mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skal dette være min bryllupskjole?

Nåmen, det var jo noget med den der bryllupsfestkjole, som lige pludselig gik hen og blev næste punkt på dagsordenen – sammen med beslutninger om kage, champagne og DJ versus band – i forhold til planlægningen af vores noget forsinkede bryllupsfest til oktober.

Sagen er den, at Thomas og jeg, som Se og Hør havde opsnappet, allerede er gift. Den 10.10.2010 sagde vi ja til hinanden, i de bedste omgivelser jeg overhovedet kan forestille mig – i vores lejlighed på fjerde sal, hvor jeg et godt halvt år senere fødte vores første søn. Vi var omgivet af vores allernærmeste, som blev spist af med cava og pindemadder og lovningen om en fest, som skulle vente dem, så snart chancen bød sig. Og det er så nu – fem år senere.

Derfor tænker jeg at det vil være lige lovligt overkill at skulle i traditionel brudekjole, men for fa’en, jeg vil jo alligevel gerne ligne en drøm til den fest, hvor Thomas og jeg bliver de absolutte hovedpersoner. Den fest, som andre beskriver som livets aller, allerbedste.

Mit eneste problem er bare, at jeg er på aldeles bar bund. Rettelse: mit eneste LUKSUSproblem. A

t være på bar bund i forhold til kjoleshopping til en meget, meget vigtig fest, skulle nemlig vise sig at være ualmindeligt legitim årsag til at vinduesshoppe. En hel del, endda.

For eksempel er jeg faldet over denne fine, fine sag fra Chi Chi London, som har en lille smule brudekjolefornemmelser, uden at være det helt store skrud. (klik på billedet for at komme til webshoppen)

image1xxl

En anden kjole jeg blev draget af, er denne smukke blomstrede sag, som jeg forestiller mig, at jeg vil bruge igen og igen, fordi den er både overdådig og underspillet på samme tid.

image1xxl-3

Jeg er også ret vild med kjolen fra Jarlo, som har en lille smule mere womanizer over sig, men som måske egner sig bedre til én af mine singleveninder til bryllupsfest…

image1xxl-2

Som den mest traditionelle af kjolerne, er her en skøn, skøn sag, som jeg forestiller mig, at jeg både kan danse og drikke shots i, uden at det kommer til at virke en lille smule mærkeligt.

image1xxl-4

 

Til gengæld synes jeg denne smukke kjole, som forøvrigt også er fra Chi Chi, som den øverste, er helt igennem vidunderlig og på ingen måder “for brudekjoleagtig”.

image1xxl-5

Beslutninger, beslutninger… (for at komme til kjolerne, kan I klikke på billederne)… Hvad siger I?

Skriv din kommentar

Kommentarer (64)

 1. Kære Cana,
  Hvor er de smukke allesammen. Jeg er især vild med den første, som jeg syntes der er lidt Carrie fra “SATC” over. Jeg elsker detaljerne og at den er kort. På andenpladsen hos mig kommer den sidste. Den har også flotte detaljer og er en klassisk og smuk kjole. Men de er allesammen smukke og du kommer til at ligne en million ligemeget hvilken en du vælger!
  Knus Iben

 2. Min veninde er blevet gift i en Chi Chi kjole. Super smuk! (både brud og kjole 😉 ) og hun fik virkelig meget kjole for pengene!

 3. så smukke kjoler, i sær den første men vil lige knytte din kommentar til at den ene kjole kan bruges igen min “brudekjole” var en smuk kjole fra mit ynglingsmærke, men efter jeg er gift i den, kan jeg slet ikke få mig selv til at bruge den☺️
  Så lad vær med at vælg efter “praktik”

 4. Hej cana.
  Må sige jeg også er ret vild med første, så skøn❤️ Håber i får en fantastisk dag, fyldt med kærlihed

 5. Så flotte kjoler du har fundet . Hvis jeg var dig, så ville jeg vælge den korte kjole fra Chi Chi – den rummer lidt af det hele og vil med garanti klæde din slanke figur. Og den vil også være flot til dit sølvbyllup

 6. Hej Cana.
  Hold da op nogle flotte kjoler allesammen:)
  Ligger her ved siden af min sovende søn på 8 måneder og drømmer tilbage til goes eget bryllup <3
  Jeg er helt vild med nr 1, den har nogle bildt flotte detaljer og er vildt flot især når du ikk ønsker have det helt store skrud på;) og så er den sådan i nærheden af hvid – hvilket jeg tænker en brud som regel skal være i mit hoved 🙂
  Den sidste kjole er også vildt vildt flot! Hvad med at købe to og så bare skifte undervejs? 😉
  Mange tak for en skøn skøn blog. Det dejligt at læse med, når man selv er mor og til tider trænger til et godt smil:)
  Held og lykke med at vælge!:D
  – Emilie
  Ps. Er helt vild med opskriften på din brownie 🙂

 7. Jeg er sindssyg vild med den første. Havde jeg kunne finde sådan en til en fair pris sidste år da jeg skulle giftes, så var det blevet den. Og hvis det skal være den er nr 2 også super smuk. Men med tanke på at jeres dag finder sted i oktober er den måske bare lidt for sommerlig?!?
  Håber du finder lige den du ønsker dig og ønsker jer en fantastisk dag når i kommer dertil.
  Tusind tak for en fantastisk blog. Jeg elsker at læse den.

 8. Den første kjole er Waaauw! Du ville se gude smuk ud i den! Drømmer selv om at holde bryllups fest på vores 5 års bryllupsdag, og dén kjole ville være en drøm!

 9. Er helt vild med dem fra Chi Chi, tænker den første er skøn bag efter med ny farve, så har du to i en den anden Chi Chi er bare lækker og helt sikker vinder også som bryllupskjole. Synes selv den fra Jarlo er smuk, men nok mere som en kjole for en af gæsterne….

 10. Lige mht kjole til sådan en skøn fest, vil jeg foreslå at prøve dem. Den skal vælges med følelser og virke helt rigtig. Held og lykke. PS. Nr 1 og 5 er smukke på hver sin fine måde

 11. Hej cana. Jeg har haft den første af kjole hjemme og jeg var vildt skuffet over kvaliteten som var ret plastik agtig. Figuren på kjolen er meget mere strut skørt end det som er vist på billederne. Jeg var altså ret skuffet og måske også lidt træt af at bruge 100 kr i porto på at sende retur. Kh Maja

 12. Jeg er vild med både 1, 2 og 4. Kan se mange fordele ved kjole 4, men tror absolut du vil være allersmukkest i kjole 2 (den meget smukke blomstrede sag), men kjole 1 vil også være et hit…. Jeg stemmer alligevel på kjole 2 🙂

 13. Jeg er VILD med det som Chi Chi London laver! Jeg endte med en kjole fra dem, da min mand i sommers blev læge og vi skulle til galla i Lægeforeningen. Jeg stemmer for første eller sidste. Jeg synes ikke de virkede plastikagtige, men der er måske lidt mere strut end billedet umiddelbart viser. Men det gør nu altså ikke mig noget 🙂

 14. Helt klart den sorte, du er jo en smuk kvinde med de helt rigtige former, så hvorfor ikke vise dig frem 😉 Er sikker på Thomas også vil synes om den 🙂 Rigtig god fest

 15. Nr.4 er jo gudesmuk helt sikkert min favorit – ikke at de andre kjoler ikke også er smukke men halløjsa nr 4 er
  Pøj pøj med det endelige valg

 16. Det er nogle virkeligt smukke kjoler du har fundet! Jeg blev selv gift i juni måned – i traditionel brudekjole og hvad dertil hører. Jeg vil bare sige, at hvis det er noget man drømmer om, så go for it – det var FANTASTISK at have sådan en drøm af en kjole på dagen lang. Af de kjoler du viser er jeg fan af 2, 4, og 5. Jeg er spændt på hvad du vælger, og om det bliver helt utraditionelt eller mere klassisk, er jeg sikker på du får den stylet med et twist så den er lige dig 🙂

 17. Er det forkert at ville giftes kun pga det her indlæg? Shit de er flotte!! Men favoritterne er den første og den sidste 🙂

 18. De to kjoler fra Chi Chi er bare overskønne! Er dog lidt forelsket i den første. Lille, enkel og alligevel total overdådig og gudesmuk! Bryllupsagtig uden at være hvid marengs.

 19. Køb alle fem! 🙂 Du vil se skøn ud uanset hvilken du vælger – er dog selv svært forelsket i nummer 1 og 4 🙂

 20. Åh, alle de skønne kjoler!
  Når det nu er en bryllupsfest er nr 1 helt perfek, uden at blive alt for brudeagtig alligevel 🙂 Yndig!

 21. Synes den sidste. Helt klart den sidste. Alle kjolerne er fantastiske, men den store hvide kjole med de sorte blonder er bare overdådig. Og helt perfekt til “bryllypsfesten”..

 22. Kære Cana. Tak for en dejlig blog. Mit råd er at unde dig selv et BRAG af en brudekjole. Det ER et bryllup. Kun den ene gang. Du vil 100% aldrig fortryde at unde dig selv denne ene gang at ligne en million i den smukke kjole i verden du kan finde. Og det må gerne være en RIGTIG brudekjole. Jeg havde samme overvejelser da jeg skulle giftes anden gang. Men endte til sidst med en meget dyr og utrolig smuk RIGTIG BRUDEKJOLE. ville lægge et billede ind men det kan jeg vist ikke her i tråden. Panayotis

 23. Omg!! Wauw hvor er det nogle flotte kjoler allesammen, men den første!!!! Helt sikkert den første kjole. Det er simpelthen den flotteste kjole jeg længe har set
  Tillykke med bryllupsfesten, ønsker dig alt godt fremover!
  Ps. Tak for en lækker og kærlig blog
  Mvh Miranda

 24. Hej Cana 🙂
  Først vil jeg sige WUAW til kjole nummr 2! Holy moly den er FLOT!!!! Jeg vil bare egentlig advare dig om kjole nr 1. Ja, den er gudesmuk. På billede. Men jeg har selv haft den, og kvaliteten er frygtelig, blonden er løs og “flapper, og generalt sidder den bare helt skørt til. Jeg har sågar set den på nettet i sådan en “hvad du køber vs. Hvad du får” joke. Det er ihvertfald værd at tage med i overvejelserne 🙂
  Jeg håber I får livets bedste fest!!!

 25. Jeg er helt pjattet med nr. 2
  Især fordi jeg tror at den ville du komme til at bruge flere gange, og hver gang ville du tænke tilbage til første gang du havde den på 🙂

 26. Åh de er jo smukke alle sammen.. men 4 tror jeg ville være såååå fin til dig… På den anden side ville det være fedt at kunne bruge sin brudekjole igen og igen, så nr 2 er også et godt bud… Bare jeg skulle holde bryllupsfest igen… GLÆD DIG 😉

 27. Den første! Den er såå flot og bryllupsagtig på den gode måde! Og med din krop ville det simpelthen være synd ikke at vise den frem!

 28. Syntes nr 2, du har sådan en flot figur, og den syntes jeg fortjener at blive vist frem, det jeg sikker på Thomas ville være enig i:-)

 29. Åh, Cana. Den første. Du vil nærmest være Audrey Hepburn, bare vildere, i den. Det er den smukkeste kjole jeg har set! Waaaauw.

 30. Prøv at tjekke Kathrine Kaysens butik Kaysen Coutoure. Hun er på FB og Instagram. Hun syr de lækreste kjoler. Fine – på den enkle blonde- agtige måde. Og MEGET rimelige priser. Butikken ligger på Frederiksberg

 31. Jamen for hulen!! – jeg kan godt forstå dit dilemma!!
  Jeg synes dog du skal vælge Nr. 1 eller Nr. 2 – tættere kan jeg ikke komme på, hvad jeg selv ville vælge.. 🙂
  Du vil jo se dejlig ud i dem alle.

 32. Den fra Chichi London skal du IKKE bestille hjem. Jeg var sikker på det skulle være min brudekjole! MEN den lugter af kemikalier og kradser så meget at efter 1min med den på var jeg helt rød hvor blomsterne er. Den sidder heller ikke særlig godt 🙁

 33. Den første kjole købte min søster til hendes bryllup. Hun var SÅ glad og tilfreds med den 🙂 Hun gav ikke mange hundrede kroner og lignede en million 🙂

 34. Så – må lige give mit besyv. Jeg er fuldstændig betaget af nummer 1 og 4 – som jeg begge er overbevist om, vil passe så flot til dig.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven