mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Bliv fri for cellulite – UDEN at træne :D

IMG_2361.JPG

Lynhurtigt må jeg tilstå, at jeg ingenlunde kan se mig fri for de uflatterende små fedtbuler hist og pist, men der er håb forude. Jeg tilgiver…

Ovenpå en doven søndag med mine drenge, slentretur, legeaftaler, hotdogs og en mand der er alt, alt for langt væk, synker jeg langsomt, men sikkert sammen i sofaen, med næsen begravet i den bog jeg kom til at skrive om HER i går. Ikke fordi jeg egentlig tænker, at jeg behøver at læse den, men fordi jeg fornemmede at den delte vandene.

Og så synes jeg, at opslagsværket bagerst i bogen er hylemorsomt. For jo, jeg kan godt se det absolut fornuftige i, at tænke positivt og hæve sig over sine lidelsers stigmaer, men jeg er nu alligevel en smule tvivlende overfor, hvor skelsættende ændrede tankemøstre egentlig kan være, i behandlingen af kropslige problemstillinger.

Blandt andet står der om vores (kvinders) baglårs ærkefjende:

Cellulite – skyldes sandsynligvis opsparet vrede og et ønske om at skade sig selv – kan afhælpes ved at tænke: “Jeg tilgiver andre. Jeg tilgiver mig selv. Jeg er fri til at elske og nyde livet”

Good news d’damer – I behøver ikke længere stå og svede på den irriterende cross trainer nede i fitnesscentret mere, hvis I er kede af at Jeres røv står i buler som en anden gammel appelsin. I skal tilgive. Free your mind, syng en sang, vær glad og fri. Og bum! Så forsvinder de uønskede fedtbuler.

Halle-freakin-lujah! Jeg bliver i hvert fald siddende i sofaen!

Eller om den mest ucharmerende sengekammerat man kan finde sig:

Snorken – skyldes sandsynligvis at man stædigt nægter at slippe gamle mønstre – kan afhjælpes ved at tænke: “Jeg frigør alt der ikke er kærlighed og glæde i mit sind. Jeg går fra fortiden og ind i det nye, friske  og levende liv”

Så’eh, hvis nogen har sådan én sengekammerat derhjemme, skal Jeres lidelser nu være forbi. Han skal bare gå fra fortidens tilsyneladende ikke levende liv og ind i det nye levende liv. Easy-peasy!

Jeg DØR af grin!

Ha’ en forrygende aften, hvadenten I, som jeg, skal tænke Jer slanke imens i kører bland-selv lige ned til topmaven, træne kyssemuskler sammen med jeres partnere eller måske snige jer til lidt netshopperi – i ved, Happy Wife = Happy Life, så Jeres mænd vil takke Jer uanset hvad.

__________________

RABATKODER, hvis nogen springer på shopping:

Få 15% rabat på alle THE NEW SCHOOL ITEMS hos Nelly.com med koden BDNEW15 (Gælder indtil 31.august)

Få 12% rabat på alle nyheder hos Boozt.com med koden BLOGGERSDELIGHT (Gælder indtil 21.august)

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Og som jeg lige så fint troede her, at du var fremme med et nyt smart projekt mod den dersens appelsinhud 😉 øv!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven