mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En lille lørdagslykke

Aldrig i min vildeste fantasi, havde jeg forestillet mig så massiv opbakning, som jeg har fået, til min beslutning om at droppe psykologistudiet. Det er meget overvældende og jeg er meget, meget taknemmelig for at I er så mange, som bakker mig op. TAK!

Søde ord og masser af kram, er blevet sendt i min retning og jeg soler mig i alle Jeres vidunderlige kommentarer. Virkelig. Tak.

Jeg har det nu – efter beslutningen er både truffet og offentliggjort – virkelig godt. Det åg som har ligget tungt og velplaceret på mine skuldre de seneste dage, er forsvundet. Der ligger ikke længere noget pres på mig andet end at jeg skal gøre det jeg allerbedst kan lide – at passe mine børn og skrive på mine blogs. How lucky can one be, spørger jeg bare.

Derfor – i min nye chefs vældigt familieorienterede ånd – vil jeg stikke i Tivoli med mine børn og gøre som om det er for deres skyld, at vi køber Candy Floss og tager en tur i Den Flyvende Kuffert.

God lørdag folkens!

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Hej Cana,
  Sikke en fin blog du har, jeg fald over den, da jeg så,at vi var på hold sammen på psykologi studiet. Sikke en skam at du ikke starter, du virker ellers til at være en kvinde med en masse indhold. Jeg var selv meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle påbegynde studiet da min familiesituation er stærkt præget af psykisk sygdom, men ligesom du har jeg valgt at følge mit hjerte og kaste mig ud i det, jeg føler er rigtigt! Det kan være vores veje krydser senere hen i livet. For nu, held og lykke med det hele! Kh

 2. Jeg må simpelthen lade være med at tage på ferie mere. Hver gang kommer jeg hjem og er ved at falde ned af stolen, når jeg læser dine overskrifter

  Ved du hvad, jeg forstår din beslutning. Ville ønske jeg kunne gøre det samme.. Familien er vigtigere end alt andet, sådan har jeg altid haft det.
  Opbakning herfra

  1. HAHAHA! Det er sgu da klasse – jeg stemmer for at du skal tage MERE på ferie, hvis det betyder stor udvikling i mit liv samtidig 😀

 3. Så skønt at læse, at det føles helt rigtigt for dig ikke at starte 🙂 Så er det jo det helt rigtige for lige netop dig. Respekt for at du lytter efter og reagerer.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven