mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om flyvende superbørn, byttebiks og en konkurrence

Fem flade flødeboller på et fladt flødebollefad og føj for den fede lede, hvor det her flytning trækker tænder! Bevares, jeg ved godt det er selvforskyldt og totalt først world problems, men ikke desto mindre, er jeg træt af det, selvom vi i realiteten først flytter i morgen.

Jeg glæder mig til at være på den anden side og til at have tid til at se både børn, mand og veninder ud af andet end øjenkrogen, som jeg har følt det lige siden vi kom hjem fra LA.

Heldigvis er der en masse godt i vente og jeg kan næsten ikke vente med at skulle vise mine drenge nogle af alle de seje muligheder der er i København. For eksempel skal jeg D.28. have min store dreng med ind til et stort velgørenhedsshow som Livol og Flying Superkids afholder til fordel for Børneulykkesfonden. Det bliver vildt sejt, tror jeg. I hvert fald har jeg, ligeså længe jeg kan huske, været enormt begejstret for at se de overakrobatiske børn boltre sig til de famøse Flying Superkids shows.

Jeg har været så heldig at have fået mine billetter sponsoreret og oveni hatten har jeg fået lov til at uddele 2×2 billetter til det samme show, til et par heldige læsere, sgu.

Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive en kommentar herunder hvor i fortæller hvem I gerne vil have med Jer ind og se showet – eller alternativt, hvis I ikke selv kan komme med, så hvem I vil give billetterne til 🙂

Jeg vil glæde mig til at se showet sammen med Jer!

image

Jeg har forøvrigt i dag fået den kæmpestore ære, at være gæsteblogger hos én af mine meget dygtige favoritbloggere, superheltemor. Hvis I har lyst til at læse indlægget, som er en noget sarkastisk ferieaffære, kan det findes HER.

Ha’ en dejlig fredag – jeg har “solgt” gammelt legetøj til gengæld for bland-selv-slik og jeg er altså svært tilfreds med situationen, selvom der står flytterod og to-do-lister langt op over mine ører.

Skriv din kommentar

Kommentarer (58)

 1. Min datter Sofie på 4 år, der er vild med at gå til gymnastik og selvom hun har fået en trampolin i fødselsdagsgave, stadig hopper i sengen og Sofaen

 2. Jeg ville tage min mor med. Vi har snakket om det de sidste mange år, og er vild fasineret af at de er så dygtige.

 3. Min bedste venindes kæreste har faktisk værested af de flyvender unger som barn.. Nå, men det var nu egentlig lidt et sidespring. Og dog; for selvsamme venindes søster (som jeg har haft mange gode stunder med også) bor med kone og børn i Kbh – og forleden så jeg, at hun deltog i en konkurrence om billetter på Facebook – fordi deres datter er tosset med gymnastik.
  Jah, det blev lidt kringlet… Men jeg ville altså forære billetterne til dem, hvis jeg vinder (også lidt fordi jeg bor i skønne Jylland..)
  Lykke til med flytningen!

 4. Jeg ville tage min store nevø Noah på 8 år med – jeg er ret sikker på han ville synes det var helt fantastisk! 🙂 (Og så er det jo win win at hans moster også ville være ret begejstret :-))

 5. Det skulle være mine nevøer og niecer som fortjener at blive forkælet og få en på opleveren. De ville synes det var alle tiders!

 6. Jeg vil rigtigt gerne tage min lillesøster Laura på 11 år med ind og ser dem, vi elsker at se dem optræde

 7. Jeg ville gi mine billetter til min Kontaktlærer fra efterskolen som bare er helt vild med gymnastik 🙂 og som har gjort alt for at jeg kan få en uddannelse 🙂

 8. Tak for en skøn blog 🙂
  Jeg ville tage min superseje 5 årige dreng med. Han er lige blevet storebror og har klaret det til UG med kryds og pil op ad. Så jeg synes helt sikkert at han fortjener en “alene-med-mor-uden-lillebror”-tur.

 9. Jeg ville tage min datter på 3,5 år med, hun er en rigtig krudtugle og ville være så fascineret.☺️ Kh. Marie

 10. Jeg ville tage min fantastiske plejesøn på 5 år med, fordi han fortjener nogle skønne oplevelser ❤️

 11. Jeg vil tage min lillebror med der ind. For han er selv super duper sindsyg dygtig til sådan noget halløj på en trampolin og hoppepude eller hvad han nu lige har.
  Så ville så gerne give ham den oplevelse ☺️

 12. Jeg vil gi biletterne til min veninde og hendes datter. De har ligeoverstået en flytning ligesom i snart har. De trænger til at hyg sig lidt og de elsker Flying Superkids 😉

 13. Damm, som gammel springgymnast drømte jeg altid selv om at se superkids’ene, så det ville jeg elske. Ligesom dig vil jeg tage min store dreng på 5 år med. Jeg er sikker på, at han vil være helt pjattet med det

 14. Vil elske at tave mine to trunter ind og se det. Vi har hjemme i huset sommer, pga arbejde på huset, så havde håber på bedre vejr.

 15. Jeg ville tage min dreng på 6,5 år under armen og give ham en fantastisk oplevelse, som desværre kun vil være mulig som halv familie grundet storebrors handicap! Det har sgu konsekvenser for ham på 6,5 år, selvom vi gør vores ypperste og lige netop gymnastik er noget han elsker, så sådan en Forestilling og alene tid med mor – Dét fortjener min dreng på 6,5 år ❤️

 16. jeg vil tage to af mine børn med ind og se det ☺️ jeg er nød til at have nogen til at holde mine lommetørklæder, når deres gamle sentimentale mor tuder af fryd over så dygtige unger

 17. Jeg vil uden tvivl tage min datte på 5,5 med ind og se de flyvende børn. Bagefter skal vi have mor og datter tid og snakke om at gøre sit bedste og hvorfor man altid er god nok når man gør det også selv om man ikke er flyvende super barn.

 18. Jeg ville tage min 4 årige bandit Willem med derind, er sikker på at han ville elske det.. Selvom han nok bliver svær at holde væk fra scenen 😉

 19. En stor drøm vil gå i opfyldelse for mig, hvis jeg kunne invitere min datter på snart 5 år med. Til trods for mine 39 år har jeg været “skabsfans” siden jeg selv var 10 år og drømte, at jeg var en af disse flying super kids. Jeg slugte de shows på tv så en liveoptrædelse vil blive en fantastisk oplevelse!

 20. Jeg ville elske at kunne tage min datter med ind og se showet. Pga en brækket arm lige da ferien startede, har vi måtte aflyse badeferie, Fårup sommerland og sommerland Sjælland. Hun har taget det super pænt, men fortjener i den grad en kæmpe overraskelse. Desværre ville jeg ikke selv kunne tage hende med, da jeg er på arbejde, men jeg ville give billetten til min mor, så hun kunne få en dejlig oplevelse med sit barnebarn, som hun så sjældent ser.

 21. Jeg ville tage min søn og hans gode ven med ind og se det. De sad sidst det var i tv fuldtstændig stille og så det fra start til slut. De er 4 år så der skal noget til at få dem til at sidde stille:-)

 22. Hvis jeg var så heldig at vinde to billetter til superflyingkids, så skulle mine 5-årige pige Alma med. Hun har selv fundet et show med dem, der ligger på tv2play og hun har set det om og om igen og kan det både forfra og bagfra. Så det ville være en kæmpe oplevelse for hende at se dem i virkeligheden:))
  Knus Signe

 23. Åh min søn Sylvester på 4 er kæmpe fan af flying superkids! Han starter faktisk til gymnastik til efteråret, fordi han så gerne vil lære nogen af deres seje tricks, så dette show ville være perfekt opvarmning 🙂 krydser fingre 🙂

 24. Jeg vil tage min nevø Noah med. Siden jeg fik min søn Frederik sidste sommer har jeg desværre ikke haft tid til at hygge om min søde nevø. Det vil jeg gerne lave om på ☺

 25. Jeg ville tage yngstemand med – min datter har opdaget glæderne ved shopping, så hende tager jeg jævnligt aleneture med – så det må blive en drengetur, hvis vi vinder:-)

  God sommer!
  KH Anne

 26. Jeg ville tage min store pige Liva med på snart 4år. Husker tydeligt hvor begejstret jeg selv var, da jeg som barn oplevede de flyvende superbørn første gang, det skal min datter da også have fornøjelsen af

 27. Super konkurrence 🙂 Jeg vil tage min datter med som selv er en ivrig springgymnast og derfor synes at disse børn er megaseje 🙂

  God flytning – i morgen 🙂
  Kh Pia

 28. Jeg skal da vinde de billetter da mit barnebarn og jeg bare vil få en unik oplevelse sammen. Han er en forsigtig lille fyr der, tror jeg vil blive boostet med selvtillid og få mere mod på at springe ud i nye udfordringer..

 29. Hvis jeg bliver en af de heldige, så skal jeg klart have min ældste søn med ind og se de flyvende superbørn. Han er selv parkourtypen og bliver altid mega inspireret af at de på fysiske udfordringer 🙂

 30. Vores søn Adam og jeres skønne Jens deler fødselsdato – derfor tænker jeg også at de kunne dele denne oplevelse
  Fortsat god flytning

 31. Jeg bor i Aarhus, men holder ferie i Kbh d 28., så timingen kunne ikke være bedre. Jeg håber at vinde, så jeg kan invitere min datter på 7 år med. Hun har set deres show på TV og er meget fascineret. Så kunne min mand og søn få plads til far/søn-hygge imens, når pigerne er i byen.

 32. Uhhh mine to unger ville ÆLSKE at komme til Flying Superkids showet. En tiltrængt oplevelse i ferien, nu hvor deres mor er sygemeldt 🙁

 33. Jeg ville tage min nevø med, som vidst trænger til lidt alene tid med faster efter han er blevet storebror og fætter inden for to måneder <3

 34. Jeg ville tage min datter Lærke på 4 år med, hun elsker flying superkids! Vi har set deres jr. Kids 2 gange og de er fantastiske.

 35. Min datter fortjener en hyggetur/forkælelsestur… Hun faldt på sit løbehjul i mandags og brækkede albuen
  Der røg alle de drømme om badeture i sommerferien… Om hopning på trampoliner i sommerlandet…osv osv…
  Det bliver den kedeligste sommer for hende…

 36. Jeg ville tage min venindes søn med. Han er lige blevet storebror i mandags, og han trænger til at blive forkælet, da al opmærksomhed næsten går til den lille ny. Så han ville få en dejlig dag og hans mor ville få ro til at passe baby uden dårlig samvittighed

 37. Jeg vil tage min datter på 6 med, da hun trænger til lidt forkælelse. Hun er pt. Verdens bedste og mest tolerante storesøster over for et par tvillingesøstre, som for tiden virkelig forstår at trække hardcore på hendes 3-del mor-tid.

 38. Har en dreng på 6, som har hørt om storesøsters oplevelser med flying super kids og som godt kunne trænge til lidt, mor-uden-lillebror-tid. Derfor kunne det være super super fedt at give ham den oplevelse

 39. Min skønne søn på 4 år ville elske at se det! Måske han så kan fortælle mig hvad der skete når vi kommer hjem fra fælles tur, for jeg er ikke sikker på at jeg selv tør kigge med!!

 40. Min Tilde på 6 år der øver sig på vejrmøller hver dag! Vi vil elske at se showet. Mor og datter tid er noget af det bedste og Tilde trænger til at blive inspireret af de mega seje børn så hun er top motiveret når hun starter til springgymnastik efter sommerferien. God sommer

 41. Min søde søn på 4 år. Han var så begejstret da vi gik forbi teltet i Odense, og ville så gerne ind og se de skønne gymnastik-børn. (Og var meget imponeret af deres fine bus) –
  Så det ville være er kæmpe hit med en KBH-tur ind og de dem 😉

 42. Min store datter Liva på 7 år. Hun startede til springgymnastik sidste år, og er fuldstændig bidt af det, til hendes store sorg, holder de ferie nu… Hun ville ELSKE det. ❤️

 43. Min søster og hendes datter vil nyde godt af billetterne hvis jeg er heldig og vinder. De vil elske det

 44. Min 6- årlige dreng som elsker alt vildt. Og som er blevet storebror til et sæt twins og derfor kunne have godt af lidt alenetid med en mor eller far

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven