mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Med våd nederdel i Tivoli

Det kan efterhånden ikke komme som nogen overraskelse, at jeg af og til et mere end bare almindeligt kluntet anlagt og ofte kommer til at ligne en tåbe, hvadenten det handler om at jeg møder op den forkerte dag i en ny mødregruppe eller at jeg har bar røv foran hundelufteren en tidlig morgenstund. Eller som tilfældet var det i går; at jeg i min grå nederdel, (som forøvrigt er verdens billigste fra Zalando og kan købes HER) i et propfyldt Tivoli, satte mig på en drivvåd stol. Og stillede mig op igen. Og lignede én der havde tisset godt og grundigt i bukserne. Eller altså, i nederdelen. Den våde plet kunne på ingen måder kategoriseres under andet end: kæmpestor og (u)velplaceret.

Til gengæld havde jeg mine drenge med, som ingenlunde lod sig mærke af, at jeg var pinlig over mig selv og som derfor, ganske uanfægtet, trak mig med rundt til både Rutchebane, Radiobiler og Odinexpressen, uden mulighed for at læne ryggen mod en mur, førend min bagdel igen var tør. Gudskelov var der mange svenskere, som jeg bilder mig ind, ikke aner hvem pokker jeg er 🙂

God (eller våd!) røv og god søndag!

image

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Så længe du kun er våd, men ikke lugter af tis, går det nok – og med mindre man er/har en sukkermås, er der jo ikke sket en større ulykke

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven