mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Store drømme og en lækker konkurrence


image

Mine kreative evner er blevet udfordret med opgaven om at lave et “Dream Board” med temaet “hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg…”

Et indlæg udgivet i samarbejde med Lotto og Danske Spil

Lige siden jeg tilbage i 2009 blev færdiguddannet jordemoder, har jeg spillet lotto hver evig eneste uge. Inden da, spillede jeg kun, når jeg havde luft i budgettet til det.

Jeg husker, hvordan jeg, som barn, var med min mor i kiosken, hvor vi købte lotto sammen. Jeg elskede det særligt, når jeg fik lov til at tjekke kuponen. Vi vandt aldrig mere end et sted imellem 35 og 200 kroner, men det var hyggeligt!

Siden dengang har Lotto udbygget deres service, ved – udover at sende nogle ganske få heldige asener i komplet økonomisk uafhængighed – at trække lod blandt alle vinderlodder; altså også dem med fire rigtige, som normalt ikke er til andet end en bytter i kiosken, om én million kroner! De garanterer altså at (mindst) én heldig spiller, med et trylleslag, bliver gjort til millionær, hver evig eneste uge. Millionærgaranti, kalder de det.

Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg i mange henseender leve fuldstændigt som jeg gør nu; bare hyggeligere. Jeg kan nemlig ret godt lidt mit liv og jeg vil ærligt talt, helst ikke bytte for meget af alt det gode jeg har, ud med noget andet. Derfor handler mit dream board og altså mine drømme om, at optimere på noget af alt det gode, jeg allerede har.

Allermest ville jeg gerne få frigivet lidt mere tid til at være sammen med min familie. Være en god kone og mor, uden en hel masse af alt det sure, som fx rengøring og vasketøj, som jeg ville betale andre for at tage sig af.

Jeg ville indrette vores lejlighed med lige præcis de møbler jeg godt kan lide, så vores base kunne blive så hjemlig og hyggelig som muligt.

Jeg ville fortsætte mit blogarbejde, uden at skulle bekymre mig om der nu kom penge nok ind den næstkommende måned. Jeg ville prøve nye ting af. Starte nye projekter op. Iværksætte, som jeg elsker. Skrive på mine blogs og arbejde med dét, der giver mig god energi.

Jeg ville spise god mad hver dag. Take-away, helst. Økologisk, sund, rigtig mad; lavet fra bunden af nogle andre end altid bare lige mig.

Jeg ville købe mig en ny garderobe og nyde, at kunne give alt mit “før-jeg-fik-børn-tøj”, som alligevel slet ikke sidder ordentligt længere, til genbrug.

Jeg ville forkæle mig selv og min familie med både hverdagsluksus og rejser og nyde, at Thomas og jeg, som to selvstændigt erhvervsdrivende, i vid udstrækning har frihed til at arbejde hvorfra og hvornår vi vil.

Livet ville dog være (endnu mere) herligt, hvis jeg vandt en million kroner i Lotto.

Eller hvis jeg kunne udlodde én til Jer! Det kan jeg desværre ikke, men jeg kan udlodde en lækker middag for to personer til en værdi af 2000 kroner; og uden at have fået meget mere information om præmien end det, kan jeg næsten garantere, at det er en luksusmiddag med hele pivtøjet, som gør livet og hverdagen lidt ekstra sød, for den af Jer der vinder!

Alt I skal gøre er at I skal skrive en kommentar, som starter med: “Hvis jeg vandt en million kroner i lotto” og som slutter af med hvad I så ville gøre 🙂 Det er mega nemt og jeg vil opfordre alle, som kunne tænke sig at invitere sit yndlingsmenneske på fin middag på andres regning, til at deltage. Jeg glæder mig til at læse hvad I ville gøre!

Pøj pøj 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (170)

 1. Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg rejse ud i verden med min lille familie. Starte i USA.
  Og bruge de sidste kroner til udbetalingen på drømmehuset.

 2. Personligt synes jeg der burde stå “Hvis jeg vandt 10 millioner idag”
  Men hvis jeg vandt 1 million ville jeg invitere min kæreste og bonussøn til Thailand, de har været der før, men jeg har stadig rejsen til gode. Derudover ville jeg gerne forkæle min familie med en ferie. Og så kunne garderoben altid trænge til fornyelse

 3. Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto ville jeg arbejde noget mindre og være noget mere sammen med mine børn. Ganske enkelt.

 4. …jeg ville give min mand et stort smækkys og bede ham om at nive mig i armen, så jeg er sikker på, det ikke bare er en drøm:-)

  KH Anne W.

 5. Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto ville jeg blive noget så glad! Så ville jeg straks booke en rejse med mine to ynglings mennesker og bare nyde at have råd til andet end en utæt hytte på 3 parket. Når vi så kom hjem igen ville jeg nyde at der var ekstra kroner på lommen og råd til de kommende hus projekter og bedre råd til det snarligt ankommende ekstra medlem af husstanden ‍‍‍

 6. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto… ville jeg råbe og skrige af glæde og hapse alle mine dejligste veninder med på tøsetur til London! 🙂
  …Og gemme en bitte lille smule til at forsøde jordemoderstudiet!

 7. Hvis keg vandt en million kroner i lotto ville jeg rejse jorden rundt sammen med min kæreste inden vi starter familie sammen! Specielt til USA, som er en stor drøm!! Derudover ville jeg donere penge til cystisk fibrose foreningen, da jeg sidste år – efter egen mening – ikke fik samlet nok ind til deres gode sag via min hjemmeside!

 8. Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg
  1) rejse med min skønne familie .. Genopleve turen til USA
  2) forkæle mine unger
  3) lave en god invistering …

 9. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg invitere min familie og svigerfamilie på ferie. Der er intet bedre end at forkæle dem man har kær! Og hvis der skulle være penge tilbage, ville jeg købe et bar ekstra ting til min kæreste og min lejlighed. Lidt flotte planter og et lækkert tæppe under sofaen ville være skønt.

 10. Hvis jeg vandt en mio i lotto… ville jeg invitere min familie til Norge op til min fætter.. min mor har aldrig været på ferie udenfor Danmark.. og Norge er bare et helt vildt smukt land.

 11. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg tage min mand og to børn med på den rejse til USA, som vi alle fire går og drømmer om 🙂 Og så skulle min teenagedatter og jeg shoppe løs over there! 🙂

 12. Hvis jeg vandt en million, ville jeg få et nyt køkken 2 stuer og legeværelse til tøsen. Alle 4 rum hænger på sin vis sammen og jeg der er ingen nemme løsninger, alle 4 rum skal tages på en gang. Derfor er der lange udsigter til nyt køkken – medmindre jeg selvfølgelig vandt en million 😉

 13. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg… Måske ikke ane hvor jeg ville begynde… Alt det fornuftige først OG SÅ lige gå shop amok i Gannis nye kollektion… Smide min mand afsted på drengetur med hans søde homies så jeg kan få ro til at planlægge min shoppetur med veninderne til NY… Det resterende beløb må vente til vores dreng bliver lidt større og han kan komme på eventyr med os til vores Afrika 😉

 14. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg gøre drømme til virkelighed – købe nyt hus så mine børn kan få hver deres værelse ❤

 15. Hvis jeg vandt dn million kroner i lotto… Ville jeg udvide min kærestes og mins drømmerejse til Asien, til en jordomrejse, hvor der ikke skulle spares på noget som helst! Ej, hvor det lyder godt

 16. Hvis jeg vandttdm million ville jeg holde en lang ferie med mand og børn og rejse til sydens sol for første gang. Vi ville også have muligheden for at arbejde lidt mindre og dermed få mere til til vores 4 drenge

 17. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, så ville jeg betale min su-gæld! Dernæst ville jeg tage mine to børn, mor, søster, mine tre bedste veninder deres mænd og børn med ud på en eksotisk rejse! Så ville jeg lave en uddannelseskonto til begge mine børn og tage et kørekort og få anskaffet en lille bil, til at gøre hverdagene lidt nemmere :heart_eyes: :relieved: :blush:

 18. Hvis jeg vandt i Lotto, ville jeg som det første hyre en rengøringshjælp …. og bagefter købe et lidt større hus, – og flytte rengørings hjælpen med

 19. Hvis jeg vandt en million ville jeg betale min kærestes studielån ud og finde os et lille rækkehus hvor vi kan få græs under fødderne og grill på lune sommeraftener, mens vi drømmer om fremtiden. Bare os to.

 20. Hvis jeg vandttdm million ville jeg holde en lang ferie med mand og børn og rejse til sydens sol for første gang. Vi ville også have muligheden for at arbejde lidt mindre og dermed få mere tid
  til vores 4 drenge

 21. Hvis jeg vandt en million…. Ville jeg gøre som altid, nu bare uden ondt i maven den sidste uge inden lønningsdag

 22. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg bruge pengene på behandling af den cancer, jeg nok får at vide på fredag, at jeg har. Er under udredning for blod/lymfekræft og skal til svar samtale på fredag. Og jeg har tænkt mig at knække den skide cancer. Med en million kunne jeg selv vælge hvor jeg vil behandles, og hvordan.
  Hvis jeg vinder middagen skal min dejlige mand med mig ud og spise. ❤️

 23. Hvis jeg vandt en million i Lotto. Så ville det ikke kun være mig. Men os alle 3 i nr 5 der vandt. Og der skulle være en ny bil til Jensen. En lille ny dyt til mig. Og en tur i legetøjsbutikken til lærken. Derud over skulle der rejses ud i det blå. Og Jensen og jeg skulle også finde tid til at lave noget sammen. Bare os 2

 24. Hvis jeg vandt en million ville jeg give mig og min mand den frihed at arbejde mindre, så vi kan være mere sammen med vores datter, mens hun stadig synes vi er sjove

 25. Hvis jeg vandt en million ville jeg ånde lettet op, betale noget af mit huslån af så mig og hr mand og the boys på 1 og 4 ville kunne gøre nogle sjove, hyggelige og nærværende ting mere end nu i hverdagen. Så ville jeg uden tvivl smide en stor sjat til min venindes mor som har startet venligboerne op på den græske ø samos til de syriske bådflygtninge-de mangler så meget!

 26. Hvis jeg vandt 1 million kr i lotto ville jeg invitere hele min familie til en stor Bryllups fest. Jeg ville købe lige præcis den kjole som jeg synes jeg ville se aller mest smuk ud i. jeg invitere alle de mennesker som betyder aller mest for vores familie. Jeg ville bestille en kok som kunne lave fantastisk mad til os og jeg ville sørge for et godt band kom og spillede alle vores ynglings sange -helt til den lyse morgen. Jeg ville købe min mand lige netop det ur som han ønsker sig aller mest. Og så ville jeg bestille en bryllupsrejse til et eksotisk sted 🙂

 27. Hvis jeg vandt en million ville jeg…
  – Betale gæld på bil og lån
  – Afmelde studielån
  – Invitere hele familien ud og rejse
  – Betale mig fra sure pligter og bruge tiden med mine drenge ❤

 28. Hvis jeg vandt en million ville jeg tage ud at rejse med mine 3 unger og mand og tage en ny drømmeuddannelsen som der ikke er hul til i budgeten nu

 29. Jeg ville sige mit job op. Hyre rengøring hjælp til min søster. Invitere min lille familie på en skøn ferie og ellers bare bruge min nye frihed til, at indfrie min iværksætter drøm

 30. Hvis jeg vandt en million kr. i Lotto, ville jeg fluks hyre en rengøringsdame, en indkøber og en kok, som kunne hjælpe min familie og jeg til at få en mindre travl hverdag, så vi i stedet kunne bruge tiden sammen. Det ville være så skønt ❤️ Og så ville jeg gå ned i tid, så jeg kunne bruge tiden på noget frivilligt arbejde ☺️ Dét ville være helt fantastisk, hvis det en dag kan lade sig gøre ☺️

 31. Hvis jeg vandt en million ville jeg først holde en kæmpe fest for familie og venner med fri bar og dans hele natten. Så ville jeg bestille en fantastisk ferie og så ville jeg forære en del til mine nærmeste der har mindre end jeg:-)

 32. Hvis (når) jeg vinder 1 million kroner, vil jeg kysse mine to yndlingsmennesker og så skal vi straks til Vietnam i laaaang tid og så vil vi få meget hjælp til det der hus vi drømmer om. Og forhåbentlig kunne arbejde lidt mindre end jeg gør i dag.

 33. Hvis jeg vandt en million, ville jeg tænke mig rigtig godt og grundigt om, inden jeg brugte dem. Jeg kunne som rigtig mange nok ville gøre, beholde dem alle sammen selv og forsøde tilværelsen lidt, bevares vi har snart 2 børn og en høj husleje. Men.. Jeg og min lille dejlige familie lever alligevel et dejligt og næsten ukompliceret liv, begge er vi arbejdsdygtige, og vores unge(r) har begge 2 forældre, som er forelskede i hinanden, deres børn og livet.
  Vi kunne SAGTENS bruge en million kr. Men af en grund syntes jeg, at nogle måske har mere brug for dem end os.
  Jeg ville donere en million danske og skattefri kr. Børnefonden, da ingen børn selv har valgt det liv de er blevet sat i.

 34. Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg flytte til noget større og købe nogle nye møbler, der passede til stedet. Jeg ville tage et kørekort og så ville jeg forkæle, de mennesker, der betyder noget i mit liv.

 35. Hvis jeg vandt en million ville jeg bruge dem på at købe et hus. Da min mand og jeg pt bor til leje, som udløber om 1,5 år, skal vi på boligjagt. Derfor ville en million være rigtig dejlig at vinde 🙂

 36. Hvis jeg vandt en million, ville jeg købe et hus lige uden for København (så jeg stadig kan arbejde på Rigshospitalet), med samtalekøkken og drivhus. Jeg ville udvide min samling af garn og strikke mig en islands trøje til de kølige sommeraftner med rødvin på min terrasse. Jeg ville ikke lade være med at arbejde, da jeg glæder mig til jeg om 1,5 år kan kalde mig sygeplejerske, men jeg ville dæleme udvide børneflokken fra 1 til flere og nyde at der er noget der hedder barsel.

 37. -betale studielånet ud.
  -rejse rundt i USA med mand og børn i nogle måneder.
  -skifte hele min garderobe ud.
  -spise lidt mere lækkert og økologisk
  -gemme lidt til når børnene skal flytte hjemmefra

 38. Hvis jeg vandt en million ville jeg vise min mand og vores to dejlige sønner en masse af verden, simpelthen være ufornuft og rejse pengene op. Flyve i luftballon i Afrika. Se på bjerge og landskaber i New Zealand. Shoppe i New York. Ja tak….

 39. Hvis jeg vandt en million kr. ville jeg forsøde tilværelsen for dem der står mit hjerte nær. Mine forældre, som knokler og har sørget for mig igennem hele mit liv. Mine bedsteforældre, som altid har passet på mig og forkælet mig, og som den dag i dag alle er pensionister og fortjener at få tilværelsen forsødet. Mine søskende, som hver især betyder utrolig meget for mig! Og sidst, men absolut ikke mindst, min alt for skønne kæreste. Ham ville jeg invitere på den rundrejse i Asien og derefter USA, som vi har snakket om. Og så ellers fylde vores fælles hjem med lækre ting! Det er min drøm!

 40. Hvis jeg vandt i Lotto, ville jeg arbejde mindre mens min søn stadig gerne vil være sammen med mig efter skole. Jeg ville tage på ture sammen med ham i hverdage, hvor vi, udover at nyde at være sammen, skulle se og opleve alt det som det kan være svært at nå i en travl hverdag.

 41. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, så ville jeg forkæle min skønne familie med diverse oplevelser, både i- og udenfor Danmark, og så ville jeg hyre nogle som kunne lave det resterende på vores kæmpe hus-ombygnings projekt, så vi kunne komme ordentligt på plads, som efterhånden er ret tiltrængt 😉

 42. Hvis jer vandt en million kroner i lotto, ville jeg få os ud af vores lån i huset.
  Det ville give så meget luft i hverdagens budget, at der hurtigt ville kunne blive til en masse sjov, lækre middage og hyggelige ferier 🙂

 43. ….ville jeg betale en barnepige for et par dage. Hun skulle tage alle 4 unger ud af huset, så jeg kunne have huset helt for mig selv:-). Min mand må også gerne være her….lidt af tiden.

 44. …ville jeg udvide bilparken med en bil, hvor vi alle FEM kan være i, så vi ikke behøver at poste flere penge i den dyyyyre, dyyyyre mandagsbil, vi har købt os (seriØST – det burde være freaking ulovLIGT at producere biler, der konSTANT går i stykker – bare fordi de er født i 2007 eller hvad?) – eller ikke udvide, købe og dernæst SÆLGE den, der konstant går i stykker.

  Nå, det var lidt kedeligt. Jeg er bare så frustreret over at bruge så mange penge på en freaking BIL. S U K.

  Jeg ville fanme også købe mig en anelse fattig i pænt, nyt tøj. Jeg får a l d r i g nyt tøj mere. Og så ville jeg lade min mand få orlov, lade børnene få en masse dejlige fridage her på gården, hvor vi bor med en hulens masse dyr, og så ville jeg blive den vildeste iværksættertype sammen med min søster!

  Hoh!

 45. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg få den rygoperation i udlandet, der kunne give mig noget af min gamle hverdag og overskud tilbage. Til at være den seje med-dansende/-løbende/-hoppende mor og datter, der netop kan være det for familiens ældre generation, jeg savner at være.

  Jeg ville investere klogt, så jeg kunne skabe mit eget job; selvstændig blogger, skribent, forfatter. Måske lidt konsulentarbejde men på et niveau, hvor jeg kunne passe på mig selv i det omfang min ikke helt raske krop har brug for.

  Jeg ville forkæle min dejlige datter og min søde mor.
  Give mine veninder blomster og holde en fantastisk familiefest med fuld opvartning.
  Ferie(r) med sol, afslapning, yoga og massage.
  Og en ny pc til mit nye firma

  Elsker passionerede drømme!

  P.S. Tillykke med din “nye” karriere – hvor er du sej!

 46. Hvis jeg vandt en million ville jeg tage på en lang ferie sammen med min mand og vores plejebørn og alle de bonus mennesker der er kommet ind i vores liv sammen med dem. Vi ville blive 14 så en god del af millionen vil blive brugt på den oplevelse. Resten vil jeg sætte til side så vi kan hjælpe vores plejebørn med at komme godt ind i en voksen tilværelse.

 47. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto så ville jeg skynde mig at melde mig fra kontanthjælp ( som jeg får indtil studiestart i februar 2016) og så ville jeg fokusere på det vægttab og den livsstilsændring jeg er/skal igang med uden at tænke over alle de regler der nu engang er på kontanthjælp. Jeg ville invitere min familie med på en forlænget weekend til Disneyland Paris.. Tage en tur til mit elskede Irland, over til min familie derovre og forkæle dem lidt. Og så ville jeg købe det dobbeltbur vi ønsker os til at kunne holde 2 marsvin i. Vi savner at have dyr efter vores elskede MJ (kanin) blev aflivet i juli måned ..

 48. Hvis jeg vandt en million ville jeg invitere mine forældre og kæreste på en fantastisk rejse for de er der altid for mig. Derudover ville jeg gå ned i tid på arbejde for at kunne bruge mere tid sammen med min familie og venner.

 49. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg starte med at invitere ønskebarnet på en rejse, og lade ham bestemme hvorhen. Det har vi nemlig ikke været i 4 år..
  Så ville jeg sove roligt om natten, og ikke bekymre mig om at få fuldtidsstudie til at gå op med fuldtidsjob, og mor-rollen..
  Jeg ville forkæle folk omkring mig, og mig selv også lidt. Købe en cykel, og finde en personlig træner..
  Og spise sushi.
  Og købe et nyt toiletbræt.

 50. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg lave nyt køkken og badeværelse (med badekar – meget vigtigt). Og hvis der så skulle være penge til overs, så ville jeg bruge dem på lidt luksus til mand, børn og mig selv. “Når jeg vinder en million” er i øvrigt en sætning der er temmelig brugt i vores hjem!

 51. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg invitere mine dejlige børn på en skøn lang ferie, betale en masse gæld af og hyre rengøring/hushjælp så jeg kunne nyde mere tid med mine dejlige børn 🙂

 52. Hvis jeg vandt 1 million kr, så ville jeg betale restgælden ud i huset. Give en del til mine forældre, fordi de er søde til at hjælpe med børnepasning, når jeg nu er græsenke 14 dage ad gangen<3
  Og så skulle garderoben ryddes op og fornyes lidt i familien:-)

 53. Hvis jeg vandt en million, ville jeg få bygget en tilbygning til vores hus, så mine to yngste børn på 10 og 7 ikke skulle dele værelse mere, også ville jeg tage orlov og hive hele familien med til New Zealand, så mine børn kan se med egne øjne stedet hvor min mand og jeg mødtes i 1999 åh lykkelige drøm

 54. Hvis jeg vandt en million i Lotto… Ville jeg glæde min familie & venner. De er her for mig, i en svær tid, så de skal forkæles ❤❤❤

 55. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg købe et hus, som kunne danne rammen om min mands, mit og vores kommende Babys liv (og forhåbentlig mange flere børn i fremtiden)
  Derudover ville jeg tage mig den luxus at gå ned i tid i mit elskede, men hårde jordemoderarbejde.

 56. Da jeg havde en million købt jeg et lille hus til min veninde som stod uden bolig, nyskilt, total kaos og uden familie. Hun betaler en meget lav husleje. Idag har hun det godt! Ungerne er tilpas og de har et trygt hjem.
  Aldrig har jeg fortrudt. Ven for livet❤️

 57. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg poppe en flaske champagne, købe en gang sushi samt en overbevisende mængde luksuschokolade, og sætte mig på terrassen med min mand for at planlægge. Formentlig ville vi først planlægge en luksusferie med vores skønne unger – og dernæst ville vi planlægge hvor vi skulle købe det hus, som vi drømmer om!

 58. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg invitere min kommende mand og vores to dejlige drenge med på en tur til Californien/Las Vegas og give den fuld drøn på forkælelse af os alle fire med oplevelser. Bruge en weekend i Disney world med overnatning på Disney World hotel og tage i mall og shoppe en masse lækkert tøj til os alle 4.

  Hjemme igen vil jeg betale mit billån ud og nyde hverdagen, og kunne invitere min familie og gode venner ud at spise eller holde en stor fest for alle vores venner og familie.

  Så vil jeg opfylde min skønne kærestes drøm om at få lavet vores forhave professionelt, som det sidste der mangler på vores grund/hus efter 3 1/2 års istandsættelse

 59. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto…. Så ville jeg da råbe “HOLD NU K….” 😉 og hvad så.. Thjaaa jeg/vi ‘står jo ikke lige og mangler dem” da vi faktisk har en temmelig god tilværelse.. 2+2 børn, dejligt hus på landet, gode jobs og ‘luft’ til rejser osv.. men tror nu godt vi kunne bruge en million. Vi har tit snakket om at det kunne være SÅ fedt hvis vi kunne inviterer 30-40 venner & familie på weekend tur.. Altså sådan noget med ‘mød op i lufthavnen med pas og en tandbørste’ så det ville vi gøre. Dernæst ville jeg give min gamle far en god slat, så han kunne blive lidt en luksus pensionist. Jeg ville absolut også give en STOR slat til kræftens bekæmpelse.. Og nok via Stafet for Livet hvor jeg er holdkaptajn. Har trist nok mistet både min mor og stedmor alt for tidligt til den forb…. kræft. Så det er så vigtigt med forskning, rådgivning og endnu mere viden om kræft. Jeg ville nok også tillade mig den luksus at få en rengørinsdame, som også vasker tøj – Æhj alle de timer jeg kunne bruge på børn & mand og fritidsinteresser…
  Skønt med mange drømme… Og tænk hvis jeg vandt 😉

 60. Hvis jeg vandt en million, skulle vi på bryllupsrejse til et eksotisk sted efter vores bryllup, som skal stå til næste sommer. Og forsøde de aller nærmest med noget lækkert

 61. Hvis jeg vandt en million kroner så ville jeg betale vores lån ud, og købe en is for resten. Min elskede kæreste ville derved kunne studere lige som det passede ham!

 62. Hvis jeg vandt en million kr, ville jeg se om ikke jeg kunne få råd til at stoppe med at arbejde, så jeg kunne bruge meget mere tid med min familie, – og ikke mindst mine to skønne børnebørn….

 63. Hvis jeg vandt en million ville jeg få lavet tilbygning til vores hus så vi alle kunne få mere plads, et kæledyr til børnene, en lækker ferie næste sommer og ikke mindst droppe mit SU lån og så tænker jeg den million fik ben at gå på.

 64. Hvis jeg vandt en million i lotto, ville jeg købe mig en privatpædagog/privatlærer til vores datter carlsen. (Carla). Hun har epilepsi og går i 0.c i specialklasse. Hun har særlige behov med støttepædagog og sproglærer. Den lærer vi ville købe skulle med ud på en 3 mrd. Lang rejse med os og carlsen. Vi vil gerne ud og se den store verden og give carlsen den store oplevelse , lærerne skulle hjælpe os med at hjemmeundervise❤

 65. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg få rengørringshjælp, snart rejse (langt væk) og begynde og kigge efter et hus da drømmen ville være tættere på…

 66. Hvis jeg vandt en mio kr i Lotto, så ville jeg straks pakke kufferten og tage min familie under armen. Min datter bliver snart tre, og vi har flere steder, vi har aftalt at se sammen (med far og lillebror) – bla Australien og Paris. Og så vil jeg gå hjemme med ungerne i længere tid end det år, der pt er planlagt!

 67. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto Ville jeg sige min stilling som kendt-jordemoder op, give min stakkels Skoda en pause fra landevejene, og søge ind på psykologistudiet. I Aarhus. Men først ville jeg smutte til New Zealand og Fiji sammen med verdens sødeste kæreste.

 68. Hvis jeg vandt 1 million i lotto : købte jeg straks flybilletter til mine børn og jeg ,- så vi kunne komme til USA og besøge moster / lillesøster – som vi ikke har set i 8 år nu .. Og på de år har jeg fået 2 børn og hun har fået 4 drenge , ( lige fået tvillinge drenge ) og så skulle alle forkæles .

 69. Jeg ved, at jeg burde skrive noget praktisk som at afbetale lån Men min største drøm er at rejse jorden rundt med min mand og to børn. Lige til alle penge var brugt op på oplevelser.

 70. Hvis jeg vandt en million kr, ville de være et kærkommen tilskud til den bolig vi drømmer om. En middag med min mand er efter hånden sjældenheder med to små krudtugler under 4 år, så det ville være næsten lige så godt 😉

 71. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, vil jeg blive ellevild! For det vil betyde, at jeg slipper for at tage SU lån for at gøre min uddannelse færdig. Og så vil jeg bruge resten af pengene på min lille familie kan få lidt ekstra luksus i hverdagen 🙂

 72. Hvis jeg vandt en million ville jeg betale min gæld ud – invitere familie og venner på ferie og lave en pensionsopsparing – hvis jeg vinder middagen vil jeg invitere min bedste veninde ud et tiltrængt pusterum fra hverdagen 🙂

 73. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg som det aller første gøre mig gældsfri og droppe su lån. Så skulle der shoppes en lille smugle og nydes noget lækkert mad. Min søns fremtid er mega vigtig, så derfor ville jeg lave en konto hvor han fik en god slat penge, så han ikke skal tænke på økonomien når han engang skal studere.

 74. Hvis jeg vandt en million ville jeg tage fri fra mit arbejde i noget tid (helt uden at have dårlig samvittighed over det) og invitere min mand og vores to små drenge med ud på en lang rejse 🙂 en af dem der, hvor man bare har rigtig god tid til at være sammen, til hygge-morgener i pyjamas, til at opleve andre kulturer og spise god og anderledes mad – og så holde min mand i hånden rigtig tit og nyde en solnedgang og en drink et eksotisk sted når ungerne sover. Vi havde to måneders orlov sidste år og kørte rundt i Europa i autocamper, og jeg blev pjattet med konceptet, så håber vi i vores lille familie får muligheden for en dag at gøre det igen 🙂

 75. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg skynde mig at lave nogle flere børn med min mand – da han bruger undskyldningen at det koster for mange penge med flere børn 🙂 Hvis jeg vandt en middag, ville jeg invitere min dejlige mand med ud. Vi har 2 børn under 3 år, og har ikke været meget ude de seneste år ….

 76. Hvis jeg vandt 1 million kroner, ville jeg tage orlov fra mit arbejde, tage familien under armen og rejse i en måneds tid – eller mere. Og vi kommer nok ikke udenom, at vi nok også ville betale en del ind på vores lån på huset (meget voksent og fornuftigt)…

 77. Hvis jeg vandt en million kroner… ville jeg købe en ny lækker, og bedre bil til mine forældre, jeg ville tage alle mine brødre (har 3) med påhæng og self mine forældre med på en fed rejse til et vildt lækkert sted i verden 🙂 og resten ville jeg spare op til når jeg gerne vil flytte hjemmefra <3

 78. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville sige mit job op, bruge en masse tid med min lille familie og tage familierådgiveruddannelsen

 79. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg med det samme bestille en dase-sol-luksus ferie med min mand og vores 2 børn og i det hele taget skulle pengene bruges på oplevelser og rejser for os 4, en lille wellness-tur med mine bedste veninder og en lille bil til mig selv.

 80. Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto ville jeg danse i stuen med min mand og tre skønne unger, smide støvsugeren ud, købe 8 liter is fra ismageriet og spise rub og stub til aftensmad. Derefter ville jeg købe en ny cykel, 5 flybilletter og en håndværker til at udnytte husets tagetage, mens jeg ligger på en hvid sandstrand…Årh, hvem der bare vandt i lotto!

 81. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg tage min uddannelse færdig og derefter rejse ud og opleve verden. Udover ville jeg bruge resten af pengene til en opsparing til en andelslejlighed – der er nemlig ikke så meget at rykke rundt med når man er på SU :o)
  Jeg krydser fingrer!!!!

 82. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg være så drønhamrende kedelig i forhold til langt de fleste andre. Bevares, jeg ville da tage min lille familie med på en af de rejser, vi drømmer og snakker så meget om, men langt de fleste af pengene ville jeg sætte direkte i banken, så vores lån kunne få et stort hak nedad. Jeg har skisme alle dage været en tand for snusfornuftig, men sådan ligger landet nu engang 🙂 Men det er skønt at dejligt at drømme om at være modig og fri og turde bruger hele baduljen på fantastiske ting. Så det gør jeg – altså drømmer om det 😉

 83. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg… donere halvdelen til hjerneskadeforeningens vigtigt arbejde med pårørende til hjerneskadede. Og så ville jeg forsøde mit eget og mine nærmestes liv med en rejse til New Zealand 🙂

 84. Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg gå gevaldigt ned i tid på mit arbejde for at få mere tid med familien. Og så ville jeg helt sikkert også invitere hele familien på en luksusrejse. Måske til Maldiverne på sådan et pæle-i-vandet-hotel, som man ellers kun kan drømme om. Og nå ja – så ville jeg shoppe amok i både tøj og lækkert chokolade 😉

 85. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg løbe ned og bestille den rejse til USA, som manden, ungerne og jeg har snakket om længe 🙂 Forkæle mine nærmeste, være lidt fornuftig og betale vores lån, holde fester og give den gas 🙂

 86. Hvis jeg vandt en million i Lotto, så ville jeg tage orlov fra mit studie og rejse tilbage til HardtHaven Children’s Home i Ghana, hvor jeg har været volontør er par gange. Jeg ville tage min mor med, for hun vil så gerne se det. Det ville jeg gøre, og ja, så ville jeg da donere noget til alle de organisationer, man ser på tv og hører om, men som jeg aldrig får taget mig sammen til at give noget, for “jeg er jo på su”. 🙂

 87. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg bruge nogle af pengene på at flytte hjemmefra. Derudover kunne der nok blive til en god hoppetur, måske en rejse. Og så skulle resten på en opsparing 🙂

 88. Hvis jeg vandt 1 million i lotto – ville jeg invitere min skønne familie på en rejse for at sige tak for alt den støtte og hjælp jeg har fået igennem de sidste 3,5 år af min uddannelse som pædagog.
  Fordi man i virkeligheden sætter alt for lidt pris på den hjælper andre giver, og fordi de bare fortjener at vide hvor meget jeg elsker dem og hvor taknemlig jeg er ❤️

  Så ville der gå pengene til at betale mit studielån af + andre lån, sådan jeg sikre mig og min kæreste de bedste forudsætninger for på længere sigt at skabe vores egen lille familie 🙂

 89. Hvis jeg vandt 1 million kroner i lotto ville jeg ‘købe’ mig 1 hel fridag på mit arbejde i stedet for en halv, så jeg kunne have mere kvalitetstid med mine skønne tøser. Invitere min familie på en lækker rejse. Gøre min køkkendrøm til en realitet og måske liiiige købe et par nye sko og en hundehvalp. Hvad ville I gøre hvis I vandt??

 90. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg give min mor og lillebror 600.000 kr så de kunne få det rigtig hyggeligt derhjemme, så min mor kunne forkæle sig selv med nogle nye (tiltrængte) møbler, så hun kunne få en til at ordne alt det praktiske for hende, således at hun kunne bruge sit fulde overskud til at give min bror (med adhd, autisme, følsesmæssig og adfærdsmæssig forstyrrelse) den bedst mulige opvækst fyldt med kærlighed og omsorg. Jeg ville donerere 300.000 til Børne-unge psykiatriske afd og de sidste 100.000 ville jeg betale mit lån med!
  Kh en datter som meget gerne vil give sin mor noget tiltrængt forkælelse!

 91. Hvis jeg vandt 1 million i lotto, så ville jeg købe en hest! Både fordi jeg selv længes efter at have hest igen, men også for at mine døtre kunne ride. Sådan et dyr koster mange penge at holde her i Kbh, men mon ikke der kunne blive råd til noget solferie for os alle 6 også? Og så kunne min mand droppe lidt af de kedelige vagter i Irma og bruge mere tid på musikundervisning og at skrive musik. Var der flere millioner så skulle der også være til hus og bil, men så skal vi lidt højere op

 92. Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg sige mit job op og rive et år (eller mere?) ud af kalenderen til at se verden sammen med min kæreste og barn, uden nogle økonomiske bekymringer. Måske der endda kunne blive råd til et bryllup på en bountystrand, med familien på besøg. 🙂

 93. Hvis jeg vandt en million ville jeg forkæle mine børn og børnebørn. Og selv ville tage min manden med ud og rejse

 94. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg købe en Tesla og invitere hele familien ud og spise. Alle mine materielle ønsker skal jeg nok få råd til, men drømme bilen, Tesla’en, bliver nok lidt svært at få skrabet sammen til. Jeg tror ikke på at penge kan gære mig lykkeligere end jeg er og har egentlig truet i mange år med at pengene ville ryge i skraldespanden, hvis jeg vandt en million, meeeeen …

 95. Hvis jeg vandt 1 million i lotto, ville jeg give mine tre børn det de helst vil have, mere tid med deres far og mor.. Bruge pengene på hverdags ting og gå ned i tid, så vi kan nå og nyde hinanden mens de er små og stadig gider os <3

 96. Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg invitere min fantastiske kæreste på den rejse til USA som vi sådan drømmer om..
  I de to år vi har været sammen, har jeg været arbejdsløs. Det har været drønhårdt at være den i forholdet som hele tiden skal lægge en dæmper på spontane planer som rejser og resturantbesøg, fordi der bare aldrig rigtig er luft i budgettet. Det har været hårdt at skulle tage imod fantastiske gaver som en tur til Paris og Beyonce & Jay-Z koncet, når man ikke selv har muligheden for at give noget tilsvarende igen. Men min kæreste er vidunderlig, han lader mig aldrig høre for noget, han blir så ovenud begejstret for de ting jeg rent faktisk kan give ham, han krammer mig når jeg endnu en gang græder over et afslag, han hepper og støtter mig med hver eneste ansøgning og han fortæller mig hver dag hvor sej og god jeg er – bekræftelse som jeg ikke får fra en arbejdsplads. Jeg elsker min kæreste og jeg elsker vores liv – men NØJ, hvor ville jeg gerne vinde en million i Lotto og forkæle ham!

 97. Hvis jeg vandt en million ville jeg købe en luksusmiddag… Og jeg vil tage min mor med. Hun gør så meget for mig og mine to drenge, og vi elsker hende ubetinget. Hun ved det godt men vi siger det alligevel ikke ofte nok – MOR er den bedste i verden. Men en middag til en million er måske liiige i overkanten, så når mutter er spist af vil jeg snuppe min mand og drenge under armen og rejse til Afrika. Afrika-folket kan bare noget. De er glad og taknemmelige for hver dag også selvom de ingenting har – noget mange kunne lære noget af. Og når vi nu alligevel er i Afrika så tror jeg at der er mange dernede som godt kunne trænge til en luksusmiddag Millioner af kram fra Jeanette

 98. Hvis jeg vandt en million ville jeg betale husgæld af, så jeg kunne arbejde mindre og have mere fritid og endnu mere overskud til min dejlige mand og 2 skønne yngler. Og der skal altså også være plads til en rejse og fest for venner og famile.

 99. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg sikkert give det meste til velgørenhed, da jeg ikke ville vide, hvad jeg kunne tillade mig at bruge på mig selv. Ville ikke rigtig føle de var mine ☺
  Og så alligevel, jeg ville nok kunne finde på at arrangere en eller anden slags luksus for vores lille familie (mand + 2 børn), som betalt rengøring, så vi kunne hygge andetsteds imens!

 100. Jeg ville først invitere min familie på en lækker middag og købe dem hver en gave som de længe har ønsket sig. Derefter ville jeg rive nogle måneder ud af min kalender, pakke en kuffert og rejse ud i verden! Jeg ville se alle de steder, som jeg kun har kunnet drømme om at se og nyde følelsen af frihed:-)

 101. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, vil jeg ikke vide, hvad jeg skulle gøre med dem eller af mig selv. Lige nu ville jeg bruge dem på at give min kæreste barselsorlov det næste år, når vores barn kommer til verden i løbet af de næste par uger, så han ikke behøvede skifte fra det ene midlertidige job til det andet og bare kunne nyde tiden med mig og baby.

 102. Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg trække stikket i en rum tid, og bruge den med min familie & bare nyde nuet (gerne på en strand i sydens sol) – væk fra hverdagen, stress & jag – og uden dårlig samvittighed! Når vi kom hjem igen ville jeg hyre lidt ‘hushjælp’ der kunne lette hverdagen, og give endnu mere tid med mine dejlige unger! Og med al den tid og råd, ville der måske blive overskud til en lille mere

 103. “Hvis jeg vandt 1 million kr…. Så ville jeg holde en dejlig fest for alle vores venner og familie, da vi er et bryllup og et par runde fødselsdage bagud.
  Købe nogle gode aktier til børnene Så de får startet en god opsparing. Og nogle til os selv så der bliver lidt ekstra opsparing. Evt gå lidt mere ned i arbejdstid.
  Måske rejse en længere tur f.eks gennem Canada eller New Zealand med mand og børn. Men 1 mill rækker vist ikke til det hele

 104. jeg ville tage en dejlig rejse sammen med familien og så ville jeg afdrage på vores gæld. Resten skulle stå i banken som lidt sikkerhed mod uforudsete udgifter.

 105. Hvis jeg vandt en million kr i lotto så ville jeg hjælpe en masse flygtninge. Både dem der er kommet til dk og dem der stadig lider i nærområderne. Specielt børnene! Jeg kan ikke holde ud at tænke på alle de ulykkelige og bange børn.

 106. Hvis jeg vandt en million…… Ville jeg sætte dem i banken og lade dem vokse…. Nogle af dem altså! -et stort bryllup ville heller være af vejen❤️

 107. “Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg tage orlov og forfølge min drøm om at rejse verden tynd” 🙂

 108. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg købe en båd og sejle jorden rundt – min største drøm, der bare ved tankers magt kriller helt ned i maven.
  Hvis jeg vandt en middag for to ville jeg samle mod til mig og invitere min bedste ven gennnem næsten 10 år på middag og (forhåbentlig!!) fortælle ham at mine følelser er blevet til mere end bare venskab. Hvis jeg tør… Med eller uden en million kommer det til at kræve ualmindelig meget mod!

 109. Hvis jeg vandt en million ville jeg købe nye møbler til min lejlighed, som jeg overtager lige om lidt, og så ville jeg rejse og forkæle min familie. 🙂

 110. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg bruge så mange af dem der skulle til på at prøve at få bugt med nogle af mine daglige smerter. Fx ved at gå regelmæssigt til kiropraktor og fysioterapeut, købe en ordentlig seng, gå syet to par sko (et par til hverdag og et par til fest, når man bruger str. 46 som kvinde er det ikke nemt at shoppe sko) og hvad der nu ellers kunne hjælpe mig.
  Så ville jeg sørge for at min far kom til tandlæge og optiker.
  Og resten ville jeg bruge på at sikre familiens 51 år gamle sommerhus, så vi ikke kommer til at skulle gå af med det lige foreløbig.. 🙂
  Alt i alt, så ville det være de nære (nogenlunde fornuftige) ting jeg ville bruge pengene på. 🙂

 111. Hvis jeg vandt i lotto, ville jeg bruge pengene på at rejse med min kæreste og betale for skrive- og forfatterkurser. Jeg ville give min far nye tænder, og min mor de bedste høreapparater, og jeg ville droppe ud af studiet og finde ud af, hvad jeg egentligt rigtig vil. Og så ville jeg købe en hund til mig selv og geder til mine forældre. Må begynde at spille oftere!

 112. Hvis jeg vandt en million i lotto, så ville jeg gøre alt hvad der stod i min magt, for at min mor kunne blive erklæret rask, så min lillesøster ik skulle risikere at vokse op uden en mor.
  Hvis der på nogen måde var noget i overskud, så skulle resten gå til forskning i cancer..
  Jeg kunne komme på mange dejlige ting, men jeg tvivler på at 1million ville række..
  En lækker middag ville dog gøre livet lidt lækkert og eksklusivt for en dag ☺️

 113. Hvis jeg vandt en million i lotto, så ville jeg gå ned i tid på jobbet, for at være mere sammen med min lille familie. Ville kun spise økologisk og måske købe en større bil

 114. Hvis jeg vandt en million, ville jeg få betalt mit hus og bil af- for hold nu op en frihed det ville give på længere sigt Så ville jeg kun købe økologisk, give min mor og far en STOR gave og så ellers bare forsøde tilværelsen ved, at købe det jeg har lyst til, uden at den sunde fornuft altid vinder (heldigvis)!

 115. Hvis jeg vandt en million, ville jeg nok starte med at nedbringe noget gæld. Herefter ville jeg sælge vores store hyggelige gamle skrummel af et hus og købe et etplanshus, som indretningsmæssigt passer bedre til en familie med voksne børn på vej til at flyve fra reden, og er nemmere at holde, når man hver dag pendler 125 km til og fra job. Hvis disse øvelser tilsammen giver mulighed for det, ville jeg gå ned i tid, så jeg kan nyde familien, hjemmet og naturen her på Falster mere.

 116. Hvis jeg vandt en million ville jeg invitere min mand på eventyrrejse som tak for alle de gange, han har punget ud og taget den evige SU-slave med ud i verden. Og når der så var lagt lidt til side til sjov, spas og en ny cykel ville resten af pengene blive brugt på nogle af alle de fantastiske velgørenhedsprojekter der findes – for i bund og grund mangler jeg jo ikke noget som helst, i modsætning til så mange andre!

 117. Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg tage til Thailland og deltage Iben kæmpe meditation omkring World peace og donere nogle af pengene til velgørenhed

 118. Hvis jeg vandt en million ville jeg betale min studiegæld. Sætte nogle penge til side til mine unger. Jeg ville købe en bil så vi kunne komme nemmere rundt. Jeg ville flyve min far over at besøge os noget oftere, han bor i København og vi på Bornholm. Jeg ville købe et legehus til haven og nogle lækre møbler til. Jeg ville forsøge at give mine børn nogle dejlige oplevelser <3 Og jeg ville prøve at bekymre mig lidt mindre. Vi har det godt mine børn og jeg, og der mangler ikke meget i vores liv 🙂

 119. Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg sætte pengene i et hus, så jeg kan være lige så længe om at tage min uddannelse som min morbus crohn vil, for jeg skulle ikke bekymre mig om SU-klippene udløber, revalidering eller ubehagelige socialrådgivere hos kommunen så længe der var tag over hovedet til mig og min lille familie. Det er muligvis ikke helt nok, men det er et godt stykke af vejen. Og det er godt nok til mig.

 120. Hvis jeg vandt en million,ville jeg pakke en kuffert, hoppe på et fly til Barcelona , med mand og børn og så tilbringe en uge i fuld luksus på verdens største krydstogtsskib. Efterfølgende vil jeg betale af på boliggælden. Og så var de penge brugt 😉

 121. Hvis jeg vandt en million, ville jeg være fornuftig med størstedelen af pengene og betale af på huset, så kunne jeg nemlig få råd til at gå ned i tid på arbejde. Meeeeen jeg ville nu også fyre en ordentlig sjat af på en rejse langt væk med hele familien.

 122. Hvis jeg vandt en million så ville jeg blive gældsfri, og bagefter købe det rækkehus vi lige nu lejer. Og alt efter hvor meget der er tilbage så ville jeg tage min familie med ud og rejse, til USA som vi elsker!

 123. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg flyve en tur ned forbi storken, når den nu ikke lige flyver forbi her.
  Jeg ville købe en grund og begynde at bygge en rigtig god base for min lille (på sigt forhåbentlig lidt større) familie hvor vi kan bygge og bo med ro i sjælen. Så jeg har råd til at fortsætte med at, arbejde med det der gør mig glad, omend ikke rig på andet end hverdags lykke -som du skriver er livet godt, men kan blive bedre med lidt luksus 🙂

 124. Jeg ville købe et hus, et hus med plads til en stor familie masser udfoldelser og kærlighed! Måske en bil, så jeg kunne have mere tid hjemme, ved jeg nok ikke kan få det hele for en million men det ville være en fedt tilskud 🙂

 125. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg betale min gæld, tage mine nærmeste med på en rejse til Afrika og så måske få rengøringshjælp, ellers ville jeg nyde min hverdag, præcis som den er i dag <3

 126. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg tage min familie med ud at rejse til fjerne egne. Vise mine børn, hvor godt vi har det her i lille DK.
  Jeg ville også købe en stor is til vores søde naboer

 127. Hvis jeg vandt en million ville jeg fluks få laver nyt køkken og nyt bad. Så ville jeg købe den der vilde Chanel taske som altid vil forblive en drøm. Resten vil jeg rejse for – sammen med min lille familien – men også sammen med både forældre mv

 128. Hvis jeg vandt en million ville jeg tage min søn på 7 år, samt min mor og lillesøster på knapt 13 år med ud og rejse jorden tynd ! En jordomsejling på et krydstogtskib ville være drømmen ! Måske min nye kærestemand ville få lov at komme med også <3

 129. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto så ville jeg få fjernet al den skimmel som sidder i vores tag så det var sundt at bo i vores hus! Jeg ville arbejde deltid så jeg havde mere tid til mine børn og min kæreste, rejse til sydamerika og så hvis der var lidt til overs blive gift med min kæreste igennem så mange år og holde et kæmpe gilde!! OG så ville jeg tage ud og spise en lække middag;-)

 130. Hvis jeg vandt en million,ville jeg gøre noget så kedeligt,som at betale min gæld ud,få lavet mit badeværelse,få lagt nye gulve og mon ikke der kunne blive til en tur til syden med mand og børn 🙂

 131. Hvis jeg vandt en million, så ville jeg betale vores banklån ud OG tage roadtrip gennem USA som min mand og jeg har talt om i flere år!

 132. Hvis jeg vandt i lotto, ville jeg… Læse min uddannelse i New York, besøge Indien igen – og købe en lækker, gul labrador til min mor, som netop lige har mistet sin bedste, logrende ven. 🙂

 133. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg holde det kæmpe store bryllup som jeg ikke har råd til 😉

  Jeg skal giftes den 21-11-2015. Og da vi begge er skilsmisse børn hvor begge sæt forældre har fået nye kærester har vi nu en meget meget stor famile. Og det har været nødvendigt at skære ned til de aller nærmeste – det er så 30 mennesker.;). Så vandt jeg en million i lotto ville jeg holde et bryllup med plads Til alle. Syntes det er så trælst at jeg ved der er famile og venner der gerne ville med men som vi ikke har råd eller plads til at inviter med.

 134. Hvis jeg vandt ville jeg få lavet mine tænder, tænker på det 24/7 og føler ikke at jeg kan leve ordenligt, har svært ved at smile for mine børn uden jeg tænker over det…

 135. Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto ville jeg forkæle min familie! Tage dem på en lang ferie til Californien! Imens ville huset summe af håndværkere der får fixet to nye badeværelser! Jeg ville fortsætte mit livsbekræftende job som sygeplejerske på en kræftafd, måske gå lidt mere ned i tid for at være sammen med mine skønne børn❤️

 136. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto…
  Vil jeg købe drømmehuset, der er ½ mio dyrere end hvad vi ellers kan låne til 🙂 Og resten vil nok bare gå i det kommende huslån, så der er lidt mere luft i økonomien 🙂
  Uh…. Jeg skal ned og spille lotto… NU….

 137. Hvis jeg vandt en million ville jeg fluks smide p-pillerne og få lavet den lillebror/søster, vi så brændende ønsker os, uden at skulle tænke over om jeg bliver fast ansat i min nuværende stilling! <3
  Vores smukke datter vil nemlig blive den bedste storesøster, og jeg kan ikke vente med at gøre min mand til Far til to! <3

 138. Hvis jeg vandt en million ville jeg gå ned i tid og kunne tilbringe mere tid med mine dejlige børn og få lidt mere ro og overskud i hverdagen.
  Og så ville jeg sørge for min mor fik lidt hjælp til at holde hjemmet. Hun er der altid for alle andre (træder til når vi har barn syg og deadlines på jobbet, købt ind og hjulpet hendes nabo, min farmor og hendes gamle faster). Hun fortjener at nogen tager sig af hende.

 139. Hvis jeg vandt en million i lotto… så vil jeg sætte mig i sofaen og tage en dyb indånding – og tænke: Ka’ ‘et pass’?
  Jeg vil først sørge for at min yngste datter og alle de andre på hendes bosted også kom til at mærke verden – de skal uden for murene og opleve – med alle hjælpere og personale. I år og næste år og næste år…
  Derefter vi jeg kramme min elskede mand og fortælle ham hvor taknemmelig jeg er, for at han er i live og er her for vores børn. Mine 2 ældste børn og deres nære og kæreste vil jeg give en dejlig oplevelse sammen, så vi får startet på en frisk som familie efter de sidste 3 års udfordringer med sygdom.
  Og hunden… den får en ny frisbee!

 140. Hvis jeg vandt en million ville jeg ikke stoppe med at arbejde. Jeg starter arbejde igen til januar efter over to års barsel, og jeg savner at være virkelig dygtig til noget, og være andet end mor. Og ikke mindst savner jeg virkelig meget mine kollegaer -jeg tror faktisk jeg ville købe en lækker have til hver af dem. Ellers ville jeg bare betale lidt af på lånet til det lidt for dyre hus vi flytter ind i om en måned.. Penge er absolut ikke alt, men hold nu op en tryghed det alligevel giver at have dem!

 141. Hvis jeg vandt en million ville jeg måske gå ned i tid på mit fremtidige job. Elsker det job jeg er ved at uddanne mig til, men ville også synes at det var fedt, at få mere tid til andre fritidsting – og mere tid til mine fremtidige børn. Helt sikkert ville jeg lade min mand arbejde lige præcis så lidt/meget han havde lyst til. Og så ville jeg tage orlov i 2 mdr. +/- med min familie og rejse rundt og lære noget om andre lande og kulture. Og så ville jeg give lidt mere rundhåndet ud til de mennesker, der virkelig har brug for det.
  Penge er absolut ikke alt – men det vil alt andet lige gøre nogle ting lidt nemmere tilgængeligt.

 142. Hvis jeg vandt en million, ville jeg betale min studiegæld, købe et kolonihavehus så mine bybørn kunne komme på græs, og rejse – åh at rejse!

 143. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg sætte mit hus i stand,nyt tag og vinduer, det trænger,tage ud at rejse med min familie, give lidt til mine 4 børn, forkæle mig selv og kæresten med nyt tøj, og sætte resten i banken til dårlige tider. :grinning:

 144. Hvis jeg vandt en million, ville jeg betale den gæld til SKAT, som vi desværre har, så vores familie på 6 + hund, kunne blive boende i vores hus, og ikke se det komme på tvangsaktion. Jeg ville donere 100.000,- ligeligt fordelt, til Den danske Valcea gruppe (de redder hunde fra rædsler i Rumænien, vores hund er en hvalp fra dem) og Dansk dyreværn. Jeg ville give min gamle pensionist far på 76, muligheden for at bo i en bedre bolig end den han bor i, i et meget socialt belastet boligområde. Jeg ville sørge for en god opsparing til vores 4 børn, og sidst ville jeg lave en madordning for de ældre. En ordning som leverer RIGTIG gammeldags mad, med gode råvarer og priser der passer til små penge.

 145. Hvis jeg vandt en million, ville jeg starte med at holde en fest for venner og familie hvor der intet skulle mangle.. Derefter ville jeg invitere hele mit arbejde – en børnehave, i et område med familier med få ressourcer – i Legoland hvor der ingen begrænsninger skulle være. En dag med fuld skrue.. Derefter skal der være plads til selvforkælelse til min mand, vores dreng og mig selv.. Resten af pengene skal helt sikkert bruges på at afbetale vores huslån 🙂

 146. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto… ville jeg betale min studiegæld, forære min kæreste en bil der ikke altid går i stykker, invitere min kæreste og vores venner på en fantastisk rejse og forære min mor det køkken hun drømmer om. Og ellers nyde at opleve lidt færre problemer i hverdagen.

 147. Jeg ville helt bestemt betale vores gæld ud. Det hæmmer livet så meget. Og så ville jeg forkæle mine dejlige børn med en sol ferie sammen med min mand

 148. Hvis jeg vandt en million, ville jeg holde op med at bekymre mig om, hvordan min mand og jeg skulle få råd til resten af året, når min ydelse slipper op den 6/9. Jeg ville få fred til at søge et job, jeg ville elske, og ikke bare ét, der ville kunne betale huslejen. Og så ville jeg invitere min dejlige mand ud at spise, for det fortjener han sgu! :grinning:

 149. Hvis jeg ville vinde, så vil jeg oprette en konto til lillepigen og overføre halvdelen af de penge, så hun har når hun fylder 25.
  Så ville jeg betale su lån tilbage og stoppe min su, men stadigvæk gøre min pædagog uddannelse færdig. Jeg vil da nok købe en bedre cykel og en croozer så den lille kan sidde bagi.
  Resten ville jeg lade stå, så at vi har til fremtiden, vi ved jo aldrig hvad den bringer. En million er alligevel ikke nok til at købe et hus her på Amager, men det kan være starten på en drøm om noget med en lille have.
  Og så ville jeg købe dødsstjernen fra lego star wars.

 150. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg forsøde min familie og venners liv med lidt luksus. Betale lånet ud, lave en god opsparing til vores datter, tage på en lang rejse med hele familien. Måske starte som selvstændig (hvis den helt rigtige idé, kommer til mig). Og vigtigt spise sushi og drikke champagne lidt oftere Men ellers vil jeg leve som jeg plejer.

 151. Hvis jeg vandt en million ville jeg gøre alle de fornuftige ting først, forkæle alle dem jeg elsker og blive sponsor for 10 eller 20 børn i den anden ende af verden…..og så ville jeg gå shop amok. Købe tøj, sko, makeup, gå til frisøren, få ordnet hænder og fødder og slutte af med sushi (og ikke den billige running slags) og et glas koldt pepsi max.

 152. Hvis jeg vandt en million ville jeg tage en lang orlov fra mit travle jordemoderjob…betale min gæld ,give en stor sum til humanitært arbejde for flere trænger meget mere end mig og så rejse til Vietnam med mine kære i lang tid …det har der aldrig været råd til tidligere .

 153. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg rejse med mine 3 unger og min kæreste. Vise dem de steder jeg har rejst alene med min rygsæk og sammen tage steder hen ingen af os har været før. At rejse er den største gave, og den vil jeg gerne give mine børn. Ikke mindst fordi det at opleve på tæt hold hvordan andre lever udvider dit verdensbillede og din empati. Og det sidste er i restordre i DK…

 154. Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg tage orlov fra fødefabrikken og rejse til en eksotisk ø sammen med min lille bandit og hans far, hvor vi kunne nyde sol, strand og vand.

 155. hvis jeg vandt ville jeg spise på alle de gode restauranter i Danmark. Shoppe i New York og rejse til New Zealand. KH Signe L

 156. Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg som det første, købe min søde kæreste en playstation 4. Et mindre beløb ud af en million, som kan glæde en man elsker. Jeg har desuden en drøm om, at starte som selvstændig – så mange af pengene ville gå til opstart af virksomheden. Min drøm ville gå i opfyldelse 🙂

 157. Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg invitere hele min familie på skiferie i den svenske natur i en hyggelig træhytte. Jeg ville selv rejse 2 måneder til Afrika med Folkekirkens nødhjælp. Og jeg ville igen tage min familie med til både Grønland, Kina og til USA (først New York og derefter ned langs vestkysten). En stor portion penge skulle også gå til velgørenhed. Denne lækre middag skulle også gå til mine forældre, det fortjener de ❤️

 158. Hvis jeg vandt en million ville jeg holde endnu en bryllupsfest alla den vil holdte da jeg blev gift for snart 3 år siden – med gode venner, familien, go’ mad, lækre drinks OG dans til den lyse morgen…
  Og mon ikke også der så er til en bryllupsrejse? En ordenlig en af slagsen – drømmer om at rive et 1/2 år ud af kalenderen og tage på road trip i en autocamper rundt i USA med mine børn og mand 🙂
  Uhh tænk hvis jeg vandt

 159. Hvis jeg vandt en million, vil jeg vove mig ud at rejse med min kæreste og vores to små børn. Simpelthen bare lukke øjnene og stole på, at de klarede flyvetur, tidsforskellen og fremmed mad – og nyde min familie under varme himmelstrøg i en måneds tid..

 160. Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg… indføre en ugentlig fridag hver mandag, hvor den skulle stå på biografture, cafébesøg, god mad og masser af hygge, så mandagen ikke ville være så hård at komme igennem… 😉

  Jeg ville også forsøge at finde et andet sted at bo, fordi det ikke er ikke tilladt at holde hund i det boligselskab, jeg bor i. Jeg har altid drømt om et lille firbenet vidunder, så i givet fald skulle der klart bydes velkommen til en hund.

  Sidst men ikke mindst ville jeg bruge nogle penge på velgørende formål, og købe bland-selv-snolder for 1.000kr, til at fejre det med (det sidste er vist en barndomsdrøm) 😉

 161. Hvis jeg vandt en million ville jeg holde en fest! En overfed fest med bartender, Live musik i karnappen og skøn skøn mad. Så ville jeg hurtigt få pakket klipklapper og badetøj i rygsækken, skrive til ungernes skole at nu daffer vi af for at opleve verden. Vi er væk nogle måneder, et halvt år måske 🙂 Nogle af pengene ville jeg være fornuftig at gå ned i banken med, at afdrage på det der lån. Jeg ville smile meget længe og føle mig meget heldig.

 162. Nr. 1: Jeg ville få min drømmeuddannelse: Kraniosakral terapi
  Nr. 2: Jeg ville betale alle mine lån tilbage
  Nr. 3: Jeg ville flytte i en bedre lejlighed, hvor folk ikke tisser i opgangen, og sparker døren til opgangen ind, i stedet for at bruge nøgle, eller blot ringe på.
  Thats it! 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven