mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Om bortkomne nøgler og (endnu) en titel som gæsteblogger

image

Bedst som jeg i formiddag – lige efter jeg havde fået et lille tip om, at mit gæstebloggerindlæg hos Juliane Axen er kommet online og kan læses HER – rigtigt havde pralet med hvor godt det hele gik og hvor meget jeg glædede mig til at snuse babynakke, skulle min tilnærmelsesvist uovervindelige lykkefølelse desværre vise sig at være en temmeligt kortvarig affære.

Selvfølgelig. Jeg glemte 7-9-13 og alt det der.

Jeg klappede computerskærmen i, greb min taske, smilede til mig selv i spejlet, pillede en brødkrumme ud mellem fortænderne og stak hånden i tasken for at sikre, at jeg havde, hvad jeg skulle bruge, til dagens kaffeslabberas og venindefikumdik.

Pung, telefon, jordbær, kanelsnurre, husnøgle… Men hvor pokker var bilnøglen?! Den, som jeg i går, efter vi kom hjem fra flyvergrillen, var overbevist om at jeg havde lagt tilbage i det lille rum i tasken. Det lille rum, som var rungende tomt, bortset fra det fedtede tyggegummi som lå og grinede mig lige op i fem-øren.

T.O.M.T.

Og nu, ti timer, lidt rigelige kopper kaffe og en stort set endevendt lejlighed senere, er det lille rum i tasken stadigt forbistrende tomt. Nøglen er væk og jeg overvejer hvordan pokker noget, i dén grad kan forsvinde, på 84 m2.

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. Den ligger mellem noget legetøj. Eller sådan noget. Tænk lige på hvad du gjorde fra det øjeblik du forlod bilen i går – kan den ligge i en lomme, gik du i et bestemt rum som det første? Havde du en anden taske med? Held og lykke med det 🙂

 2. Min dreng har gemt mine nøgler i hans skuffe med strømper. MEN!!! Da vi var flyttet i ny bolig for snart 3 år siden, skulle vi bare lige over og aflevere reserve nøglerne, hvori den eneste nøgle til kælderen befandt sig, til min mor inden vi rejste på juleferie. Min søn sad i klapvognen og holdt nøglerne og da vi nåede over til min mor var de væk, som i: de er aldrig fundet igen

 3. Jeg ku hellere ikke finde mine bilnøgler – alt blev endevendt og jeg rekonstruerede min færden, gang på gang. Nada!!! Indtil jeg gik ud til bilen, og fandt nøglen o tændingslåsen 🙁

 4. Da min søn var helt nyfødt lånte vi ind imellem svigerforældrenes bil. En dag var nøglen også væk og ikke til at finde selvom vi ledte over alt. Vi fandt den først da sønnen blev så stor at han ikke mere behøvede hovedstøtte i autostolen, den der ekstra man lægger i når de er helt nyfødte. Nøglen var luge smuttet om bag støtten og nej der havde vi så ikke ledt

 5. Min den yngste gemte en gang mine nøgler i hendes dukkevogn, den havde jeg ikke lige regnet ud…. kom i hvert fald ikke på arbejde til tiden den dag 🙂

 6. Har du prøvet at spørge Jens??
  Vores var pist væk, indtil vi spurgte Willem, som stolt hev den ud af sit legekøkken.
  Andre gode gemmesteder, inden i betrækket på sofaen (der lå min pung) I tørretumbleren, i en urtepotte, inden i et legohus og klassikeren, bag radiatoren

  Held og lykke i din søgen, og tillykke med din beslutning

 7. Jeg havde taget min (MEGET) dyre vielsesring af, da jeg gjorde badeværelset rent engang – og lagt den på sengen. Da jeg kom ud derfra var den forsvundet! Skræk! Jeg spurgte min datter, der dengang var 13 måneder, om hun havde set den – uden at forvente noget. Men hun gik fint hen til sit legekøkken, åbnede ovnen, hev en kasserolle ud, tog låget af og vupti – dér lå den Skide godt, min pige ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven