mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Sneakerskærlighed og vilde rabatter

image

Mine yndlings-retro-sneaks, de hvide Kawasaki, er – efter at have været brugt som malersko med hundredevis af kilometer under sålerne – ved at være færdige.

Derfor blev jeg simpelthen så glad, da der tikkede en dejlig rabatkode ind i min mailboks i dag, som giver 12% rabat på alle sneakers hos Stylepit. Også dem som på forhånd er på udsalg.

Desværre fandtes kawasakierne kun i størrelse 37 og 44, og jeg kan med ro i sjælen afsløre, at jeg ikke er indehaver af hverken så små eller så store fødder.

Til gengæld har jeg fundet fire andre favoritter frem til Jer.

imageØverst til venstre: Converse. Normalpris 799.- Med rabatkode og øvrige tilbud, 560.- Find dem HER

Øverst til højre: Adidas. Normalpris 799.- Med rabatkode og øvrige tilbud, 422.- Find dem HER

Nederst til venstre: Stylepits eget mærke. Normalpris 499.- Med rabatkode og øvrige tilbud 220.- Find dem HER

Nederst til højre: Nike. Normalpris 749.- Med rabatkode, 660.- Find dem HER.

For at opnå rabatten, skriv BDGETSNEAKS i rabatkodefeltet i indkøbskurven når du er færdig med at handle, så trækker den automatisk de ekstra 12% fra.

Men husk at være hurtige – jeg får ofte små stikpiller om at de varer jeg linker til bliver udsolgt i de mest gængse størrelser, så det er om at være hurtige på aftrækkeren, hvis der er andre end mig, som passer i 39/40, som godt kan lide hvide sneaks. Rabatkoden gælder dog helt frem til og med 14.juli.

Alle links er, som det altid er tilfældet når jeg linker til varer hos Stylepit, affiliate links, som betyder, at hvis I køber noget hos Stylepit efter at I har trykket på et af mine links, så får jeg et par procenter af det beløb I handler for – selvfølgelig ganske gratis for Jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

    1. Jatak! Jeg har allerede fået tippet på mail fra en par andre søde læsere også 🙂 Du er sgu sød!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven