mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Min taskesø vol.2

image

Kan I huske min taskesø, som jeg fortvivlet skrev om HER? It happened again. Denne gang bare ikke med vand, men med cocio!

Det gik ud over børnenes taske, som primært var fyldt op med legetøj, skiftetøj og bleer – og desværre også min elskede Marc Jacobs pung.

Suk.

Nogen må altså snart udbyde et “lær-at-lukke-flasker-kursus” for dummies som mig.

Og nej, jeg vil slet, slet ikke forsøge at gengive det ansigtsudtryk jeg havde, da jeg opdagede taskesøen ved at hive en brunplettet ble op ad tasken, da jeg skulle skifte min baby. Fy for den lede, jeg troede helt ærligt lige er sekund at jeg havde været så distræt, at jeg havde fået smidt en lorteble retur i tasken!

Derfor var lettelsen et kort øjeblik overvældende, da duften af sød kakaomælk bredte sig og jeg med et “fuck!” opdagede, at jeg heldigvis ikke havde lort i tasken, men til gengæld endnu engang havde formået at lave en taskesø.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Ihhhhh hvor jeg griner og griner og griner af dette indlæg. Tårerne triller .
    Jeg griner især fordi jeg også har været der op til flere gange. Det er som om jeg lige skal indvie eller døbe en ny taske. Det er som oftest vand (heldigvis) men jeg har også prøvet med cola ……… og det der næsten slår væsker……….. frugt f.eks en banan eller pærer tværet ud i tasken eller det der topper det: MAKREL I TOMAT ……………. Yes yes been there done that!
    Og forresten velkommen til Hovedstaden

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven