mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Et bud på det perfekte sommeroutfit

I går kom jeg til at love Jer et link, til et par røvbillige, temmeligt pæne og umanerligt behagelige stiletter, som jeg altså er nødt til at trække i land. Jeg kan ikke finde dem til salg på nogle danske webshops. Sorry! Mærket hedder Call it Spring og de kan købes i Magasin – i hvert fald her i Kjøwenhavn. Jeg beklager til alle mine sindsfæller i Jylland!

Til gengæld, da jeg var på jagt, kom jeg (selvfølgelig) også til at dvæle lidt ved så meget andet og i anledning af, at jeg skal til kobberbryllup i aften, besluttede jeg at finde et billigt outfit, som kan fungere både til hverdag og i særdeleshed til (sommer)fest. Også dansk sommerfest, medmindre man er en frossenpind. Så kan en cardigan eller en blazer måske gøre tricket, sammen med tøjet herunder.

image imageTøj, sko og taske har en samlet pris på under 1000 kroner og jeg er pjattet med det! Alle dele kan let dresses både op og ned, hvilket i min bog giver store plusser, fordi jeg så ved, at jeg får tøjet brugt.

Top 149.- find den HER

Nederdel 349.- find den HER

Stiletter (med lækker deltalje på hælen) 249.- find dem HER

Taske 249.- find den HER

Smykkerne tænker jeg kan gøre tøjet lidt festligt og koster samlet under 450 kroner.

Armbånd 199.- find det HER

Ørering 149.- find den HER

Fingerringe 99.- find dem HER

Nuvel, alle ovenstående links er affiliate og hvis I køber noget via dem, betyder det altså, at I samtidig er med til at give mig en skilling for at drive min absolutte yndlingshobby. Selvfølgelig ganske gratis for Jer! Så shop endelig løs 🙂 Det er god karma!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven