mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vind en rejse til Thailand med Sweet Deal

imageTænk at kunne lægge sig fladt ned, på en sandstrand og slappe af. For eksempel bare lige i to uger. Helt gratis. I Thailand. Jeg ville i hvert fald være svært tilfreds!

Et indlæg udgivet i samarbejde med Sweet Deal

De sociale medier flyder over med bedårende børn, med store mellemrum imellem de tænder der sidder ensomt tilbage i munden og kæmpe store skoletasker, som for pigernes vedkommende er prydede med Anna & Elsa, imens de hos drengene varierer over Superhelte/LEGO-temaet. Det er første skoledag.

Første skoledag, betyder selvklart at ferien for de fleste er på retræte og hverdagens trivielle trummerum lurer lige om hjørnet, med leverpostej, hentetjanser og vasketøj hvor den ene sok i et makkerpar, altid forsvinder. Ovenikøbet i solskin, som den danske sommer endelig har besluttet at berige os med, nu hvor ferien er forbi.

Usselt, kunne man næsten fristes til at tænke. Men næh, d’damer – fortvivl ikke! Jeg har nemlig lige just nu fået en mail fra Sweet Deal om, at man bare ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev får et lod i konkurrencen om en rejse for to personer til Thailand i to uger! To uger i sus og dus og solskin så det basker. Det er denundenlyneme en præmie der vil noget, synes jeg.

Sweet Deal er et deal-site hvor hele pointen er, at vi forbrugere skal kunne spare penge på at forkæle os selv lidt ekstra i hverdagen. Der er hver eneste dag nye tilbud på alt lige fra fedtfrysning, goumetoplevelser, hotelophold, gadgets, tøj, rejser og en hel masse andet. Selvfølgelig altsammen tilpasset den enkelte forbruger, således, som et eksempel, at alle mine egnsfæller fra Sønderjylland, kan vælge sig ind på fx Sønderborg, Aabenraa og Haderslev og således slipper for at se på tilbud som kun er gældende i øvrige Danmark og vice versa, selvfølgelig.

Tjek det ud og skriv Jer op til deres nyhedsbrev lige HER – det koster ingenting, tager kun to minutter, men til gengæld scorer I – udover en masse fine, fine tilbud – muligheden for at vinde en rejse for to til Thailand i to uger!

Intet at tabe, men masser at vinde – dét er mine yndlingsodds! Pøj pøj 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven