mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at sove sødt + en rabatkode

image

Et indlæg udgivet i samarbejde med DreamZebra

Uden at I skal tro, at det hele herinde på mortilto.dk nu skal til at handle om møbler, så vil jeg altså alligevel tillade mig at skrive en lille smule om hvad der faktisk er blevet mit nye yndlingsmøbel. Jeg har nemlig – udover også at have købt en sofa efter Jeres kyndige vejledning i aftes, og tak for det! – købt mig en ny seng.

Eller altså, det vil sige, jeg har købt en ny madras fra DreamZebra, som passer lige just præcis i vores sengestel.

En madras jeg faktisk købte, uden at vide så meget andet om den end, at jeg havde læst nogle gode anmeldelser af den rundt omkring på nettet og at jeg kunne få alle mine penge retur, hvis jeg indenfor 100 dage alligevel ikke syntes madrassen levede op til mine forventninger. Heldigvis talte anmeldelserne sandt! Det er en gudeskøn madras. Intet mindre. Og jeg er ganske overbevist om, at selvom jeg har 97 dage at løbe på endnu, så skal madrassen aldrig, aldrig, aldrig sendes tilbage.

Jeg har sovet som en drøm de seneste tre nætter, hvor jeg har haft min nye DreamZebra madras. Den er på én og samme tid blød som sommervarm smør og fast som en perfektmodnet fersken. Den er himmelsk og svøber sig om kroppen på den allerdejligste måde jeg kan forestille mig. (Scheisse, det lyder næsten som om jeg er blevet betalt for at skrive det, men ladies, det er jeg ikke!) Jeg er bare godt og grundigt pjattet med madrassen og så snart begge mine børn sådan endeligt lærer at sove igennem, så lover jeg, at jeg er en søvnlykkelig kvinde.

Udover at madrassen er en fancy schmancy lækker sag, så ankom den til lejligheden i en papkasse, som altså mest af alt lignede noget der indeholdt (verdens tungeste!) minilegehus. I mine øjne lignede det på ingen måder, at der kunne være en madras inde i den – i forhold til en seng på 180×200 – lille papkasse. Derfor fik jeg min yndlingsmand/fotograf/madrasudpakninsassistent til at svinge min – stadigt intakte, efter vanduheld – iphone op i videoposition, for at forevige madrassens udfoldelse, lige der midt i flyttekasser og småsultne børn.

Hvis I har lyst, kan I se hjemligt utjekket, virkelig lang hjemmevideo med mig, en madras og et par øvrige, noget utålmodige, Buttenschøns i hovedrollerne:

Jeg siger Jer, madrassen er det bedste der er sket mig lige siden jeg opdagede verdens bedste skjul-en-mor-krop jeans og oven i hatten har jeg skaffet Jer en rabatkode på hele 15% til alle DreamZebras madrasser, hvis nogen lige skulle stå og mangle. De fås i alle størrelser og jeg kan altså kun give dem mine allervarmeste anbefalinger. Rabatkoden I skal bruge for at opnå rabatten er CANADREAM.

Kom direkte til DreamZebras webshop HER – og sov godt! Det er trods alt vigtigt det er godt, når kloge mennesker anbefaler at vi spenderer en hel tredjedel af vores liv på rent faktisk at sove.

– indeholder røvmange affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

  1. Hej Anne,
   Der skal ikke topmadras på – den er lavet så det burde være overflødigt 🙂 Der kan ikke komme ben direkte på madrassen, så der skal en eller anden form for sengeramme under den 🙂 Vi brugte vores gamle sengestel, hvor den nye madras passede perfekt i 🙂

 1. Hvor længe gælder rabat koden? Vi er nemlig i gang med at bygge nyt soveværelse og kunne godt blive fristet af denne madras til vores nye seng.

  1. Jeg ved det ærligt talt ikke, men jeg vil gerne forhøre mig hos DreamZebra i næste uge 🙂 Ellers kan man garantrisse få udskudt levering!

 2. Nej. Der er ikke brug for topmadras da det oeverste lager at madrassen er latex. Det ville vaere synd at bruge en topmadras paa denne madras. Jeg overvejer selv at koebe saa har vaeret inde og laese.

 3. Hej, hvor er det fedt med rabat! 😉 Men jeg kan ikke få hjemmesiden til at virke, hverken på mobil eller computer… 🙁 Har du nogen som helst idé om hvorfor…? 😉 (Ved godt, du ikke er madras-hjemmeside-ekspert, men det kunne jo være, du havde fået besked om, man ikke kan købe lige for tiden, fordi hjemmesiden bare går i ring… ;-))

  1. Nu prøvede jeg lige for sjov selv at bestille en madras – og det fungerede fint. I hvert fald indtil jeg skulle indtaste betalingsoplysninger. Hvor går det “galt” for dig?

 4. Hej Cana. Tillykke med jeres kærlighedsfest forleden 🙂 Ved godt at det er mange måneder siden at du lavede dette indlæg, men jeg ville købe en madras og forsøgte at anvende rabatkoden og kunne ikke få den til at virke… Kan det passe at tilbuddet er udløbet?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven