mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om smukke hjemmedesignede plakater + en rabatkode

image

Et indlæg udgivet i samarbejde med Mapiful

Midt i stuen, halvt gemt bag nogle endnu ikke tømte flyttekasser, står mine to nye yndlingsbilleder. Det er to plakater, som jeg selv har designet på mapiful.com. Én med København og én med Broager – de to byer som ligger mit hjerte nærmest.

Da jeg ville lave plakaterne, troede jeg ganske fejlagtigt først, at man kun kunne få de store “almindelige” byer, men lynhurtigt opdagede jeg, med deres meget brugervenlige værktøjer på siden, at jeg super nemt, kunne trække kortet hvorhen jeg end ville og skrive præcist hvad der passede mig. Derfor blev Broager i virkeligheden også til et print af Als, som i mine øjne er det perfekte billede af mit Sønderjylland, men altså, med påskriften Broager.

Da plakaten få sekunder senere var færdig, var hjemmesiden ovenikøbet så flink, at den skrev at jeg var en møggod designer – sådan læste jeg det i hvert fald – og jeg fik nærmest lyst til at lave flere plakater i samme dur lige straks. Så jeg lavede lige en københavnerplakat også. Med fri levering, som der er, kan man jo snildt bestille først én og siden én mere.

Mine plakater er blevet ubeskriveligt fine og jeg elsker deres minimalistiske udtryk og det faktum at jeg selv har bestemt lige præcis hvordan kortene skulle være og hvad der skulle stå. Det er sejt, synes jeg.

image

Plakaterne koster 60 dollars og bliver som sagt leveret ganske gratis og jeg er pjattet med dem!

Indtil vi får pakket ordentligt ud og kommer på plads i lejligheden, får de indrammede plakater lov til at stå parat til at blive hængt op, men jeg tænker måske, at de skal hen over spisebordet og have en plads blandt hyggestunder, samtaler og drømme.

I Broager hvor jeg lige akkurat nåede at få dem inden vi flyttede, hang de i soveværelset, som I måske kan se på billedet ovenfor, sammen med vores retro fjernsyn og et par pastel-pompom’er, som jeg synes var en ret fin kombination. Faktisk tror jeg de vil gøre sig godt de fleste steder – fordi de både er smukke og fulde af kærlighed og minder.

Hvis I selv har fået lyst til at få bestilt en plakat med Jeres yndlingssted, kan I stikke ind på mapiful.com og med rabatkoden MORTILTO10 dollars rabat på Jeres bestillinger, frem til d.24.juli – det er altså nogle seriøst billige og virkelig fine og mega-nemme-at-lave plakater, synes jeg og jeg glæder mig til at få mine op at hænge igen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Super fede. Og god størrelse de har.
    Skal helt sikkert bestilles med mandens hjemland og fødeby.
    Når vi ikke kan komme til Colombia, så må Colombia komme til os.
    Tak☺

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven