mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg vil have gode relationer

image

Jeg tror på mange måder, at vi og vores selvforståelse skabes igennem relationer. De gode, de dårlige, de korte, de lange, de stationære og de foranderlige. Vores barndomsvenner eller kvinden vi møder i bussen; alle – tror jeg – er med til at skabe hvem vi er.

Derfor har jeg fra i dag besluttet, at jeg vil gøre hvad jeg kan for at samle på gode relationer. Relationer som skabes mennesker imellem, og som, for at være gode, derfor kræver, at begge parter er indforståede med at indgå i en god relation.

Jeg vil gøre mit bedste for at samle på det gode og lade det dårlige ligge. Hos mig selv og hos mine medmennesker.

Livet er for kort til alt andet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven