mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Hvor utjekket kan man egentlig være?

Det øjeblik hvor det går op for én, at den flyttebil man har bestilt, er for lille.

image

Pik og hængepatter og pis mig i øret! En flyttebil er i skrivende stund på vej over Storebælt med sådan cirka fem sjettedele af vores ting. Resten står stadig i Sønderjylland. Utilsigtet, vel at mærke.

Havde jeg ikke været så pokkers ophængt, ville jeg skrive en hel masse mere om denne tragikomiske situation, men for nu, bliver det et pandeslag til mig selv og et god weekend til Jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Hej Cana nu vil jeg ikke bruge alle dine udtryk, men jeg er sur gal skuffet alt på en gang. Jeg er virkelig ked af I ikke kom og sagde farvel men bare smuttede, jeg har været så glad for at ha Jer her. En meget meget nedtrykt tidligere genbo.

    1. Kære Alice,
      Åh altså, jeg er ked af at du har det sådan. Vi havde slet ikke tænkt på at sige farvel. Mest fordi vi ikke helt føler vi er flyttet endnu. Vi kommer tilbage i ny og næ og jeg lover at vi kommer ind forbi, både hos dig, Conny og Herman. Vi kan jo slet, slet ikke undvære Jer!
      Knus!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven