mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Et bare fordi-indlæg

image

Som en lille afskedssalut, tog Thomas og jeg, i går, drengene med en tur på Flyvergrillen, hvor jeg havde forventninger om overordentligt store børneøjne og velimponerede drenge. Nothing less! Drengebørn og flyvemaskiner på første række, i selskab med røde pølser og pommes frites, så bliver det sgu da ikke bedre. Altså, bortset fra, at samtlige XY-kromosomramte Buttenschøns var fløjtende ligeglade med de dersens fly.

Men det var hyggeligt, lidt rigeligt dyrt og skide dejligt, bare at være lidt sammen med mine tre yndlings, inden Thomas satte kurs mod Zambia. Igen.

Flyvemaskiner fik lov til at være flyvemaskiner, drengene blev puttet, jeg drak et glas vin med en veninde og lod Jeres søde kommentarer til mit kjolevalg, holde mig oppe til langt ud på natten. Der sker så mange gode ting lige nu og I er med til at give mig så meget god karma, at jeg indimellem – som for eksempel lige nu, hvor solen skinner, drengene er afleveret, kaffen er varm, jordbærrene er både søde og danske og jeg kan tillade mig at sætte mig på min yndlingspind og forfatte blogindlæg – er ved at boble over af lykke over, hvor velsignet jeg på mange måder føler jeg er. En heldig kartoffel, kunne man sige.

Med det, vil jeg fordrive resten af formiddagen med at kysse andres babyer og blive mindet om, hvor godt sådan nogle egentlig dufter.

Men shh – ikke et ord om dét til Thomas! 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Sikke mange smukke kjoler, og uanset hvilken du måtte vælge, vil du jo komme til, at se bragende gud(inde) smuk ud i den. Mine favoritter er 1&2, nok med en overvægt tilden første. Den er bryllupsagtig, uden at blive “for meget” – den kan fint bruges til en sommerfesten, også

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven