mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Mit til dato vistnok mest (lalle)glade indlæg!

Skærmbillede 2015-08-30 kl. 20.37.42

Dette indlæg handler mest af alt – ja, næsten udelukkende – om, hvor meget optur jeg har over mit liv lige nu. Så hvis du er søndags- (eller præ-mandags-) deprimeret, og hellere vil tilbringe aftenen med at se film som A Walk to Remember end Little Miss Sunshine, så vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at undlade at læse resten af indlægget, som altså er noget af en pladder-lalleglad-lykkeligheds-affære med stolthed, taksigelser og god karma, smurt ud over indlægget, som et tykt lag guf ovenpå på verdens største isvaffel.

Jeg ved simpelthen ikke hvad det er; om det er noget de putter i vandet her på indre Østerbro eller hvad pokker der er los, men jeg finder simpelthen mig selv med sommerfugle i maven hver evig eneste dag. Flere gange. På legepladsen, når min store dreng falder i god leg med andre børn, eller når min baby, med sand i hele krydderen smiler til mig og sender mig, hvad jeg tolker som, et kæmpestort flyvekys. På gaden, når jeg ser alle de mange mennesker, som for de flestes vedkommende for altid vil være fremmede for mig, som alligevel smiler tilbage, når mit blik fanger deres. På stuegulvet, når min kravlende baby pludselig tramper afsted på sine små tykke fødder og min store dreng hvinende konstaterer, at lillebror kan gå. På sms’en, når min mand skriver at han elsker mig, selvom han er langt væk. På instagram, når så mange her til aften har sendt god karma og søde ord i retning af mit lille videoklip. Foran computeren, hvor jeg kan se, at der hele tiden tikker nye kommentarer og masser af spørgsmål ind, på JordemoderCana.dk. Alle steder. Jeg er fyldt op af kærlighed og jeg håber vitterligt, at I kan mærke at jeg gør mit aller, aller bedste for at sende bare en lille smule af det ud til jer!

Sommeraftenerne er stadig lyse og tilnærmelsesvist lune og jeg bliver hele tiden benovet over, hvor søde, seje og hjælpsomme I, der læser med hos mig, er.

Som for eksempel da Kathrine, som læste med i går, kom mig til undsætning i forhold til de støvler så mange havde forespurgt informationer på, som jeg altså ikke anede en fløjtende fis om, andet end at de var flotte.

Det skulle vise sig, at jeg var umanerligt tæt på, fordi jeg (her) viste flere fine støvletter fra samme mærke, som Katrine skarpt har bemærket at støvlerne på billedet til venstre (og egentlig også højre) altså er fra. Herlighederne er fra Vagabond og skulle efter sigende være både gode at gå i og ikke-larmenede, for dem der er mest til dén slags. Som altid, kan I komme direkte til en webshop og de seje støvler, ved at trykke på billedet.

Skærmbillede 2015-08-30 kl. 19.23.56

 

Det er mægtigt at se, hvordan flere af jer kommenterer på hinandens kommentarer og hvordan I hjælper hinanden med vejledning og gode råd; hvadenten det handler om skoshopping, neglelaksfjerner, putteritualer eller alt muligt andet. I like it a lot (!) og jeg håber at I, sammen med mig, vil nyde denne næstsidste sommeraften til fulde, med lige præcis dét og dem, I bedst kan lide.

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. Little miss sunshine er en vidunderlig film!!!! Jeg er med dig – jeg er også møg hamrende lalleglad 98% af tiden lige pt. Det er satme dejligt! Og dejligt at du deler det med os – jeg er sikker på, at det smitter:)

 2. Hvis man var søndag depri – så var det da netop at man skulle fortsætte med at læse.. Så man kom ud af den sorte skygge… Man kan ikke blive andet end glad i låget, når man læser din blog.. Jeg sidder altid mindst med et smil på læben når jeg læser hvad du skriver, men flest gange griner jeg højlydt, at selv manden min lægger mærke til det.. Tak for en dejlig og glad blog…

 3. Sikke et fantastisk indlæg! Jeg er generelt ret stor fan af dig. Du skriver så man føler sig inspireret og får lyst til at sprede glæde og god karma omkring sig.
  No wonder, din blog afspejler det 🙂

  Din beskrivelse ramte mig virkelig. Måske fordi jeg selv prøvede at fange den form for sommerfugle-i-maven lykke på min nyfødte blog☺️
  Jeg kalder det for lykkestjerner. Ligesom dem, vi får i øjnene.. Som fx du har på de billeder.

  Hvis du har lyst til at læse det er det her: https://www.bloglovin.com/link/post?post=4502835090&blog=14402041&group=14402041&frame=1&frame_type=b

  Jeg elsker bare at læse om andres lykke og passion for jeg bliver selv så glad og inspireret!
  Tak, fordi du spreder så god karma omkring dig

 4. Sidder med tårer i øjnene, fordi dét indslag lige ramte plet i et moderhjerte, og minder os om, hvordan vi skal huske at prøve, at værdsætte nu’et. Jeg er også en lalleglad-lykke-tosse, men tror også verden ville være et passe overfedt sted, hvis man havde ligeså glade og optimistiske karma-briller som dig Cana! Tak for det! Nyder din bog hver dag

 5. Jeg ville bare sige tak for lån af din mand i går. Fin fin koncert sammen med Carl Quist Møller. Vi kendte ikke sangene, men både min mand og jeg og vores piger på 5 og 7 år var helt optagede. Festugen i Århus er på så mange måder provinsiel, og GUD hvor jeg elsker den.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven