mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mandagstræthed og verdens sjoveste sove-video!

image

Verdens største kliché – mandag morgen. Weekendes sus og dus er forbi og en ny uge skal starte. Noget de fleste af os liiiige skal trækkes op til, uanset hvor meget godt vi end har i vente. Og for pokker, hvor skal jeg da lige love for, at jeg blev trukket op, da jeg så denne megasjove video!

Jeg er helt færdig over den og tænker pludselig, at min jeg-har-været-oppe-otte-gange-i-nat-træthed er fuldstændigt underspillet, i forhold til hvad de to søde børn i videoen gennemlever.

Ha’ en fantastisk mandag – og kør forsigtigt 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det er virkelig dagens første store grin – hold nu op, hvor set det sjovt ud, med deres synkrone falden-i-søvn-vågne-op men jeg får næsten helt ondt af dem Men sjovt, det er det sgu

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven