mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om tigerspring og billige luksusrejser

image

Min baby er på vej til næste udviklingstrin – heldigvis er han både sød, sjov og kysselækker, så lidt slinger op ad trappen, slår os ikke ud af kurs.

Et indlæg udgivet i samarbejde med Secret Escapes

Tigerspring, my ass!

Jeg er ved at være grundtræt af den irriterende betegnelse over hvornår min baby skal være særligt udfordret. Særligt i dag, hvor Thomas, midt i et umiddelbart uforståeligt babyskrig, prikkede mig på skulderen og sagde “det næste spring starter i dag“.

Fedt nok. Så kan jeg så, i følge app’en, se frem til en uges tordenvejr. Tak for det.

Jeg melder mig ud af den slags og drømmer mig i stedet på ferie. Måske Berlin eller London. Eller Island, hvor jeg aldrig har været, men hvor én af de bedste damer jeg kender, bor.

Og fisenfusme så, just præcis midt i det, har jeg opdaget Secret Escapes. Et site man skal være medlem – eller altså, nyhedsbrevsmodtager – af, for at kunne se. Sådan lidt V.I.P.-agtigt, kunne jeg nærmest fristes til at sige. Det er et site med seriøst mange og endnu mere seriøst gode tilbud – helt op til 70% besparelser – på luksusrejser i hele verden.

Lige nu er der ret mange fede tilbud fx i Berlin, som jeg tænker er perfekt til et lille luksuriøst sommer-get-away. Berlin er super skøn, med en masse “byer i byen” og så er den tilmed mega billig både at bo og leve i! Derudover er der selvfølgelig også masser af luksusrejsetilbud til øvrige Europa og enkelte til lidt mere eksotiske destinationer, som Thailand.

Hvis I har lyst til at se med, på deres mange gode tilbud, kan I få adgang til dem ved at skrive Jer op HER således I kan snuse i sitets mange fine fristelser; selvfølgelig fuldstændigt gratis.

Og ja, man kan naturligvis både nemt og hurtigt afmelde sig igen, hvis det ikke lige var noget. Jeg tænker, det er en glimrende lørdag-aften-aktivitet til de af os, som alligevel ikke har andre planer.

Forrygende aften til Jer – jeg fik på mærkværdig vis ikke gjort kål på alt slikket i går, så det kan vidst kun gå én vej herfra med snolder og rejsetilbud!

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Vi er lige kommet hjem fra Berlin og ja kan klart anbefales, vi elskede det og Emma charmerede alt og alle fra den sure dame på det offentlige toilet til den unge dame i hotellets reception, som i øvrigt endte med at tømme bolcheskåle ned i Emmas kuffert 🙂

    1. Årh hvor lyder det hyggeligt! Nu får jeg bare endnu mere lyst til at tage afsted! Vi har også kun haft gode erfaringer med at have børn med i både Berlin og Hamborg, som er nogle af mine yndlingsbyer om sommeren 🙂

  2. Jeg putter på sofaen med en syg mand og gør mig mentalt klar til kærestetur i morgen.
    Vi skal have taget vores første parbilleder 😀

  3. Haha måtte da lige tjekke VU-app’en, for havde helt glemt den, og vi har så 3 dage til spring 8 slutter :sweat_smile: Så så let og elefant kan man også komme igennem et spring åbenbart, at man slet ikke lægger mærke til det 😉

  4. Jeg læste overskriften som “billige luksusrejer” og tænkte, efter at have læst indlægget, at du vist havde glemt at skrive om rejerne .

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven