mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en hverdagsforelskelse

Sekshundredefireoghalvfems. Så mange gram blandselv slik har jeg tænkt mig her til aften at fortære i selskab med min mand. Det er ved at tage overhånd, med alt det slik jeg indtager, men jeg giver flytterod skylden og glemmer samvittigheden igen i aften. Og ja, der er selvfølgelig fotodokumentation på instagram @cbuttenschon.

I dag har været en, ikke mindre end fantastisk dag. Vi har drukket kaffe i solen, hoppet i vandpytter, spist hotdogs og en hel masse andet, som kategoriserer under pissedejlig sommerhygge.

Allerbedst var det, da jeg kunne læne mig tilbage i frisørstolen, imens jeg havde lokket Thomas til at stå for erhvervelsen af Peters allerførste rigtige sko.

Jeg ved ikke hvordan det ser ud med den slags hjemme hos Jer, men hos os har det hidtil primært været mig, der har stået for den slags praktiske – og for mig, sjove – indkøb til børnene, så jeg blev altså en kende stolt over, at min mand sådan gik til opgaven med ildhu og ovenikøbet kom hjem med de fineste sko jeg overhovedet kunne forestille mig, til en næsten-gående 1-årig. Min mand!

Livet behandler os temmeligt godt for tiden og jeg gør hvad jeg kan for at kaste om mig med god karma, imens jeg håber at I andre er lige så hverdagsforelskede, som tilfældet er hos mig.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Iiih, altså jeg blir glad og varm i hjertet af, at læse fine blogindlæg – det er lige sådan nogle hverdagstilfredse og hverdagspositive små input, vi alle skal bli lidt bedre til, at strø om os med. Det er jo dem vi har flest af, og det vi skal skønne på, og give lidt glade og tilfredse vibes til dem der omgiver os – tak for det, Cana. Jeg tror du er sådan et menneske jeg ville nyde, at kende

  2. Skønt med hverdagsforelskelser og at I får nydt sommeren.. Vi er en familie på tre, hvor vores datter lige er startet i dagpleje – og så tager far og mor på picnic i solen imens – det er også ren lykke;-) Varer kun indtil hun er kørt ordentligt ind, så er det tilbage til arbejdet;-)

  3. Jeg er også hverdags forelsket… Jeg er på barsel med min nyfødte datter og har også min store pige (21mdr) hjemme, og livet kunne bare ikke blive bedre. Jeg føler mig så rig og heldig og gennemsyret lykkelig. Jeg bliver så glad af at læse din blog der bare stråler så meget af kærlighed og god karma 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven