mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når cola og snolder er vigtigst

Thomas har taget Jens med på job. På Samsø. Tænk sig, at min lille store dreng er stor nok til at komme med far på arbejde. Det er altså ret sejt, synes jeg.

I deres fravær, nyder jeg lidt nussekysselege-tid med min baby, som desuden, fordi han sover både til middag og tidligt til aften, giver mig tid til at få ordnet en masse ting i lejligheden.

For eksempel burde jeg have:
– båret pap ud til skrald
– tømt mindst fire flyttekasser
– hængt fjernsyn op
– og ditto billeder
– tømt opvaskemaskine
– lagt tøj sammen

I stedet har jeg:
– ligget i min spritnye seng akkompagneret af en dåsecola og det der engang var 350 gram matadormix. Det virkede vigtigere.

image

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Nogle dage, er en smule ro, afslapning og “laden op” den eneste vigtige ting vi glemmer at finde tid til. Dejligt du gav dig selv lov (men 350 gram alligevel?! )

  2. Vi står også midt i flytterod. Det gamle hjem er næsten tomt, det nye virker også tomt- ALT er i kasser. Og bomben, kvinden der er interesseret i vores hus, kommer på lørdag, og ikke onsdag i næste uge.. Hele mit system brød sammen: her er så beskidt! Jeg valgte så sofaen med en lidt større cola end din. Nogen gange er det vigtigere

  3. Her står den på hovedrengøring af datterens værelse mens hun er på ferie ved hendes far. Alle hendes prinsesse dikkedarer, armbånd og andre nipsting som hun bare ikke kan leve uden, er i gangen og mit soveværelse – for nu skal det hele have en ordentlig omgang. Desværre er jeg bange for edderkopper, så da der kravlet én stor én af slagsen – hvert fald i mine øjne, løder der et skrig og jeg trøster mig selv med chokolade nu. Projektet må vente til i morgen. Må jeg her lige fortælle at edderkoppen afgik med døden efter at få en Barbie klasket ned i den – som jeg i øvrigt heller må huske at få vasket håret på inden datteren kommer hjem. Ak, Jaa!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven