mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skoldhed kaffe og chancen for at gøre en forskel

image

Endelig, endelig, endelig er min mand kommet hjem fra de mange og travle udlandsophold den seneste tid, for hans vedkommende, har båret præg af. Hjemme i Danmark hos mig og drengene, hvor han bare af og til skal spille koncerter og være væk i weekenden. Det vi kender og det jeg bedst kan lide. Det er dejligt!

Hans tilstedeværelse har givet mig ti minutter alene, med en kop skoldhed kaffe, ved vores nye spiseplads i køkkenet, hvor mit ganske ikke-royale-jeg forøvrigt syntes det var skægt, at have selveste HKH Dronning Margrethe med til bords. Så hun og Prinsen hænger på væggen og smiler til mig imens jeg forfatter blogindlæg. Det er nu alligevel ikke det værste selskab jeg kan tænke mig.

Mine drenge leger og griner i stuen og jeg er propmæt af romkugler, som – på trods af at de ikke var med kokos (som jeg viste på instagram @cbuttenschon tidligere) – var umanerligt gode for blodsukkeret.

Til gengæld, da jeg åbnede min private facebook, blev jeg simpelthen så mega ked af det. Billeder af druknede børn og flugthistorier prydede min væg og jeg skammede mig over, at jeg ikke har gjort mere for at hjælpe.

Heldigvis er der andre gode mennesker, der har taget initiativ og blandt andet, er der startet en indsamling ind, som går ganske udenom store pengemaskiner og korrupte personager. Det er en gruppe danske frivillige, som tager til Lesbos og gør hvad de kan. De samler ind til at kunne sende en pokkers masse containere – propfulde af tøj, sko, tæpper, hygiejnebind og liggeunderlag – afsted til øen i løbet af september.

Er virkelig fint inititativ!

Jeg har selv doneret en lille skilling og vil kraftigt opfordre Jer andre til at gøre det samme.

image

I kan læse meget mere om projektet ved trykke på billedet herunder.

image

 

Sammen kan vi gøre en forskel.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Det er nemlig et virkelig fint initiativ! De selv samme mennesker har en gruppe på Facebook som hedder “Hjælp til bådflygtninge på Lesbos” . Her kan man læse mere om, hvor mange kan aflevere de ting mere gerne vil donere, samt hvad de mest mangler 🙂

  2. Det er bare det sejeste billede!!! Jeg drikker også helst kaffen brandvarm, men alt for sjældent, efter baby.. Enjoy 🙂

  3. Kære Cana. Det handler ikke altid om at donere kontanter for at støtte flygtninge mm. Jeg synes at det er mindst lige så vigtigt at sprede budskabet om problematikken, så vi kan påvirke til at andre ændre holdning til en mere humanistisk tankegang. Men selvfølgelig alle beløb gør sandelig også en forskel. Jeg ser forøvrigt frem til dine dejlige indlæg hver dag. Ha en god aften..mvh Birgitte.

    1. Du har fuldstændigt ret, Birgitte! Og netop dét, håber jeg at have været med til at gøre 🙂 KH

  4. Jeg blev så glad da jeg første gang læste om projektet i morges. Det er et fantastisk projekt, og noget jeg også havde rigtig meget lyst til at støtte. Jeg tager virkelig hatten af for de folk der står i spidsen – det er så mega sejt 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven