mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

“Livet er for kort til dårlige senge og dårlige sko”

image

Min bror og jeg, fanget i en solskinssnak, med hver vores kolde dåsebajer!

Min storebror, som jeg på mange måder ser op til, sagde engang til mig, at livet for kort til dårlige senge og dårlige sko. Tænk sig at en mand – som ovenikøbet vidst nok er temmeligt pæn, godt afsat og far til to vidunderlige piger – har så meget indsigt i livet, at han ved hvor vigtige sko er! En indsigt det ellers ganske stereotypt var min forestilling, at primært kvinder var i besiddelse af.

Uanset hvad, så har han ret.

Vi bruger (optimalt set, i hvert fald) cirka en tredjedel af vores liv på at sove og der er derfor selvfølgelig god grund til at sørge for, at man i det mindste ligger så godt som muligt imens. Jeg er for eksempel ovenud lykkelig for min nye madras fra Dream Zebra, som jeg nu derfor også overvejer at investere i til mine børn – de sover jo for pokker næsten halvdelen af tiden! Hvis nogen af jer også vil have fingrene i de populære og absolut anbefalelsesværdige og virkelig, virkelig gode madrasser, kan I finde dem, ved at trykke HER og ovenikøbet få 15% rabat med koden CANADREAM, indtil i overmorgen, d. 31.august, så det er om at være hurtige. Jeg lover jer, at jeg sover som en drøm på min! Jeg vågner sågar op hver eneste morgen uden hovedpine, som jeg ellers før i tiden har haft tendens til.

Fuldstændigt ligesom vi bruger meget tid på at ligge i vores senge, bruger vi også meget tid på at være iklædt (blandt andet – med mindre vi deler profession med chippendales-drengene, høhø) vores sko. I mit indlæg i går, var I temmeligt mange, som efterspurgte skoene på billedet, som jeg med panden mod muren må erkende, at jeg ikke aner hvorfra kommer. Jeg skrev indlægget fra en morgenpind på lagkagehuset, hvor jeg ikke just havde nogle gode “pengebilleder”, så jeg tyede til et stockbillede af et par fødder, som altså ikke var mine egne. Fordi jeg blev så ivrig for at udgive mit indlæg, som skulle oplyse Jer lidt om, hvordan man kan tjene penge på at blogge, ventede jeg altså ikke, indtil jeg selv havde fået taget det rette billede. So sorry ladies!

Til gengæld har jeg fundet nogle forskellige støvler, som minder virkelig, virkelig meget om. Og nogle andre, som bare er helt vildt pæne. Det hele er forøvrigt affiliate links og I kan bare trykke på de enkelte billeder for at komme til webshoppen.

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 20.14.25

 

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 20.16.07

 

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 20.18.35 Skærmbillede 2015-08-28 kl. 20.20.01 Skærmbillede 2015-08-28 kl. 20.22.20

 

A’hva’behager!? Er de ikke bare både mega flotte og mega seje? Eller er jeg gået helt bag om dansen?

Uanset hvad, så er det min klare overbevisning at samtlige af støvlerne vil give både glade fødder, som jeg i virkeligheden mistænker min kloge  storebror for at have ment, dengang han sagde at livet var for kort til dårlige senge og dårlige sko. Selvom jeg ynder at forstå det som, at livet er for kort til dårlige senge og dårlige – og for få! – sko.

God weekend!

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. Jeg har de øverste fra vagabond – og de kan maks anbefales! Jeg går aldrig i høje hæle, men mine fødder elsker de sko (og det gør jeg også!)

        1. På ingen måde! Det er ikke sådan nogle “klik klik klik” sko, deres hæl er lavet af solidt gummi, så ingen larm herfra 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven