mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en lang gåtur og pizzaroulette

Udover at have samlet IKEA-møbler til den store guldmedalje, så har jeg besluttet mig for på ny, at lære København – og i særdeleshed mit nye hood på Østerbro – lidt bedre at kende. Og hvad er så mere nærliggende, end at svinge den store jydeflyder af en barnevogn foran sig, igennem Københavns hyggelige gader, når solen, som det har været tilfældet i dag, charmerer sig ind i alle afkroge og moderhjerter.

Ti kilometer blev det til i dag. De syv første i høje hæle. Utilsigtet og dumt, var det. Til gengæld giver det anledning til at købe nye sko. Måske et par Adidas Superstar, som dem I kan se HER. Jeg ved bare ikke helt, om de måske bliver lige lovligt klodsede i min velvoksne størrelse 40. Ellers overvejer jeg et par billige loafers som dem HER i stedet. Om ikke andet, så indtil jeg har besluttet mig på de andre.

Efter en lang gåtur og hjemlige udskejelser med skruemaskine, hammer og et sjældent præcist passende antal skruer, har dagen stået på gårdhygge med mine yndlingsdrenge og et par venner, som kom forbi til solskinsøl og pizzaroulette.

Pizzaroulette som, til de af Jer der ikke kender det, er den bedste måde at bestille pizza på, hvor hver person siger et tilfældigt nummer og håber på, at man ikke får den med ananas og ansjoser. På den måde er det altid ret spændende hvad man får, og man undgår altid at falde i den samme kedelige peperoni-og-champignon-eller-hvad-man-nu-plejer-pizza.

Det er megasjovt og altså, en pizza er jo aldrig så klam, at man ikke kan spise den, omend jeg af og til er blevet noget forundret over hvad fx bearnaisesovs har at gøre sammen med kebab og skinke. Eller som én af dem vi fik i dag – karrydressing. På pizzaen. Lad mig bare sige, at det var en spændende smagsoplevelse.
Som den heldige, fik jeg “drengepizzaen” med masser af kød, chili og hvidløg, som altså var den eneste jeg fik et billede af, fordi jeg, som det så ofte er tilfældet, selvfølgelig glemte, at jeg er blogger og derfor børnblive bedre til at fotodokumentere min dag.

image

Og altså, hvad siger I? Adidas Superstar HER eller Top Shop loafers HER?

Og ja ja, køb I endelig via mine links, som er affiliate og derfor (gratis for Jer, selvfølgelig) giver mig procenter hvis I gør det – men I VOVER bare at købe alle størrelse 40’erne, ligesom I nåede at købe alle eksemplarer af den sofa I forleden sagde jeg skulle købe, således den var udsolgt, da jeg ville til shoppetasterne. Jeg må tilsyneladende lære at købe selv, inden jeg smider om mig med links – I er sgu hurtige, damer 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

  1. De der Adidas kunne jeg godt finde på at købe – i en størrelse 40! 🙂
    Jeg har (ukarakteristisk for mit køn åbenbart) svært nok ved at finde nogle sko jeg kan gå i i butikkerne, så køber ikke sko på nettet. Heller ikke selv om jeg rent faktisk havde nøjagtig de samme sko for en 14-15 år siden, lige omkring da jeg startede i gymnasiet! 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven