haft modet til det; mest bare fordi jeg er så pjattet med den gode tone, jeg sædvanligvis oplever at I alle har herinde og dét ville jeg være så ked af at ødelægge, ved at vifte med det røde flag foran nogle børneværelsesnazister, som jeg, qua facebookgruppen, ved findes derude. Men for fa’en – det er selvfølgelig ikke jer! Sorry guys, at jeg ikke for længst havde regnet dén ud.


Jens og Peter deler værelse og har gjort det lige siden Peter ikke længere havde behov for at spise om natten, som allerede var da vi boede i Broager i vores kæmpestore hus. Årsagen var, at Jens gerne ville dele og dét skulle han selvfølgelig have lov til. Det er selvklart en beslutning vi er glade for nu, fordi der endnu ikke har været konflikter eller sure miner over at de deler værelse.

Lige nu er værelset godt fyldt op af senge (og legetøj!), men tanken er, at drengene på sigt skal have en sej køjeseng, så de får lidt mere gulvplads til at kunne lege på.

Værelset er, som jeg forestiller mig de fleste børneværelser, fyldt med legetøj i alle farvepallettens nuancer, som oftest roder over det hele men har faste pladser i kasser, skuffer og en bænk, så det kan blive pænt for voksne også. Værelset har hvide gulve og en sej hjemmemalet drengevæg, som jeg synes giver værelset god karakter. Den bryder lidt med alt legetøjet og giver fornemmelsen af en stor “ensartet” flade, som giver ro og overblik, synes jeg.

Det var et virkelig hyggeligt og nemt projekt at lave den – jeg malede først den ene farve og zig-zaggede efter komplet tørring, med malertape, som jeg skar til med en hobbykniv i spidserne – og voila! Anden maling på, tapen af og så var der en virkelig sej væg.

image

Jeg er vild med at illustrationerne er “personlige” og trygge at sove til.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Virkelig fede deltajler!

  meeeen.. nøj – hvor gad jeg godt se lidt flere 😉 thii. Men kan jo være lidt krævende som læser, ej spøg til side! I har en fed smag!

 2. Det ser super fint ud! Jeg har også to dejlige unger, en dreng og en pige, som også skal dele værelse når vores pige er færdig med at spise om natten. Så leder efter inspiration til det hyggelige funktionelle værelse for dem begge. Hvor er illustrationerne fra?

  1. Tak 🙂 J’et har jeg selv lavet og de er købt forskellige steder. Blandt andet hos Nadia Staldgaard på instagram. Hun er virkelig, virkelig dygtig!

 3. Det ser så godt ud – skønne farver
  Jeg har ogsåværet medlem af den omtalte børneværelses-gruppe, men jeg blev simpelthen så træt af de der selvfede, og selvbestaltede bolignazister/indretningseksperter, at jeg meldte mig ud…… Hold nu op hvor der var mange hug, derinde

 4. Hvor ser det fint ud, kan virkelig godt lide sådan en væg. Herhjemme deler tøserne også værelse, selvom der i princippet er plads til hver sit værelse. Det er både nemmere og hyggeligere for dem, synes jeg 🙂
  Og jeg har godt nok vist deres værelse frem mange gange uden at støde på nogen fra den nazigruppe – heldigvis 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven