mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om blog versus studie

Siden jeg engang midt i marts måned sendte min motiverede ansøgning til psykologistudiet afsted, har jeg skumlet med en plan B. En hvad-nu-hvis-jeg-ikke-kommer-ind-på-studiet-plan.

En plan der blev så god, at jeg, nu hvor jeg er blevet optaget på mit drømmestudie, alligevel ikke helt kan lade den ligge, som en evig B’er.

Min stilen mod psykologistudiet startede for mere end et år siden, da jeg fik idéen om, at jeg selvfølgelig skulle uddannes indenfor mit arbejdsfelt. Jeg vidste, længe før jeg startede mortilto.dk, at jeg skulle søge ind på psykologi.

Jeg har været dedikeret, målrettet og håbefuld. Men samtidig også tvivlende over, hvad pokker jeg skulle stille op med mit liv, hvis jeg nu ikke kom ind. Som de fleste af Jer ved, har jeg – endnu engang – rykket min familie op med rod og vi er flyttet fra hus i Sønderjylland til lejlighed i København, for at jeg kunne studere og blive bedre til det arbejde jeg i samme ombæring har mistet, men som jeg er glad for at have haft.

Siden jeg for 4½ måned siden sendte min motiverede ansøgning afsted, har mit liv ændret sig. Jeg er blevet afhængig af at blogge, som en fast forankret del af mit liv og min hverdag. Det er den bedste hobby jeg nogensinde har haft og jeg føler mig, fordi I er så mange som følger så trofast med, som en kæmpe succes på grund af min blog.

Jeg elsker dét der er fulgt med bloggen og jeg elsker dét, den – og I – gør ved mig. Og hvis jeg ikke var kommet ind på studiet, ville jeg have sat alle sejl ind, for at blive professionel blogger. Dét var min plan B. Men jeg blev optaget.

Men selvom jeg blev optaget, kan jeg selvfølgelig ikke stoppe med at blogge.

Det kommer til at betyde at jeg får min del at se til, men jeg altid klar på en udfordring og jeg tror, at denne bliver en meget, meget spændende én af slagsen.

Faktisk havde jeg, i alle mine mange hvad-skal-jeg-stille-op-tanker, besluttet at jeg – udover naturligvis at fortsætte ufortrødent her på domænet – ville starte endnu en blog. En blog, som jeg nu, efter mange og lange overvejelser, stadig har tænkt mig at oprette. Til dels af økonomiske årsager, men primært fordi jeg elsker at blogge. Jeg kan simpelthen ikke lade være!

Det er en blog, hvor I vil møde en lidt anden side af mig, end den der typisk bliver fremhævet på mortilto.dk. Den er hverdagssarkastisk og forhåbentligt både et hyggeligt og sjovt indslag i hverdagen. Tanken er, at jeg hver evig eneste dag, vil lægge mit bud på tre gode grunde til hvad-som-helst ud til Jer og jeg håber inderligt, at I vil læse med.

Bloggen hedder – indholdet taget i betragtning, meget passende – tregodegrunde.dk og I kan, hvis I får lyst til at læse med fremadrettet også, følge den på bloglovin’ HER, facebook HER og instagram HER.

Spread the word, ladies’n’gents! Jeg glæder mig til at udleve både plan A og plan B og jeg håber, at I vil være med undervejs.

IMG_3950

Og det var TREGODEGRUNDE.DK

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Spændende! Jeg har fulgt med i Mortilto og skal bestemt også se hvad den nye blog går ud på!! Har du ikke lige tre gode grunde til at man skal følge din nye blog
    Pøj pøj med både plan A og B

  2. Hmmm….Ved ikke om din blog “tre gode grunde” er blevet fjendtligt overtaget;-). I hvert fald så står der at “tre gode grunde” opprettet af Cecilie Underberg. Meget mystisk. Jeg har været inde og læse dine oplæg tidligere, men nu er blogge altså overtaget af hende her “Mit navn er Cecilie Underbjerg. Jeg er 27 år gammel og bør på Østerbro med min mand og vores tre børn. Jeg blogger om de små hverdagsfortællinger og de lidt større tanker.”

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven