mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Noget af det jeg elsker…


image

Ved I hvad jeg gør? Jeg ELSKER, at mange af jer – som kommentarer til mit kjolevalg – har skrevet noget ala “den er meget mere dig“, til trods for at I udelukkende kender mig igennem bloggen! Jeg elsker, elsker, elsker det, fordi det vidner om, at jeg gør mit arbejde så godt, så I rent faktisk føler I får ligeså meget personlighed, som jeg føler jeg giver.

Fuldstændigt ligesom jeg elsker, når I kommenterer på at I har set mig på gaden eller drømt om mig om natten, som et par af jer har gjort. Så bliver det fandeme næsten ikke større! Tænk at jeg har printet mig så meget ind i nogens bevidsthed, så I drømmer om mig om natten. Jeg er vild med det. Måske særligt fordi jeg – selvom jeg, for langt de fleste af jeres vedkommende, intet aner om jer – føler mig knyttet til jer. Jeg har en fornemmelse af at I gerne vil mig, som I gerne vil jeres “rigtige relationer” og derfor vil jeg selvfølgelig også gerne jer!

Det var bare lige det jeg ville.

Tak fordi I læser med og er en del af min venindeflok. Det er dælendutme rart, som min jyske stemme ville have sagt. Og kan I så se at få en dejlig dag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Aarhus, altså Cana, man (jeg, bør jeg vel egentlig sige…. 😉 ) føler virkelig, at jeg kender dig – lidt, i hvertfald. Du gir så meget af dig selv, så det kan slet ikke indgåes, og du ville heeelt klart være, en jeg blev trukket mod, hvis vi var kollegaer, naboer eller sådan noget. Din humor og positive tilgang til livet gør, at jeg føler mig så meget på bølgelængde med dig. Selv om jeg aldrig har mødt dig. Første gang jeg så dig, var du og Thomas på kæreste-cafe-tur, på Ib rehnee i Sønderborg, og jeg syntes bare du så sååååå søøøød ud 🙂 <3 En rigtig god dag ti, dig også 🙂

  1. Tak, Ranveig! Det er så dejligt når du tager sig tid til at lægge en kommentar; særligt selvfølgelig når den er ligeså sød som denne 😀 KH

 2. Blir’ helt glad i låget, af at læse dine blogindlæg, Cana….
  Og sådan et dejligt et som idag… Går lige i hjertet!!
  Du skriver meget personligt… Så du har ret.. JEG kender dig da….

 3. Og en rigtig god dag til dig 🙂
  Ja, det vidunderlige og det dejlige ved blogverdenen er at man efter kort tid, begynder at “care” sig for hinanden og føler at man er en del af andres liv. Jeg elsker denne verden og har gjort det siden jeg begyndte i 2006 🙂

 4. Jeg har endnu tilgode at møde dig på gaden, her midt i mit skønne hood på Østerbro…til gengæld fik jeg fornøjelsen af at møde din smukke ældste søn i Classens have i formiddags, hvor jeg var forbi med mine dagplejebørn, og Jens var på tur med sin børnehave. Han havde fundet en stor torn, som han stolt viste frem, og den var meget spids skulle jeg hilse at sige Men hvor var han bare sød☺️

  1. Aww, hvor hyggeligt at du er stødt på Jens! Lov mig at du siger hej, når vi mødes, ikke? 🙂

   1. Hi hi.. Det kan du tro. Har selv en dreng på 4 (og en på 7), så det skulle da være underligt om ikke jeg ser dig på en legeplads en dag tillykke med dit nye “job” på din nye blog

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven