mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mandag morgen og bryllupsinvitationer


Mandag morgen og en nakke der tilsyneladende ikke har tænkt sig hverken frivilligt at dreje til højre eller bære mit hovede, uden det skal føles som om der sidder en elefant ovenpå det.

Men det gør ingenting.

For min mand er kommet hjem, mine drenge har sovet til 7.30 og der er efterhånden styr på de fleste invitationer til den dersens bryllupsfest som løber af stablen til oktober.

Udover at alting bliver lidt mere rigtigt når invitationerne er sendt ud, så bringer det mig også ét skridt nærmere den forberedelse jeg på glæder mig til, som et barn der har brugt en hel sommer på at glæde sig til 1.skoledag.

Kjolen!

Fordi vi allerede er blevet gift, vil jeg ikke have en traditionel brudekjole, men jeg skal denundenlyneme stadig have en møglækkert kjole på, når vi samler alle vores yndlingsvenner til fest!

Ha’ en dejlig, dejlig mandag derude.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Ej hvor fedt!!! Vi har tænkt på det samme efter vi blev gift på Sønderborg rådhus i 2007 (!). Men det er bare ikke rigtig sket endnu.

  2. Åååhh – det GLÆDER jeg mig til, at høre mere om, og til, at se BILLEDER 😀 😀 😀
    P.s. Se så, at find en kiropraktor, så den nakke kan komme på plads!

  3. Uh ha altså, elsker at læse din blog! Har to piger på alder med dine drenge og skal også til at planlægge livets store fest- glæder mig så meget til at følge med

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven