mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om dagen derpå – mere om at være blevet optaget på studie

Ved I hvad I er? I er dælendutme de sødeste læsere man overhovedet kan ønske sig at have! Det er jo for vildt! Hundredevis af lykønskninger og en pokkers masse virtuelle krammere har I sendt i min retning, siden jeg i nat fik at vide – og selvfølgelig straks offentliggjorde – at jeg var blevet optaget på psykologi på Københavns Universitet. Tak, tak og mere tak! I kommer allesammen med i min aftenbøn i aften. Eller altså, nu beder jeg selvfølgelig ikke aftenbøn, men I ved hvad jeg mener, ikke?

For at fejre optagelsen, havde jeg givet mig selv lov til, at købe et par sko, uden at kigge på prisskiltet. Som sagt så gjort og jeg endte afsted med et par sorte stiletter med lidt kant og en fin elastikdetalje. Skoene, som på grund af den brede elastik der svinger sig hen over vristen, sidder så godt, at jeg næsten vil gætte på at jeg kan gå til Sønderjylland og tilbage i dem, uden at smadre fødderne. De er mega behagelige og så kostede de kun sølle 350.- kroner. Det er et kæmpe hit og jeg tænker, at jeg derfor, med samvittigheden i behold, godt kan gå på udkig efter en ny kjole også. Og så skal jeg nok lige gå på jagt efter et link til skoene i aften, når børnene sover, hvis det kunne have interesse for nogen.

Min Peter var med på sovende shopping og efterfølgende solslapperas og skøn frokost ved Meyers i Classensgade, eftersom jeg ingenlunde følte mig velkommen med min baby på armen, på den, efter min mening noget pretentiøse DagH, som jeg ellers havde tænkt mig at indtage min sejrsfrokost og dertilhørende kage, på.

Min baby artede sig heldigvis som en drøm og smilede om kap med solen og alle de forbipasserende, som så ligeså glade ud, som jeg følte mig. Om lidt, henter vi Jens i børnehaven og tager i Tivoli og kører karruseller og spiser candyfloss, for at fejre at andre troede ligeså meget på mine kompetencer, som jeg, for et lille års tid siden, overbeviste både mig selv og min familie om at gøre det.

image

Billedet er desværre ikke fra i dag, men fra i går, hvor jeg havde fornøjelsen af at have to af mine yndlingsmennesker med til et frokostmøde på Jean Claude, som forøvrigt serverer en ganske glimrende croque madame. Humøret på billedet er dog komplet tilsvarende i dag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. Hjertelig tillykke søde Cana! Det er bare så dejligt at få bekræftelse på at man har taget de rigtige beslutninger og at det “næsten” altid kan betale sig at tage chancen og springe ud i eventyr 🙂 Især når man har sådan et skønt bagland som du har i din familie! Elsker din blog, du er simpelthen for sej <3

 2. Stort tillykke med optagelsen. Det må helt sikkert være en af de dejligste følelser i verden håber du bliver rigtig glad for psykologi studiet jeg æder også et par kager ekstra idag – desværre ikke for at fejre optagelse, men i stedet for at dulme afslaget. ÆV! Søgte også gennem kvote 2, men kan efterfølgende læse at kun 2 % af ansøgerne er blevet optaget gennem kvote 2 på den uddannelse jeg søgte! Pænt hårde odds alligevel. Mega f****** Æv! Tager lige et par tude-dage og så må jeg jo op på den hest igen!

  1. Øv med øv på for dig, Camilla. Men som du selv skriver – op på hesten igen. Der kan ske så meget (godt) på et år og hvis du til den tid stadig gerne vil ind, er jeg sikker på at du nok skal komme det 🙂

 3. Hej Cana

  Jeg vil bare lige sige KÆMPE stort tillykke med optagelsen!! Jeg så dig på strøget i dag og fortrød virkelig, at jeg ikke lige stoppede op og lykønskede dig og fik fortalt hvor god en blog du har (!!!)

  Du giver et smil på læben, når du kommer gående med barnevognen og et kæmpe smil på – virkelig fantastisk!!!! 🙂
  God dag! Fortsæt den fantastiske stil

  1. Ha ha, hvor er du sød, Sofie! Tak – og kom så lige over og kram lidt med mig næste gang, ik’? 😀

   1. Jo, det lover jeg!! 😉 Fortrød også sådan at jeg ikke lige stoppede op, men nu fik du beskeden elektronisk og jeg sender et kæmpe kram her i gennem 🙂

 4. Iiiihh altså, hvor det glæder mig, at du får din studiedrøm opfyldt Stort, stort, kæææmpestooort tillykke med det ❤️

 5. Wow, hvor sejt! Stort tillykke! Husker selv den enormt nervepirrende og skæbnesvangre dag. Velkommen til psykologisk institut 🙂 🙂

 6. Stort tillykke, Cana! Det er så velfortjent. Jeg tror, at du bliver den bedste psykolog – og endda sådan en psykolog, som jeg gerne vil betale penge for at komme til (hvis det altså er dét, du vil med uddannelsen). 😀
  Jeg kom desværre ikke ind på mit drømmestudie, men skal i stedet pendle 3,5 time hver dag til et studie, som var min 2. prioritet. Men jeg kan sagtens glæde mig på andres vegne. Igen, stort tillykke! 🙂

  1. Du er fanderneme sød, er du!
   Jeg håber det viser sig at være en udemærket løsning for dig at skulle pendle – jeg forestiller mig at transporttid er god lektietid, hvis man ikke selv sidder bag rattet, vel at mærke 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven