mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om børnehavestart og et par flyvende vindere

image

I morgen starter min store dreng i sin nye børnehave. Eller rettere, i morgen starter vi i min store drengs nye børnehave og vi skal i skoven, skal vi. Sommerferieunderholdningen i vores forhåbentligt nye favoritinstitution består nemlig i, at alle børn skal i skovbørnehave. Og når man er den nye, så skal mor selvfølgelig med den allerførste dag.

Bum. Han skal altså have lange dage fra start og ditto langt væk hjemmefra.

Selvom han allerede kender til institutionsverdenen, så skærer det alligevel en lille smule i mit hjerte, at vi ikke kan lave en stille indkøring med halve dage og eftermiddagsis. Også selvom jeg faktisk glæder mig, nu hvor jeg i 2 1/2 måned har haft begge mine børn hjemme hver dag.

Jeg glæder mig både på mine, på Peters og i særdeleshed på Jens’ vegne. Jeg glæder mig på hans vegne til at han får nye venner. Til at han får nogle jævnbyrdige legekammerater, som giver ham det modspil han ofte efterspørger, men som jeg ikke er i stand til at give ham. Og så glæder jeg mig til sommerferien er overstået, så jeg kan give ham halve dage og ekstra kys,  opmærksomhed og de biografture, som vi længe har aftalt at vi skal på, så snart Peter – til august, gys! – er startet op i dagpleje. Indtil da, glæder jeg mig til vores næstkommende mor/søn-alenetid, til Flying Superkids velgørenhedsshow d.28.juli.

Jeg har udtrukket to vindere, Louise og Lotte, som får to billetter hver. Tillykke damer! I  får direkte besked via mail; og så håber jeg i den grad, at I kan spotte mig derinde, så vi kan få hilst og krammet, hvis I er til den slags.

Og kryds så allesammen lige fingre for, at Jens kommer til at knaldhygge sig i skoven i morgen, ik’? For selvom jeg glæder mig, så er jeg altså også en lille bitte smule nervøs for, om han kan lide at være der. Okay, måske ikke en lille smule. Måske nærmere sådan temmeligt meget. Selvom jeg godt ved, at det med garanti kommer til at gå rigtigt fint.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Kæreste Cana, jeg forstår uroen i dit moderhjerte. For uanset hvor søde de allesammen er og hvor meget sjov og ballade han skal lave så vil han også skulle igennem alt det der er lidt svært ved at blive en stor dreng. OG så skal han klare det uden sin mor (sådan er det vidst bedst). Sådan er det bare Men nok sentimentalitet (syntes pludselig det tog lidt over) Jeg krydser alle aller mine fingre for at din store dreng får en fantastisk dag imorgen og mon ikke du også gør?! Pøj pøj og sov godt

    1. Åh hvor er du sød, Katja! Tak tak tak for din dejlige kommentar. Jeg tror og håber det kommer til at gå som smurt – heldigvis har han gået i børnehave i knap 1 1/2 år, inden jeg tog ham hjem, så adskillelsen kommer ikke som et chok 🙂

  2. Hej!
    Jeg blev helt varm om hjertet, da jeg læste dit indlæg. Min mellemste dreng har lige været igennem børnehaveskift, og det er heldigvis gået rigtig godt, men hold da op hvor fylder det meget i et forældrehjerte 🙂
    Fortsat held og lykke med det!
    Hilsen Anne Sofie

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven