mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et møgdejligt kobberbryllup!

image

Uden sammenligning, var festen i går én af de bedste fester jeg har været til i år! Virkelig lækker mad, lækre drinks, lækre (og søde!) mennesker og det faktum, at festen blev holdt i ét af Københavns allerfedeste studier, var sammen med en fantastisk stemning og en fejring af nogle af de sødeste mennesker jeg kender, med til at gøre aftenen – og rammerne omkring den – helt perfekt!

Jeg elsker den slags fester!

I går, efter barnepigen havde skrevet, at begge drenge sov sødt, påtog jeg mig den ydmyge opgave at være medansvarlig for at blande en gigantisk mojito-bowle. En opgave med åbenlyse følgevirkninger, som gjorde at jeg elskede festen ekstra meget, for nøjgh, hvor blev jeg fuld!

På jeg-konverserer-og-griner-(lidt-for)-højt-med-alle-og-skal-selvfølgelig-på-scenen-og-synge-måden.

Og som i måske allerede har luret, er jeg en handlingens kvinde, så jeg fik lynhurtigt overtalt min elskede husbond om, at gå på scenen og spille et par numre, akkompagneret af de sejeste jazz-jam-drenge, hvor jeg kunne se mit snit til at synge med på én af sangene. En kærlighedsduet Thomas engang skrev til os, som vi i aftenens anledning dedikerede til kobberbrudeparret.

Nuvel, skønt var det måske ikke, men det var sjovt og folk klappede da vi var færdige og jeg har kun en lille smule tømmermænd i dag.

– Og til de af Jer der i går på min instagram @cbuttenschon spurgte ind til links til min kjole, så har jeg desværre kun kunnet finde den i sort, men til gengæld på udsalg HER. Hvis I vil se en masse andre lækkerier fra Minimum, som kjolen er fra, kan I finde dem HER (affiliate link).

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven