mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vi har købt sofa – og en status på livet i København

image

I stedet for at placere både børne- og voksenrumpetter på Nettos forøvrigt udmærkede foldemadrasser, har vi fået vores nye sofa. En fiks lille sag, hvis jeg selv skal sige det.

Også selvom det ikke blev den I alle foreslog mig at købe forleden – det skulle nemlig vise sig, at I var nogle købekraftige damer, og sofaen blev udsolgt i løbet af nul-komma-fem. Derfor strøg jeg fluks mod sofakompagniet og fandt min krops næstbedste møbelven – kun overgået af min nye madras fra Dream Zebra, som I til bonusinfo, lige HER kan få 15% rabat på med koden CANADREAM.

Det er simpelthen så tusseskønt endelig at kunne give mine drenge en kildetur og et grineflip i en sofa, som vores nye altså har vist sig ganske glimrende til.

Nu mangler vi bare et gulvtæppe – og måske et sofabord i stedet for de gamle puffer, som agerer midlertidige ben- og snolderholdere, når børnene er lagt i seng.

Jeg overvejer om ikke jeg skal købe mig noget af det her:

image

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Alt i alt, er vi så småt ved at komme på plads i København – både med møbler og alt det, som i virkeligheden betyder noget; Vi er alle glade, Jens er kørt ind i børnehaven og om en uge, starter Peter i privat dagpleje – noget jeg forøvrigt har virkelig svært ved at finde ud af, hvordan jeg skal håndtere. Han er på mandag præcis fjorten måneder og er mere end parat til at møde andre stimuli end dem jeg giver ham, men på den anden side, er han stadig min lille baby, som trives fint med primært at være sammen med mig.

Jeg tror (ej, okay jeg véd), at jeg glæder mig, men jeg ved samtidig også, at mit hjerte brister i tusinde stykker, hvis han græder når jeg skal aflevere ham; en disciplin jeg endnu ikke har lært at mestre.

indeholder affiliate links –

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Tak 🙂 Og ja, Herman i grå antracit 🙂 Jeg tænkte, det var den mest børnevenlige og som bonus var den 1000.- billigere end de øvrige farver 🙂

 1. Den sofa ser smaddergodt ud. Ja og jeg kan godt forstå at det er svært at sende Peter i dagpleje, jeg var nøjagtig lige så stor en hønemor som du, indtil de var 16 så var de af og til lidt irriterende, men hold op hvor jeg stadig elsker dem ,bekymrer mig om dem, og den ældste er nu 50 år. Knus til Jer alle.

  1. Åh, jeg forestiller mig også at kærligheden – til trods for at den allerede er enorm – kun kan vokse 🙂

 2. Ja det er vidst godt at ungerne er sejere end mødrene når det kommer til pasning, her lavede jeg en laaaang indkøring i vuggestuen, så de første tre dage var vi der kun og lege sammen. Derefter havde han nogle dage med et par timer, så havde dage i ca. 3 uger og derefter hele dage. Så kunne både Felix og jeg vænne os til det nye liv i et roligt tempo.
  Og p.s. Jeg ville overveje det firkantede sofabord. Vores på 21 måneder mener stadig han skal kravle op på sofabordet i tide og utide, og så vælter vores runde trebenede bord altså så ville ønske at vi havde valgt er firbenet bord Ikke at han skal kravle på bordet, meeen det ville måske forskåne ham for lidt skrammer og os for dårlige nerver.

  1. Åh ja, god pointe med de trebenede borde! Det er taget til eftertragtning. Til gengæld er jeg måske også liiiidt bange for det firkantede bords hjørner, med små børn i lejligheden..

 3. Så fin sofa! Men er nu faldet for de to puffer, hvor er de fra? Og hvis nu du skal af med dem har du en interesseret køber her 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven