mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skal dette være min bryllupskjole #2

Da jeg forleden skrev mit første indlæg om, hvilken kjole jeg mon skulle erhverve mig til formålet at få mig til at ligne en lille million, når Thomas og jeg til Oktober skal holde bryllupsfest, kom der overvældende mange kommentarer og input til mit kjolevalg. Det eneste I stort set var enige om var, at det var noget pæne kjoler jeg havde fundet frem. Også selvom et par enkelte slet, slet ikke mente at jeg kunne bruge dem som bryllupskjoler. Men for pokker, hvor var det skønt med alle Jeres tommelfingre op eller ned og Jeres søde ord med på vejen.

Derfor har jeg vovet mig ud på dybt vand og fundet endnu flere – og måske endda endnu smukkere kjoler frem. De er så billige allesammen, at det næsten er helt pinligt. Også selvom der skal betales moms og importgebyr. Til gengæld kommer de altså fra Asien, så hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at få én hjem i tide, skal jeg formentlig til at svinge dankortet.

Derfor, d’damer – hvad synes I? Jeg er nok efterhånden gået lidt mere over mod det “rigtige” brudekjole-look. I hvert fald er det helt klart de lyse champagnefarvede kjoler, der drager mig mest.

I kan klikke på de enkelte billeder, for at komme direkte til kjolerne, hvor der er flere billeder (og chokerende lave priser!).

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.22.02 Skærmbillede 2015-08-17 kl. 12.58.46 Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.00.08 Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.23.41 Skærmbillede 2015-08-17 kl. 13.08.18

Okay, den sidste kjole skal det helt sikkert ikke være, men jeg kunne ikke lade være med at vise Jer den. Udelukkende fordi jeg er fuldstændigt målløs over, at man kan få en kjole som denne for under 500 kroner! Okay – plus moms og importgebyr – men alligevel.

Skriv din kommentar

Kommentarer (98)

 1. Jeg synes helt klart Nr. 3 den er meget smuk, enkel og elegant. Ikke for overdrevet men ville stadig gøre dig til festens midtpunkt. Og så tror jeg den ville klæde dig rigtig godt.

 2. Jeg synes helt klart nr.1!!! Den er smuk, vovet, festlig, moderne og alligevel klassisk, sober og bare rent ud sagt ekstrem flot❤️

 3. Klart nummer 2 ..
  Vil lige fortælle at jeg bestilte mit brudeslør for 150 kr på en af de billige sider men endte ned at betale 700 kr i gebyr , told osv. Sløret var rigtig dårlig kvalitet og måtte købe et dyrt slør .herhjemme . Desuden tog det en månede om at nå frem.
  Min søster bestilte derimod en kjole på en af de billige sider og den var bare rigtig fin da den kom . Men henvendelse altså også 1-1 1/2 måned på den..
  Det er ikke for at skræmme dig men vil bare sige at du skal nok lige nærlæse det med småt og være beredt med nerver af stål til ventetiden 🙂
  Det glemte jeg

 4. Pas på med kjoler fra asien. De er slet ikke i samme kvalitet som de ser ud på billederne.
  Husk trustpilot inden du bestiller.

 5. Øhhhh. Selvom det er flotte kjoler på billederne, har jeg set en del skræk eksempler på det der kommer hjem fra asien…. Specielt i en engelsk dokumentar. Så du skal f….. Være sikker på din leverandør ud over moms og skatte reglerne. Håber inderligt du finder den rigtige kjole!

 6. Helt klart #2 – inspireret af 50’erne – super stilet og ville passe godt til dit korte hår

 7. Jeg ville gå ud og købe kjolen herhjemme så kan du også prøve den hvis du holder dig til traditionerne så må din mand jo ikke se kjolen før på dagen..

  1. Traditionerne døde vidst da vi blev godt for fem år siden og først holder festen nu, men du har nok ret i, at det er klogt ikke at købe online lige netop denne gang 🙂

 8. De er gudesmukke men husk lige at tjek trustpilot. Lightinthebox er svindlere af værste skuffe….har selv været der

 9. Kære Cana.
  Jeg synes helt klart, at den første kjole i dit forrige indlæg er den pæneste du har præsenteret. Den var virkelig flot!
  Jeg skal selv giftes til oktober og har også med målløshed kigget på den hjemmeside du linker til med det for øje at bestille headpieces. De her reviews holdt mig fra at gøre det: https://dk.trustpilot.com/review/www.lightinthebox.com
  Det virker som om, at mange har dårlige erfaringer både med levering og med produkterne. Bare lige en advarsel, for jeg turde ikke bestille derfra efter jeg havde set det. Håber du finder den kjole du synes giver mening for dig. Jeg vil give andre ret i at man altså finder ud af nogle andre ting, når man først prøver dem, så det kan jeg kun anbefale.

 10. Som et andet input kan jeg virkelig anbefale kjolebutikken Frk Fie i Randers. En fantastisk lille butik som er proppet med de skønneste kjoler fra hele verden til ok priser. Hos dem kan man prøve og blive vejledt og de har alt lige fra den lille sorte til det store (brudekjole) skrud!!! Og de sælger kun smukke kjoler, intet andet

 11. Du har sikkert allerede kigget Zalando tyndt, men hvis du skulle have overset den, så er kjolen Macadamia fra mærket Unique også super smuk og elegant. Bare et hint.

 12. Husk for Guds skyld, eller for din egen, at tjekke Trustpilot. Jeg har købt en bolero til min datters konfirmation, som var smuk smuk smuk på billedet, men som da den ankom var den værste klud! Grimt stof og skandaløst dårligt syet.
  Du finder den rigtige kjole og du bliver vidunderlig smuk…

 13. Hvis du vælger nr 1 bliver du lidt mere poppet og lidt for “ung” efter min smag. Nr 2 er klart min ynglings da den ikke er lang men klassisk (hvis du selvfølgelig er til det look) nr 3 syntes jeg ikke det skal være da den er lang (syntes ikke det passer til arrangementet) nr 4 kunne også gå an ( smuk og lidt drillende). held og lykke med valg af kjole

 14. Du skal absolut ikke bestille derfra, jeg har stadig en virkelig smuk kjole hængende, problemet er målene – de stemte ikke overens med hvad der stod på hjemmesiden. Plus at min kjole, som burde havde kostet 500, endte med at koste 1200.. efter en lang diskussion over mail, fik jeg 200 tilbage, fordi og jeg citerer “deres skræddere havde arbejdet hårdt på min kjole og de så gerne at jeg værdsatte det”. Jeg ville bare gerne have den byttet til den rigtig størrelse. Og jeg havde bestilt det de kaldte en standard størrelse, netop fordi jeg var bange for at det ellers ville gå galt. Så for din egen skyld – lad værd!

 15. Er nok mest til nr.3, mest fordi jeg klart synes du skal have en lang kjole til din flotte figur og lange stænger! Synes nr. 4 er lidt for konfirmationsagtig(Sorry!!)
  Men er sikker på at uanset hvad du vælger, bliver du den smukkeste kvinde!

 16. De er nu alle flotte på hver sin måde MEN jeg vil (som andre nævner) være noget påpasselig med at bestille kjolen “udefra” (Asien)…!
  Min søster fandt på samme fidus til den flotteste kjole hun skulle bruge til hendes bedste venindes kæmpe bryllup (kongelige go home!)
  Den forkortede historie; kjolen nåede aldrig frem (bestilte den 5 mdr før brylluppet) men kom 1 mdr efter brylluppet! Afsendelsesdatoen blev rykket konstant. Farven var forkert og slet ikke som billedet, størrelsen var overhovede ikke tæt på den bestilte (hun brugte 42 og fik det der svarede til 36)

  Så vi fræsede byen rundt for at finde boget brugbart og endte med en kjole vi fandt i genbrug – den var pæn, ikke det, men jo ikke lige den hun havde ønsket!

 17. Søde Cana, du vil kunne bære dem alle❤️ Men den smukke kjole, som skærer lidt under knæet og med de smukke blondeærmer, den er som skabt til dig! Den står så smuk i al sin enkelthed – og så styler de den self med et par fede pumps vælg den! ❤️

 18. Nr 2 eller 3 tror jeg vil være god til dig og din personlighed. MEN jeg har tænkt på hvorfor du ikke har overvejet en vintage kjole? fx fra http://www.fn92shop.com/

  Synes den specielle anledning kræver en speciel kjole og derfor tænker jeg at en vintagekjole (En unik kjole) til en unik kvinde vil være mere til sin ret 🙂

 19. Hej Cana
  Blev selv gift for 2 mdr siden med min bedste halvdel. Vi blev borgerligt viet for 7 år siden men “uden fest og slør”. Jeg valgte en vintagekjole fra FN92 og fik den redesignet af skrædder Mathilde Korsvig fra Vanløse – hende kan jeg varmt anbefale. Hun syr også “fra bunden af” såvidt jeg ved. Undersøgte også de asiatiske sider, men blev af flere kraftigt frarådet. Pøj med valget.
  Bedste hilsner
  Rikke

 20. Nummer 2 er da bare lige dig. Faldt over denne på asos den er virkelig også finhttp://m.asos.com/mt/www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5247296&featureref1=we+recommend&CTAref=we+recommend+product+page_3

 21. Jeg synes at du er for “gammel” til nr. 1 og 4.. Ment på den måde, at de er for lillepige-agtige med strutskørter i tyl.
  Nummer 2 er ret pæn, hvis man hiver blomsten af. Den passer ikke til kjolen. :-/

 22. Jeg er mest til nr 2..

  Jeg har engang bestilt noget på lightinabox og levering blev en hel måned forsinket udover de 8 uger de havde varslet. Bare så du er forberedt

 23. Hej. Ved ikke om du så kongeligt bryllup da der var bryllup i Sverige, i juni? Der havde Prinsesse Victoria en rigtig flot kjole på, som var fra H&M.
  Ser lige om jeg kan finde den:-)

  1. Det var denne her. Google det
   prinsesse victoria kjole h og m

   Kan ikke lige finde den, men er heller ikke så god til det med at finde sådan noget;)

 24. man bliver da aldrig for gammel til strut og tyl!! Og du Cana, kan da om nogen bære det! Syntes nr. 1 er fed!! den sidste er smuk og elegant!! Held og lykke med Jagten!!

 25. Af disse kjoler hælder jeg nok mest til nummer tre, men jeg synes dog ikke at de her kjoler bare skriger CANA. Jeg tror nærmere jeg havde forestillet mig dig i noget kropsnært og så knælængde. Det ville komplimentere din krop rigtig meget.

 26. Kjole nr 1, er super fræk og samtidig meget feminin. Uh det er en stor beslutning, glæder mig til at se hvad du vælger til den store dag. Good luck

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven