mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mord til to?!

Skærmbillede 2015-08-12 kl. 12.11.03

Holy crap! Uden så meget som at have klasket en flue, siden vi er flyttet fra Sønderjylland til Østerbro, er jeg pludselig blevet klantret for noget ganske, ganske alvorligt. Or so to speak.

De gode journalister fra Se og Hør, læser tilsyneladende med her på domænet og de har derfor i seneste udgivelse lagt en lille notits om Thomas’ og min forestående bryllupsfest, med kildehenvisning til mig og min blog, som i bladet desværre er angivet som mordtilto.dk. Mord! Oh well, muligvis kan jeg af og til komme op i det røde felt, som tilfældet for eksempel var det i går, da jeg snublede over den horrible reklame for nogle rækkehuse i Ørestaden eller da jeg stod i fællesbadet med en frit-skrabende kvinde, men derfra og til mord, er der trods alt temmeligt langt.

Ikke desto mindre, mindede den lille notits – som vores lokale kioskmand stolt viste Thomas, da han var nede efter en liter skummet og et rugbrød – mig om, at jeg snart skal se at få fingeren ud og få kigget lidt efter en kjole. Og så håber jeg at I er med på, at I kommer med som smagsdommere på sidelinien, inden jeg skal svinge dankortet.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Åh Se&Hør altså!! Hvor er det dog dumt (og altså også lidt sjovt/komisk/kluntet)

  Mon ikke de bringer en rettelse i næste nummer – de opdager jo nok, at du har omtalt fejlen

  Mord til to – det lyder som en titel på en gammel engelsk krimi

  Forhåbentlig kan du grine af det

  1. Og smileys der er skrevet ind fra iPhone virker tilsyneladende ikke 😀 …

   Hold op det virker dystert uden smileys 😀

 2. Det er da en tastefejl der vil noget! 😀

  I ugen omkring din mands fødselsdag var hans billede i Billed Bladet under “ugens fødselarer”. Her var han ikke “sanger”, men derimod “snager”. Den grinede jeg en del af! 😀

 3. Hahaha – Cana, hvor er det sjovt. Altså, det synes jeg ihvertfald det er. Glæder mig til at se dit kjolevalg!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven