mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Se min redningsmand!

Efter fire timer, ditto snickers og en pokkers masse søde, sjove og gode spørgsmål fra Jer, blev jeg endelig hentet af en redningens mand, som kom, løftede bilen op – imens jeg mageligt sad på førersædet – pillede hjulet af og bankede den blokerede og noget nedslidte bremse af. Og kørte både bil og mig til et lukket værksted et sted på Amager. Og så var han ovenikøbet sød. Og helt vildt pæn.

Her er han, dagens mand i skysovs, Kasper.

image

Når jeg sådan bliver fanget i en bil i fire stive timer, så er jeg altså om muligt endnu mere taknemmelig end jeg er til daglig, for at have en blog med verdens sødeste og mest engagerede læsere! I gjorde ventetiden til en fest og hold kæft hvor var det hyggeligt!

Nu sidder jeg i toget på vej mod Østerport og så håber jeg, at der findes en lille åben bodega på min vej, inden jeg rammer min kærlighedshøjborg, så jeg kan snuske ind og drikke en iskold øl og ryge en hemmelig cigaret i selskab med folk jeg ikke aner hvem er.

Hvis ikke, så håber jeg at min mand, som har holdt skansen derhjemme, kan lokkes til et glas rødvin når jeg kommer hjem. Mon ikke?

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven