mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Bare bryster, brunch og børnlatter

image

Nu hvor både stor og lille er nogenlunde kørt ind i henholdsvis børnehave og dagpleje, så jeg i dag mit snit til at dangdere den, som det sig hør og bør, når man holder ferie, som tilfældet er for mig.

Egentlig ville jeg have slået et smut forbi Svanemøllen Strand hvor en masse gæve kvinder smed trøjen og lod solen kysse deres nøgne bryster. Et arrangement jeg i dén grad synes er vidunderligt.

Da jeg var barn, kan jeg huske hvor spændende det var at være på stranden og udspionere på alle de topløse damers vidt forskellige bryster. De var spændende, fascinerende, vidt forskellige og alle sammen helt perfekte uperfekte.

I takt med at jeg er vokset op, er trenden med at ligge topløs på stranden forsvundet som dug for solen. Ikke engang på Mallorca, forestiller jeg mig, at de fleste kvinder smider bikinitoppen – for tænk nu hvis der kom nogen man kendte. Dét ville alligevel være for pinligt. Sådan har jeg det i hvert fald selv. Desværre.

Derfor synes jeg arrangementet i dag var så fint – slip nu bare de bryster fri. Vi har dem allesammen og de er alle forskellige, men helt ærligt, så er der ikke nogen der er bedre end andre. Der er nogen til enhver smag og mine passer for eksempel slet, slet ikke ind i noget særligt kropsideal, men de er der og de er gode nok. De har holdt mine to drenge i live i den første tid af deres liv og jeg er dem evigt taknemmelig. Brysterne altså.

Jeg droppede dog stranden til fordel for at brunche den med Lillemor, som udover at være min tidligere jordemoderkollega, som har fået en særlig god plads i mit hjerte, faktisk også er en knaldgod blogger. Og okay, måske droppede jeg også stranden fordi jeg alligevel ikke havde nosser til at troppe op ganske alene og smide tøjet.

Til gengæld vimsede jeg et par timer senere, med min store dreng foran mig og min lille dreng på armen, ganske topløs ud på en anden venindes altan, hvor jeg stod model til et par billeder, som jeg egentlig havde tænkt skulle ramme bloggen sammen med dette indlæg. Men d’damer, billederne skulle vise sig at være umulige at cencurere til noget jeg vil være bekendt at have liggende på min side. Sorry!

Til gengæld flækkede både mine og min venindes børn fuldstændigt sammen af grin og min lille Peter kluk-lo i uendeligheder til de større børns gakkede påfund. Og helt ærligt, når man har sådan nogle søde, sjove og vidunderlige børn – som alle os med børn har – så er det sgu da også fuldstændigt ligegyldigt om vi smider toppen på stranden eller ej. Er det ikke?

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Ej, det er så ærgerligt – alle I smukke, smukke unge kvinder, at I er så “generte” når det kommer til, at “vise jer frem” :/ Hvis jeg så sådan ud som dig, Cana, så tror jeg sgu aldrig, at jeg havde tøj på 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven