mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lidt om at undgå dårlig ånde + konkurrence

image

Smil på læben, kaffe i hånden og tyggegummi i munden – sådan ser jeg ud det meste at tiden lige pt.

Et indlæg udgivet i samarbejde med V6

Som dedikeret konsumerer af både sukker og kaffe, bilder jeg mig ind, at jeg er i højrisiko for at få dårlig ånde. Dårlig ånde, som bringer mig tilbage til en vikar jeg havde i fjerde klasse, som ud over at være komplet umotiverende også lugtede fælt fra gabet bag de nikotin- og kaffegule tænder.

Et billede jeg helst ikke vil associere mig med i min hverdag. Derfor synes jeg det er megalækkert, imellem tandbørstningerne, at kunne rense munden med tyggegummi. V6 har lavet en masse forskellige varianter – i mange forskellige størrelser, så de gør sig perfekt både i tasken, bilen og på kontoret. Særligt er jeg vild med dem med lakridssmag, som det første kvarters tid tilnærmelsesvist kan udgøre det for ganske udmærkede lakridssubstitutter. Det er dælme lækkert, synes jeg!

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at udlodde et halvt års forbrug af V6-tyggegummi til én af mine læsere – en, hvis nogen spørger mig, temmeligt fin præmie, fordi det altid er fedt at have et stykke tyggegummi, både til sig selv og til andre.

For at deltage i konkurrencen, skal I bare skrive en kommentar herunder, om hvad I kan lide at gøre for Jer selv, når I har lidt ekstra tid eller overskud i hverdagen.

image

Midt i flyttekaos er det nu rart nok, at jeg i det mindste ikke skal tænke på, om jeg lugter værre end en halvdød makrel ud af munden, på trods af at jeg kører kaffe ned, i mængder som tilnærmelsesvist kunne udgøre det for et direkte kaffedrop.

Heldigvis har jeg verdens bedste veninder, som springer badut for at komme og hjælpe med både maling, udpakning og børnepasning og for pokker, hvor er det bare sejt at være mig i de her dage.

Presset er måske nok massivt, men kærligheden er samtidig i fuldt flor, byen er lys og lun og menneskerne omkring mig er mere end fantastiske og hjælpsomme som skulle man tro de blev betalt for at være det. Og så har jeg ikke engang dårlig ånde til gengæld. Så er der næsten ikke mere at forlange, imens jeg glæder mig til få lidt mere tid og overskud i hverdagen, så jeg kan få tid til at nyde kaffen på café i stedet for at kaste den indenbords omringet af flyttekasser. Det er noget af dét jeg glæder mig allermest til.

Skriv din kommentar

Kommentarer (98)

 1. Når jeg har overskud elsker jeg at tage en god hårkur i, for så bliver mit hår både glansfyldt og sundt at se på!

 2. Når jwgchar lidt ekstra tid, elsker jeg at tage et langt bad, ligge en ansigts maske og en god body scrub som fjerner alle de døde hudceller 🙂

 3. Elsker at lave en masse frugtstænger, når jeg har overskud. Det giver god samvittighed på de sene nattevagter, når der bliver snacket igennem!

 4. Jeg tager høretelefoner i ørerne, løbesko på fødderne og så traver jeg ud i bøgeskoven mens jeg hører lydbog …. Så dejligt at gøre for mig selv 🙂

 5. Har en søn på 2,5 så minimum forkælelse er toiletbesøg ALENE. Har jeg laaaaaaaaang tid er det er langt bad med scrub og barbering og hele molevitten, og voksen musik 😀

 6. Jeg er også storforbruger af tyggegummi og har sågar fået ordre fra tandlægen om, at jeg SKAL tygge tyggegummi en halv time om dagen på grund af gigt i kæben (ja, jeg er altså kun 26!), så sådan et lager ville gøre underværker hos mig!

  Min ultimative form for selvforkælelse er at skrue højt op for musikken, skråle alt hvad jeg kan, og danse like nobody’s watching. Det kan man kun blive glad i låget af! 🙂

 7. Fodbad! Efter at have været slæbt rundt på min meget tunge gravide krop gør et fodbad underværker 🙂

 8. et laaaangt bad. Så langt at vandet i varmtvandsbeholderen begynder at blive koldt og man er NØD til at slukke. Det er altså især skønt her i graviditeten og i snart 9 måned!

 9. Fred og ro med en god.bog- uden at blive forstyrret af en af ungerne er ren luksus .Et stort krus kaffe og bagefter tyggegummi . Jeg hader kaffe ånde.

 10. Nu har jeg (heldigvis og langt om længe) sommerferie efter det frygtede 2.G år. Men i de hårde måneder, hvor hverdagen bestod af tidlige morgener, for at komme med skolebussen, laaaaaange skoledage, afleveringer og utallige timers lektier, var der én ting, der altid hjalp. 10 – 15 minutters gå tur i det fri, uden iPhone, skole, andre mennesker. Ikke andet end mig, mine tanker, drømme og træerne i skoven. så når jeg skal forkæle mig selv lidt i hverdagen, er det tid for mig selv i naturen, uden nogen forstyrrelser 🙂

 11. Jeg elsker og tage lange bade og lægge maske i ansigtet eller eller en body scrub. Desværre har vi ikke et badekar. Men jeg er rigtig god til at lade som om. Bogle duftlys og lukkede øjne. Og så er det jo næste. Badekar :). Jeg har gang i og læse til speciale eksamen så tiden er meget sparsom men elsker lige at finde lidt tis til det og mig selv.

 12. Jeg har børn i samme alder som du – 1 & 4 år. Dvs ikke ret meget tid til en selv, men når jeg har en sjælden fridag helt alene, så nyder jeg at smække mig i sofaen, se go’morgen Danmark i ca. 30min inden jeg bliver ret så søvnig, hvorefter jeg slukker og vender mig om på den anden side, velvidende at jeg kan få lov at vågne af mig selv – ren selvforkælelse :0)

 13. At sidde om aftenen og læse yndlingsblogs’ne på mobilen mens tv’et kører i baggrunden.

  KH og god sommer!
  Anne W.

 14. Kaffe og netflix – når der er en lille pause. Som feks når faren tager lillefisen med på en længere løbetur – ahhh, sikken ro der kan blive.

 15. Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, elsker jeg at tage mine hovedtelefoner på og høre noget lækkert musik, lave en kande te og læse en god bog! Det er så afslappende, og sjældent noget jeg har tid til i hverdagen!

 16. Når jeg har lidt tid for mig selv elsker jeg at lade mig selv op med at se mine veninder uden vi har børn med. Elsker når vi kan fuldføre samtaler uden afbrydelser og uden at skulle holde øje med tiden af hensyn til puttetider eller måltider.

 17. når jeg har lidt alenetid så elsker jeg at se virkelig dårligt tv og falde i søvn på sofaen til det 🙂 (er alene med min datter på 20 mdr så det sker ikke så tit)

 18. Som mor til 4 små tumlinger, er luksusalenetid bare en tur i Netto – uden børn. Og det kan godt tage laaang tid:-)

 19. Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, tilbringer jeg den gerne sammen med veninder. Det gør, at jeg får fornyet energi i hverdagen.

 20. Fodbad, NEGLELAK, en kop te og dårligt fjernsyn i baggrunden – iPad ved hånden, “vinduesshopping” på nettet 🙂

 21. På de dage, hvor tiden kan strækkes ud så det føles som om timerne er uendelige (det sker sådan ca aldrig…) elsker jeg at nusse rundt i lejligheden på bare tæer og en alt for stor tshirt. Tænde for p1 ude i køkkenet og lave mig en kop kaffe, som jeg glemmer alt om, fordi jeg har næsen dybt begravet i avis (hm hm, sandsynligvis læser jeg blogs på computeren…) Det er også den slags dage, hvor jeg synes det er hyggeligt at trille på biblo og låne gamle bøger og glo på sjove mennesker og hvor en tur i Superbrugsen kan vare en time, fordi jeg hygger mig med at handle alle mulige slags olier og krydderier, som jeg laver mad med denne ene gang og efterfølgende glemmer alt om…Well, alt i alt er jeg bare vild med slow dage, hvor jeg ikke laver særlig meget, men mest af alt bare mærker, hvordan minutterne og timerne arbejder langsomt, hvor morgen, formiddag og eftermiddag smelter sammen i en lang pause fra hverdagens almindelige trummerum

 22. Jeg elsker alt med pleje og makeup, sået forsømmer jeg sjældent. Men en hel dag i sofaen med en god bog, det er bare luksus for mig…

 23. Jeg gad godt være bedre til at sætte mig med en kop te og en god bog, det gør jeg alt for sjældent, selvom det er noget af det jeg holder allermest af

 24. Forkælelse for mig, er når min dejlige mand giver med den helt stor fodspa tur, med fodbad, høvling og afsluttende fodmassage i laaang tid.
  Som en af min datters veni der sagde, da hun så det: RELATIONSHIP-GOALS!

 25. hmm tid og ekstra overskud er der ikke noget af her, synes vi kører på dampene og det har vi gjort siden vores søn kom til verden i December. Vores datter bliver 3 år lige om lidt og er virkelig en bølle.

  Det ekstra jeg gør må være at nye et langt bad (alene) en gang om ugen, ellers er det korte bade med et-to børn som kalder imens.

 26. Læser en god krimi. Fantastisk at befinde sig i sit helt eget univers som kontrast til en hektisk hverdag med to små dejlige unger!

 27. Smække benene op i sofaen se en god film på netflix, og spise noget lækkert imens,bland selv nødder,eller chokolade. :grinning:

 28. Med et lille spædbarn er tiden til mig selv knap men når det endelig byder sig er en god krimi, en omgang bland selv og benene på langs lige hvad der skal til 🙂

 29. Når jeg har ekstra tid i hverdagen til at forkæle mig selv, så er det helt klart der hvor ansigtsmasken kommer frem. Der findes ikke noget bedre end velvære og så ovenikøbet hjemme i sofaen 🙂

 30. Super lækker konkurrence! Når jeg har lidt ekstra overskud i hverdagen, kan jeg godt lide at forkæle mig selv! Det kan være, at ligge en ansigtsmaske mens jeg læser en god bog eller at bruge ekstra tid i badet med scrub, hårmasker og lotion, så længe det er noget hvor jeg slapper rigtig godt af!

 31. Forkælelse for mig er at tage en hel dag ud af kalenderen (evt. et par timer) hvor jeg intet andet laver end hvad jeg lige har lyst til. -Derfor kan det også variere meget, men så længe det er noget jeg har lyst til den pågældende dag er alt okay hvad enten det er træning, kagebagning eller en bog f.eks.

 32. Jeg skruer højt op for anlægget der spiller mine yndlingssange alt imens jeg skråler med og danser rundt i stuen. Det giver mig et dejligt overskud til at klare de mere krævende ting i hverdagen 🙂

 33. Når jeg har tid og overskud så svinger jeg benene op i sofaen, tænder tv’et på noget ligegyldigt og så sidder jeg ellers med min nye ipad, som jeg fik af “manden min” til min 30 års, imens jeg non-stop kører snoller ind. Jeg har jo været håbløst bagud teknologisk i flere år! Grænser til det pinlige.. Fik også først min allerførste smartphone til jul, og gutten i telefonbutikken grinte også nærmest af medlidenhed, da jeg kom med min gamle nokia klap mobil. Simkortet var jo fysisk alt for stort til min nye mobil, så jeg måtte pænt trappe op i butikken og få et mindre. Nu har jeg jo så opdaget en hel ny verden online, som jeg ikke vidste eksisterede. Fx din super skønne, ærlige blog.

 34. Helt ærligt, så smækker jeg gerne benene op og nyder en god udsigt (fx fra vores altan) og lader tankerne flyde, bare fordi der ikke er nogen til at forstyrre dem. Jeg elsker også at læse, men desværre en ting der er nedprioriteret efter indtog af de kære børn!

 35. Som nybagt mor så har jeg nu fundet ud af at tiden er knap. Man forundres over hvor godt et bad på 5 min kan være. Og det er hvad jeg godt kan lide at gøre for at hygge lidt om mig selv når lille pigen er spist af og puttet.

 36. Jeg arbejder fra 6-17 hver dag. Det er hårdt for kroppen, og derfor skal der ikke mere til at forkæle mig selv end et langt, uforstyrret bad. 🙂

 37. Går og nyder den sidste tid af min barsel, og noget jeg elsker, når min datter sover lur selvfølgelig, et at sætte mig i sofaen og nyde en god kop kaffe mens jeg ser et afsnit af en af mine yndlings serier – er især fan af Grey’s Anatomy! 😀

 38. Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen laver jeg en lækker omgang morgenmad og nyder min morgenkaffe i ro 🙂 der findes næsten ikke noget bedre end en stille og rolig morgen.

 39. Så bliver der dæleme ” raseret ben” og skrubbet godt og grundigt med Hamam handsken fra mit sidste besøg på Hamam i nordvest. Alt imens hårkuren virker, og så afsluttes der med en skyller og så er jeg klar til sofa og tv arkiv. Heeeelt afslappet.

 40. Motion!
  Det er en fantastisk måde at forkæle sig selv.
  Man får et lille “frirum”, man får mere energi og overskud af det og samtidig kan kroppen så godt lide det.
  En løbetur eller cykeltur.
  Det er den aller bedste forkælelse!

 41. Jeg har lært at det er vigtigt at have “Louise-tid” midt i et studie. Noget som gør mig glad og giver mig energi, så jeg et mere frisk og ikke behøver at gå i seng efter aftensmaden. Dette gjorde jeg før i tiden og derved lærte jeg hos en psykolog, at det var vigtigt at gøre noget, som jeg var glad for og gav mig energi. Min ” Louise-tid” kan feks være; male, være kreativ, gå tur, gå til hundetræning, spille spil; især brætspil, læse bøger som intet har med studiet at gøre. Dette gør at jeg nu istedet for at gå i seng efter aftensmad, kan holde mig vågen til 20.30 og hygge mere med min mand og hund

 42. Jeg synes det er vildt fedt efter et godt bad og kroppen forkælet med creme at sidde mig med en dejlig kop kaffe og en god krimi og lade roen komme til mig

 43. Jeg elsker yoga, gymnastik og poledance! Men også kaffe, chokolade og mad generelt. Og jeg elsker at have tyggegummi til de lange timer på læsesalen (brace yourself Cana, de kommer!)

 44. Jeg smækker benene op og ser netflix – og hvis jeg er ekstra vild, lægger jeg neglelak samtidig 😉

 45. For mig er det helt klart når jeg har tid til at ordne mine fødder – altså hvor man går all-in og ender med lækre lakkerede negle 🙂 Med 3 børn i huset så er det bare om at nyde de stunder 😉

 46. Jeg forsøger at vende mit hår tilbage til dets normale produktion af fedt/olie og er derfor trappet gevaldigt ned på brugen af shampoo (no-poo konceptet). Hvor end jeg hader at indrømme det, så er det stadig, når at jeg har givet mit hår en gedin hårvask med kommercielt shampoo, at jeg føler mig allerbedst tilpas.

 47. Jeg har en svaghed for lakridsmandler, og så kunne det da være lækkert med lakridstyggegummi istedetfor.

 48. En god gyser i flimmeren, hvor man ikke skal tænke, men bare får det ene chok efter det andet. Og er jeg så iført hygge-sokkerne og chipsene står inden for rækkevidde… så er lykken gjort 😀

 49. Jeg elsker at skabe nye ting. I øjeblikket er jeg i gang med at sy en aktivitetsbog til knægten, og i de små stunder hvor man ikke ved hvor længe roen varer, hækler jeg på to bittesmå hatte til min søsters raske, men noget for tidligfødte tvillinger 🙂

 50. Jeg elsker når jeg i hverdagen har tid til at sætte mig ned med en god bog – om det så bare er en halv time, så gør det godt at få slappet af med lidt læsning. Udover det, så gør en ansigtsmaske og en kop te også godt for både yder- og indersiden Total afslapning!

 51. Når jeg har ekstra overskud og tid i hverdagen, tager jeg mig en morfar midt på dagen. Det er altså totalt undervurderet 🙂 🙂

 52. Jeg elsker at slappe af til en serie – gerne en, der ikke kræver så meget tankevirksomhed, for så kan jeg nemlig samtidig læse blogs, tage neglelak på, barbere ben (det sker så yderst sjældent, 3-4 gange om året) eller hvad jeg lige synes 🙂

 53. Når jeg skal gøre noget godt for mig selv, tager jeg et laaaangt bad (alene, uden baby på armen eller stor dreng med i kabinen) med et lækker body scrub og olie, efterfulgt af en god bodylotion (når badet er færdigt, that is) 🙂

 54. Når jeg skal koble helt af en aften for mig selv, så står den på hjemmelavet ansigtsmaske, et fodbad, en whiskey eller baileys og en god film eller serie på Netflix.

 55. Jeg synes det er fantastisk at lege weekend på en ganske almindelig hverdag (en af goderne ved at være voksen og selv bestemme). Så et fodbad, Netflix/fjerner og slik gør min hverdag ekstra lækker 🙂

 56. JEG kan fanme li’ at sidde på hug og rive lidt ukrudt op. Og aldeles forsvinde væk, du ved, i ho’edet, ikk’. ELLER slænge mig med en bog, jeg mangler at få læst. Åh, så rart.

 57. Jeg har to vidt forskellige måder at koble af i hverdagen på: Den mest oplagte er et langt karbad med lækre olier efterfulgt af alverdens cremer og fin neglelak. Andre gange er det jeg mest har brug for for at afstresse en tur i haven og ordne alt det praktiske med en god gang rockmusik i ørerne 🙂

 58. Når jeg gerne vil gøre noget godt for mig selv, så laver jeg en luksus kop kaffe, og sætter mig godt til rette i husets bedste stol og læser en god bog. Det er ren afslapning for mig, så jeg nyder i den grad de få gange, hvor jeg har tid og får taget mig sammen til at gøre dette. 🙂

 59. Lige for tiden er der ikke meget overskud i min hverdag, men når der er, så ynder jeg at gå en lang tur langs vandet (det er selvfølgelig ikke alle, som har mulighed for det, men hvis man har, kan det anbefales). Det er simpelthen terapi for krop og sjæl, og den friske havluft gør altså SÅ godt! <3

 60. En kop kaffe med sød karamelsirup, mørk chokolade, et kop magasin og ro omkring mig – det er sagen og ren afslapning !

 61. Lige nu er egentid begrænset, Da jeg er på barsel med lillebror på 4 uger og samtidig holder mine to skønne tøser på 4 og 7 år, 6 ugers ferie. Derfor er en 1/2 time på terassen med en iskaffe guld værd.

 62. Tid til mig selv er ikke det der er mest af, men skulle det hænde, er en god krimi ikke af vejen

 63. Jeg har en fast aftale en gang om måneden med min zoneterapeut/healer. Det bedste jeg længe har gjort for mig selv! 100% mig tid uden stor-snakkende børn (og mand). ✌️

 64. Når jeg endelig har tid bare for mig selv, så er der intet bedre end at krybe under dynen med en iskold plade marabou chokolade og en Disney film!

 65. Sikke en skøn præmie – jeg er afhængig af tyggegummi, så det er en helt perfekt præmie!
  Jeg elsker at tage et langt, varmt bad om morgenen og smøre mig ind i diverse cremer og olier bagefter. 🙂

 66. En god bog og benene op i sofaen og mobilen gemt lagt væk så er der god mulighed for fordybelse :grinning:

 67. Det sker sjældent at jeg har tid til mig selv, men skulle det hænde, så bliver det med en god bog i skødet.

 68. Det er sjældent at jeg har tid for mig selv, for min datter på 8mdr nægter at sove andre steder end på mig, ved amning. Men da hun gerne ville sove i barnevognen, satte jeg mig og broderede en god gammeldaws pakkejulekalender til hende, mens jeg så serier

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven