mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når planerne pludselig ændrer sig

image

Meningen var, at jeg i dag ville have været mega-aktiv på min instagram @cbuttenschon, hvor der skulle have været billeder af frihed, cafe latte og diy-projekter i lejligheden, som jeg er taget til, uden Thomas og drengene. Det blev til et et billede af et tætpakket bagagerum i min gule Opel Corsa (som forøvrigt skal sælges, suk!) …Og så ikke mere. Der blev ikke tager flere billeder. Overhovedet. I stedet har jeg befundet mig i seriøst byggerod, sammen med min far og én af mine allerbedste veninder. En virkelig god kombi hvis nogen spørger mig. Særligt fordi vi også har rødvin og matadormix.

Det betyder, at både instagram og blog er lidt stille i dag, men til gengæld lover jeg at spamme, så snart jeg har noget pænt – udover far og veninde – at vise frem her fra det kjøwenhavnske.

Stay tuned og ha’ en fantastisk mandag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

    1. Åh det ville jeg SÅ gerne, men for pokker vi har så travlt så travlt inden indflytning. Kan kaffen holde sig varm indtil næste uge?

      1. Det kan den. Du siger bare til – faksegade 5. Har idag tømt 70 (!) flyttekasser og bygget en seng. har stadig 60 tilbage… Så kender det godt!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven