mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En mands tilståelse / intimbarbering i saunaen

image

Med fare for at virke påståelig, vil jeg forsigtigt tillade mig at forvente, at de fleste af jer godt kan huske min historie om kvinden der barberede sin lange tjavsede kussehår af, i fællesbadet i svømmehallen, ikke sandt? Eller kan I lynhurtigt genlæse det HER.

Selvsamme historie, var én af dem jeg i min brandert i fredags, kom til at fremhæve over for et par gutter fra Randers, som – vidst i deres brandert – var vældigt interesserede i at vide hvad det der ”mortilto.dk” gik ud på. De ville høre alt snavs og hvilken historie var så bedre at bringe frem i lyset, end lige præcis dén, tænkte jeg.

Så der stod jeg, med fagter jeg ingenlunde vil lægge an til at gentage i ædru tilstand og tårnhøj stemmeføring og fortalte om min sindsoprivende oplevelse, imens de to mænd – temmelig uanfægtede stod med pokerfjæs og stirrede tilbage på mig.

Ja, så skulle du sat’me prøve at se hvad der foregår inde i herrernes sauna” sagde én.

”Ja, for helved’” sagde en anden ”der sidder fand’me altid en eller anden halvgammel mand og barberer sig i saunaen”.

Øh, undskyld, hvad? I saunaen? Altså dér hvor man sidder tæt sammen med fremmede mennesker, på hver sit håndklæde i guds eget kostume?

”Ja, nogle af de unge de barberer sgu da også deres boller derinde. Men det er slet ikke det værste. Det værste er, at de lige laver et godt sving med skraberen, så alle hårene ryger på gulvet” sagde én af fyrene, imens han med sin højre hånd imiterede et svirp, som om han kastede en freesbee – eller i dette henseende, afbarberet kønsbehåring – direkte ned i jorden.

Argh, nej nej, makker – det værste er sgu da, når ham der sidder og barberer sine overophedede lange løg i saunaen, har løse håndled og skraberen lavet et ”backswing” når han prøver at kaste hårene af” sagde den anden, imens han med en bevægelse, som ville have gjort selv den smidigste badmintonspiller misundelig, imiterede utilsigtet at kaste den afbarberede kønsbehåring bagover skulderen, frem for ned i jorden

Forleden da jeg kom ind i saunaen, troede jeg faktisk at jeg var nybarberet, lige indtil jeg kom til at sidde bag sådan en saunabarberer med løse håndled – så blev jeg sgu forvekslet med Pilou Asbæk da jeg kom ud, med hårstubbe i hele krydderen”.

_______

Jeg både var – og er – komplet målløs. Og fuldstændigt knækket sammen af grin!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven